Gość: sliweczka26 IP: *.of.g1.rn.net.pl 16.12.08, 20:52 Hej potrzebuje informacji na temat apartamentu Sotiris/Porto Daliani z OkService. Jeśli ktoś był proszę o info gdyż wybieram się tam w lipcu 2009 a jakoś nic nie umie znaleźć na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1talea Re: Paralia IP: *.eranet.pl 03.01.09, 12:51 Byłam w Parali wiele razy ale nie znam tego apartamentu. Jeżeli jest on w samym mieście to wieczorem jest tam typowe życie nocne . Bardzo głośno do samego rana. Ja osobiście wolę hotel na uboczu miasta.Cicho , spokojnie , luźno. A do miasta zawsze można dojść. Polecam Hotel Anais Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZARA Re: Paralia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 09:29 POLECAM lEPTOKARIĘ to dogodne miejsce na wakacje dla rodzin z dziećmi, bowiem brzeg łagodnie schodzi do morza, co powoduje, że w tym miejscu morze jest płytkie i tym samym stanowi świetne miejsce do zabaw dla najmłodszych. Rozrywkę dla naszych pociech zapewnia także wesołe miasteczko umiejscowione w centrum miejscowości. Liczne atuty Leptokarii sprawią, że wspomnienia z przyjemnego i pełnego wrażeń pobytu będą Państwu towarzyszyć przez wiele lat. 385,00 zŁ Przejazd autokarem, 10 noclegów, ubezpieczenie KL i NNW, opieka rezydenta, VAT. www.allegro.pl/item526067781_grecja_leptokaria_od_385_zl_zobacz_first_minute.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: Paralia IP: 195.114.177.* 21.01.09, 10:17 Zmieniles nick?Pamietaj ze IP masz to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Paralia 21.01.09, 10:44 Jak on swoje to ja też :)) Poczytajcie o "urokach" Leptokarii -> KlikTU Odpowiedz Link Zgłoś
pathfinder.1 Re: Paralia 21.01.09, 20:52 m.c.r napisał: Zgłoszone administratorom allegro. I bardzo dobrze :) I Got 5 On It :)) Jak ktoś nie rozumie jak się go normalnie prosi to trzeba inaczej :)) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: Paralia IP: 195.114.177.* 22.01.09, 09:09 I wkoncu poskutkowalo.Aukcje na alegro wkoncu sciagniete:) Odpowiedz Link Zgłoś