Gość: BEA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 21:03 Czy ktoś kto skorzystał z tej wycieczki mógłby opisać ją? Jaki jest plan tej wycieczki? Ile trwa i o której godz. się wyjeżdża z hotelu Armonia Holiday.dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_p45 Re: Błękitny Rejs w Itace 22.07.09, 21:10 Podobno trwa caly dzien.... od osmej rano gdzies do siedemnastej// lub cos kolo tego.. Tez sie wybieram na ten rejs bo mam go w cenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Błękitny Rejs w Itace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 22:27 Ja w cenie mam Antalya City i Delfinarium, ale zastanawiam się nad dobraniem jeszcze jakiegoś fakultetu. Co polecacie? Ile $ kosztuje Błękitny Rejs w Itace? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Green Kanion Re: Błękitny Rejs w Itace IP: *.chello.pl 23.07.09, 06:52 Green Kanion..płynie się na statku a z niego rozciągają się niesamowite widoki. Podczas wycieczki schodzi się na Lanch(ja go miałam w cenie) i jest postój przy platformie do pływania na środku jeziora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozefa1 Re: Błękitny Rejs w Itace IP: 80.51.237.* 23.07.09, 08:47 Nie wiem gdzie jest hotel Armonia-ja byłam w okolicy Kusadasi hotel Pine Bay-wyjazd o 9 powrót 16.30-stateczek fajny nieduży, postój w zatoczce z plażowaniem ok 1,5 h(zatłoczona i brudna), potem kilka postojów w zatokach bez przybijania do brzegu i kąpiel ze statku,lunch na pokładzie w cenie-ogólnie fajnie tylko nie dla wrażliwych na kołysanie. Odpowiedz Link Zgłoś