Dodaj do ulubionych

CYPR-hotel Cynthiana Beach

IP: *.3s.pl 23.09.08, 19:51
Jeżeli ktos chce sie cokolwiek dowiedzieć to wróciłam w srodęz
Cypru..chętnie odpowiem na pytania.
Obserwuj wątek
    • sylmni Re: CYPR-hotel Cynthiana Beach 26.09.08, 12:01
      Własnie zastanawiam sie miedzy nim na Kissos z Triady na pażdziernik
      i nie wiem co lepsze ? Skoro znasz hotel to prosze o kilka info. My:
      2 osoby młode Chcemy pozwiedzac , ale zalenam na czystości dobrym
      jedzeniu/
      • Gość: Iva331 Re: CYPR-hotel Cynthiana Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 14:26
        Moja opinia-Hotel na medal-pokoje były sprzatane bez zastrzeżeń-mielismy wymieniane ręczniki codziennie.Jedzenie znakomite,chociaz były wybredne dziewczyny,myśle jednak ze zawsze cos dla siebie znalazły.Za mankament mozna uznac brak urozmajcenia w owocach..ale zawsze mozna kupić co sie chce w pobliskich sklepikach.Szczerze polecam hotel dla ludzi szukajacych ciszy i wytchnienia.
        Drugiego hotelu nie znam ale warto popytac czy nie jest przy ruchliwej drodze..polacy pokoje dostają zwykle od nieciekaewj strony.Pozdrawiam i życze udanego wypoczynku.
        • Gość: Iva331 Re: CYPR-hotel Cynthiana Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 14:35
          Jeszcze jedno.Polecam stronke: www.holidaycheck.pl
          tam są opinie o hotelach i Kissos wyglada blado..pokoje od ulicy i jedzenie jednostajne..Hotele nie sa daleko od siebie bo kojarzę ten..
          ale wybrałabym Cynthiana Beach bez 2 zdań.Ma własną plaże i Mirka który jak chcecie zwiedzać to Wam wszystko powie.Mirek pracuje w hotelu 3 lata i zna fajne miejsca..oj zna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka