Dodaj do ulubionych

Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio!

IP: 195.114.177.* 19.01.09, 10:06
Był ktoś?Jakie warunki?
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiulek Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: *.chello.pl 09.06.09, 14:00
      witaj ja jade w lipcu moze juz cos wiesz na temat tego hotelu
      • Gość: sandra Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: *.wnoz.us.edu.pl 17.06.09, 13:38
        Ja też jestem zainteresowana opinią o tym hotelu.Jak do tej pory
        żadnej nie znalazłam.Ludzie - czy nikt z Was tam nie był!!???
        Jak wrócisz przed 26 lipca to proszę szybko napisz;)Zresztą możesz
        przeciez napisać bezpośrednio z Grecji......czekam!
        • Gość: kasiulek Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: *.chello.pl 19.06.09, 19:23
          mam nadzieje ze jeszcze nas ktos troche poratuje informacjami he he a,jak nie to niestety wracam 28 lipca chyba sie miniemy w drodze POZDRAWIAM I ŻYCZE UDANYCH WAKACJI :)
    • Gość: kasiulek35 Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: *.chello.pl 28.06.09, 09:37
      hejka czy był ktos w tym hotelu prosze o informacje WYJAZD JUZ 15 LIPCA MOZE KTOS COS WIE O TYM HOTELU MAŁO INFORMACJI NA NECIE DZIEKI ZA KAZDA WIADOMOSC
      • Gość: sandra Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: *.wnoz.us.edu.pl 29.06.09, 10:31
        hej, ja tez tu zaglądam codziennie z nadzieją na jakieś info a tu
        pustki.No cóż.Pozostaje nam optymizn i nadzieja na super
        wypoczynek.Wrażeniami podzielimy się po powrocie - co Ty na to?
        Ja wracam 7 sierpnia więc Ty będziesz pierwsza miała szansę;)
        Pozdrawiam
        • Gość: kasiulek35 Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: *.chello.pl 30.06.09, 22:59
          jasne jasne ze sie podzielimy i mam nadzieje ze pozytywnymi wrazeniami no chyba ze jedziemy do hotelu widmo ha ha pozdrawiam
          • Gość: sandra Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: *.wnoz.us.edu.pl 09.07.09, 09:41
            witaj!
            Już przygotowana do wyjazdu?Czytałas te wieści o pogodzie?Ja tam
            jadę pierwszy raz i nawet słyszeć nie chcę o tym ,że będzie padać!
            A z jakiego biura jedziesz?
            Pozdrawiam;)
            • Gość: kasiulek Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: *.chello.pl 09.07.09, 12:16
              witaj sandro mam nadzieje ze padac nie bedzie jade z ok serwice pozdrawiam
              • Gość: najezka Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: 78.133.244.* 03.08.09, 13:25
                Cześć, ak wrażenia z hotelu i pobytu ? Bo Ty chyba miałaś wracać
                wcześniej niż sandra a ja mam jechać we wrześniu. pozdrawiam
        • Gość: najezka Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: 78.133.244.* 21.07.09, 13:12
          Bardzo Was proszę o informacje o hotelu po powrocie. Mam jechać we
          wrześniu a w sierpniu płacić ... chciałabym wiedzieć czy jest za co.
          • Gość: sandra Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: *.wnoz.us.edu.pl 23.07.09, 12:50
            witaj, ja się odezwę ok 11 sierpnia, po powrocie ale może "kasiulek"
            wcześniej tu zajrzy bo ona niebawem stamtąd wraca;)
            pozdrawiam, sandra
            • Gość: najeżka Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: 78.133.244.* 23.07.09, 12:57
              Witaj, dzięki, czekam na wieści i życzę WYMARZONEGO urlopu .
              pozdrawiam D.
            • Gość: najeża Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: 78.133.244.* 11.08.09, 12:41
              Cześć Sandro, i jak było na wakacjach ? Mam nadzieję, że super.
              Odpisz proszę. Pozdrawiam
            • Gość: najezka Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: 78.133.244.* 11.08.09, 12:43
              Witaj Sandro, i jak było ? mam nadzieję, że super. Odpisz proszę.
              Pozdrawiam
              • kasiula0211 Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! 11.08.09, 12:50
                Znalazłam coś na innym forum:)
                forum.travelway.pl/topic-2555.html
                może się przyda:)
                • Gość: najezka Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: 78.133.244.* 13.08.09, 14:49
                  Bardzo Ci dziękuję :-) lektura urozmaicona ale sporo można się
                  dowiedzieć. Pozdrawiam
              • Gość: sandra Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: *.wnoz.us.edu.pl 24.08.09, 14:56
                witaj
                wróciliśmy zadowoleni generalnie - przecież zawsze mogło być gorzej;)
                nie było źle ale oczywiście już drugi raz będziemy unikać OK Service.
                Nie wiem czy czytałas na tym forum co napisał SCORPIONS36?Wszystko
                to prawda.Pani Basia niezbyt zainteresowana naszą grupą,poleciła nam
                supermarket (miał być tani ale my znaleźliśmy jeszcze tańszy;),ceny
                wycieczek kosmiczne, znacznie wyższe niz mieli na stronie
                internetowej.W rezultacie kupiliśmy sobie wycieczki w biurze SANTALA
                TOURS.Super miła obsługa, ceny niższe plus zniżki dla całej grupy.Po
                prostu niebo a ziemia z tym co oferowało OK SERVICE.No i te
                śniadania KOSZMAR!!!Codziennie to samo, no ile można?W pokojach
                czysto ale na cały pobyt sprzątali chyba 2-3 razy.Generalnie
                mieliśmy fajną grupę i trzymaliśmy sie razem, pogoda upalna, morze
                ciepłe, fajne kafejki w mieście a więc tak jak wspomniałam, jesteśmy
                zadowoleni ale ten hotel i ta firma to raczej dla naprawdę
                małowymagających klientów.Nie polecam.Uważam ,że poziom usług i
                odpowiednie traktowanie to jest podstawa dla osób które pojechały na
                wymarzony przecież wypoczynek!
                • Gość: najezka Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: 78.133.244.* 26.08.09, 15:51
                  Bardzo Ci dziękuję. Po wycieczkach to się nie spodziewałam wiele, bo
                  zazwyczaj zdzierają a jeśli jeszcze droższe niż w necie to już po
                  prostu lichwa! i lepiej samemu zorganizować. Ale wszystkie uwagi o
                  wyposażeniu są bardzo cenne. A Panią Basię - cóż po prostu zostawimy
                  w spokoju i sami się zatroszczymy o siebie i o to żeby nasz pobyt
                  był udany. Jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam
                  • Gość: Beamark Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: *.stk.vectranet.pl 13.09.09, 22:03
                    Witam!Właśnie spędziłam urlop z OK Service w/w hoteliku Clio, no cóż
                    za te pieniądze nie spodziewałam sie rewelacji i stwierdzam ,że w
                    prywatnych apartamentach było czyściej i lepiej niż w tym
                    hoteliku.Aneks kuchenny-wyposażenie to zgroza! najlepiej zabrać
                    swoje szklanki i sztućce i najlepiej czajnik bezprzewodowy bo
                    zagotowanie wody na kawę, czy herbatę na kuchence znajdującej się
                    trwa ok.60 minut! lodówka od otwracia sezonu wogóle nie była
                    odmrażana, zapomnij, aby można było schłodzić w niej np.sok, czy
                    wodę mineralną! użytkowanie lodówki zaczęliśmy od jej odmrożenia,aby
                    potem z niej skorzystać.Ubikacja-sedes tylko na niej jest położony,
                    prysznic i umywalka takie tam, ale zawsze jest ciepła woda( jedyny
                    plus).Przy basenie brudne leżaki, chyba od nowości nie myte, może
                    lepiej pomalować je na ciemny kolor wtedy wizualnie będzie ok.Basen
                    tylko wizualnie ładnie wygląda, ale nie widać było, aby coś tam
                    filtrowało czystość tej wody w basenie, wogóle z tego basenu nie
                    korzystaliśmy.Rezydentka do szczęścia nam nie była potrzebna, ale
                    była miła i symmpatyczna tego nie można jej zarzucić.Wykupiliśmy
                    jedzenie i byliśmy zadowoleni bo można było wybierać to , co było
                    przygotowane na dany dzień, obsługa też miła.NIestety jest bardzo
                    duży minus jeżeli chodzi o hotel to jego położenie , nie polecam dla
                    osób starszych, ponieważ wejście jak i zejście z hotelu było
                    bardzo,ale to bardzo strome! co dziennie było to zdobywanie góry!
                    Plaża w/w miejscowości jest piaszczysta, ale bardzo brudna mimo
                    znajdujących się tam koszy , czasami miało się wrażenie, że leży się
                    w popielniczce (pełno w piachu było pet).No cóż, ale na to ,że tak
                    jest żadne biuro podróży nie ma wpływu.To tyle moich wrażeń z pobytu
                    w hoteliku Clio.Pozdrawiam.
                    • Gość: sandra Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: *.wnoz.us.edu.pl 14.09.09, 15:27
                      Witaj, widzę,że bardzo konkretnie i chyba świeżo po powrocie.
                      Ja sie zgadzam prawie ze wszystkim co napisałaś ale uważam ,ze biuro
                      ma wpływ na to w jakiej miejscowości i w jakim hotelu lokuje swoich
                      klientów.Przecież wcześniej ktoś przygotowuje ofertę i odwiedza daną
                      miejscowość , w tym plażę...
                      Ja znalazłam na nią sposób - po prostu non stop siedziałam w wodzie;)
                      Odnośnie gotowania wody- jak juz sie zdarzyło ,że chcieliśmy sie
                      napić kawy w pokoju to gotowałam wodę w tym wielkim garnku bo
                      inaczej w życiu bym się nie doczekała az sie zagotuje woda w tym
                      czymś w rodzaju rondelka;)
                      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka