madziadab 05.10.08, 14:49 Czy ktos leci w srode, tj. 08.10.2008 do Maleme hotel Castro Beach? Czytajac opinie o tym hotelu to jestem przerazona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Klara Re: Kreta Malema hotel Castro Beach IP: 80.54.99.* 14.10.08, 17:31 Jak juz pisalam w innym wątku, opinie moga byc rozne, Ja bylam w tym hotelu w zeszlym roku i mialam apartament 2 pokojowy z duza lazienka, przestronny, wymieniano reczniki i posciel, sprzatano codziennie, moge nawet przeslac zdjecie samych pokoi. Natomiast nie byly to jedyne pokoje w tym hotelu... Jesli ktos kupil za nizsza cene, jak przypuszczam, pobyt w malym pokoiku na parterze, bez widoku, to napisze inna opinie niz ja. obie beda prawdziwe. polecam zawsze sprawdzenie opinii o hotelu na niemieckich stronach internetowych, jest ich duzo, wystarczy wpisac nazwe hotelu w google. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziadab Re: Kreta Malema hotel Castro Beach IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.08, 10:42 Wlasnie wrocilismy wczoraj tj. 15.10.2008 i bylo super. Pokoj na pierszym pietrze z bocznym widokiem na morze, bezplatne lozeczko dla malucha. Sprzatane codziennie, obsluga mila, jedzie nienajgorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: Kreta Malema hotel Castro Beach IP: 81.210.22.* 20.10.08, 15:43 Bylam w Castro w maleme w zeszlym roku. jest to raczej miejsce dla ludzi szukajacych spokoju i nastawionych na podrozowanie i zwiedzanie Krety. Szukajacym rozrywki nie polecam. Pokoje w hotelu castro rzeczywiscie sa zroznicowane. Ale w zeszlym roku nie bylo w Itace podzialu na superior czy inny. My akurat mielismy ogromny pokoj z aneksem kuchennym, lodowka, kuchenka, naczyniami, olbrzymia szafa , do ktorej weszla nawet wielka waliza. Ale niektorzy narzekali na ciasnote w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
madziadab Re: Kreta Malema hotel Castro Beach 24.10.08, 22:00 tak, zgadzam sie, ze to miejsce dla osob szukajacych spokoju nastawionych na podrozowanie i zwiedzanie Krety. Odpowiedz Link Zgłoś