Gość: mała IP: 195.114.177.* 19.01.09, 10:06 Był ktoś?Jakie warunki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiulek Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: *.chello.pl 09.06.09, 14:00 witaj ja jade w lipcu moze juz cos wiesz na temat tego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: *.wnoz.us.edu.pl 17.06.09, 13:38 Ja też jestem zainteresowana opinią o tym hotelu.Jak do tej pory żadnej nie znalazłam.Ludzie - czy nikt z Was tam nie był!!??? Jak wrócisz przed 26 lipca to proszę szybko napisz;)Zresztą możesz przeciez napisać bezpośrednio z Grecji......czekam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: *.chello.pl 19.06.09, 19:23 mam nadzieje ze jeszcze nas ktos troche poratuje informacjami he he a,jak nie to niestety wracam 28 lipca chyba sie miniemy w drodze POZDRAWIAM I ŻYCZE UDANYCH WAKACJI :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek35 Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: *.chello.pl 28.06.09, 09:37 hejka czy był ktos w tym hotelu prosze o informacje WYJAZD JUZ 15 LIPCA MOZE KTOS COS WIE O TYM HOTELU MAŁO INFORMACJI NA NECIE DZIEKI ZA KAZDA WIADOMOSC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: *.wnoz.us.edu.pl 29.06.09, 10:31 hej, ja tez tu zaglądam codziennie z nadzieją na jakieś info a tu pustki.No cóż.Pozostaje nam optymizn i nadzieja na super wypoczynek.Wrażeniami podzielimy się po powrocie - co Ty na to? Ja wracam 7 sierpnia więc Ty będziesz pierwsza miała szansę;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek35 Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: *.chello.pl 30.06.09, 22:59 jasne jasne ze sie podzielimy i mam nadzieje ze pozytywnymi wrazeniami no chyba ze jedziemy do hotelu widmo ha ha pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: *.wnoz.us.edu.pl 09.07.09, 09:41 witaj! Już przygotowana do wyjazdu?Czytałas te wieści o pogodzie?Ja tam jadę pierwszy raz i nawet słyszeć nie chcę o tym ,że będzie padać! A z jakiego biura jedziesz? Pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: *.chello.pl 09.07.09, 12:16 witaj sandro mam nadzieje ze padac nie bedzie jade z ok serwice pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najezka Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: 78.133.244.* 03.08.09, 13:25 Cześć, ak wrażenia z hotelu i pobytu ? Bo Ty chyba miałaś wracać wcześniej niż sandra a ja mam jechać we wrześniu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najezka Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: 78.133.244.* 21.07.09, 13:12 Bardzo Was proszę o informacje o hotelu po powrocie. Mam jechać we wrześniu a w sierpniu płacić ... chciałabym wiedzieć czy jest za co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: *.wnoz.us.edu.pl 23.07.09, 12:50 witaj, ja się odezwę ok 11 sierpnia, po powrocie ale może "kasiulek" wcześniej tu zajrzy bo ona niebawem stamtąd wraca;) pozdrawiam, sandra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najeżka Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: 78.133.244.* 23.07.09, 12:57 Witaj, dzięki, czekam na wieści i życzę WYMARZONEGO urlopu . pozdrawiam D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najeża Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: 78.133.244.* 11.08.09, 12:41 Cześć Sandro, i jak było na wakacjach ? Mam nadzieję, że super. Odpisz proszę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najezka Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: 78.133.244.* 11.08.09, 12:43 Witaj Sandro, i jak było ? mam nadzieję, że super. Odpisz proszę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula0211 Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! 11.08.09, 12:50 Znalazłam coś na innym forum:) forum.travelway.pl/topic-2555.html może się przyda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najezka Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: 78.133.244.* 13.08.09, 14:49 Bardzo Ci dziękuję :-) lektura urozmaicona ale sporo można się dowiedzieć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: *.wnoz.us.edu.pl 24.08.09, 14:56 witaj wróciliśmy zadowoleni generalnie - przecież zawsze mogło być gorzej;) nie było źle ale oczywiście już drugi raz będziemy unikać OK Service. Nie wiem czy czytałas na tym forum co napisał SCORPIONS36?Wszystko to prawda.Pani Basia niezbyt zainteresowana naszą grupą,poleciła nam supermarket (miał być tani ale my znaleźliśmy jeszcze tańszy;),ceny wycieczek kosmiczne, znacznie wyższe niz mieli na stronie internetowej.W rezultacie kupiliśmy sobie wycieczki w biurze SANTALA TOURS.Super miła obsługa, ceny niższe plus zniżki dla całej grupy.Po prostu niebo a ziemia z tym co oferowało OK SERVICE.No i te śniadania KOSZMAR!!!Codziennie to samo, no ile można?W pokojach czysto ale na cały pobyt sprzątali chyba 2-3 razy.Generalnie mieliśmy fajną grupę i trzymaliśmy sie razem, pogoda upalna, morze ciepłe, fajne kafejki w mieście a więc tak jak wspomniałam, jesteśmy zadowoleni ale ten hotel i ta firma to raczej dla naprawdę małowymagających klientów.Nie polecam.Uważam ,że poziom usług i odpowiednie traktowanie to jest podstawa dla osób które pojechały na wymarzony przecież wypoczynek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najezka Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: 78.133.244.* 26.08.09, 15:51 Bardzo Ci dziękuję. Po wycieczkach to się nie spodziewałam wiele, bo zazwyczaj zdzierają a jeśli jeszcze droższe niż w necie to już po prostu lichwa! i lepiej samemu zorganizować. Ale wszystkie uwagi o wyposażeniu są bardzo cenne. A Panią Basię - cóż po prostu zostawimy w spokoju i sami się zatroszczymy o siebie i o to żeby nasz pobyt był udany. Jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beamark Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: *.stk.vectranet.pl 13.09.09, 22:03 Witam!Właśnie spędziłam urlop z OK Service w/w hoteliku Clio, no cóż za te pieniądze nie spodziewałam sie rewelacji i stwierdzam ,że w prywatnych apartamentach było czyściej i lepiej niż w tym hoteliku.Aneks kuchenny-wyposażenie to zgroza! najlepiej zabrać swoje szklanki i sztućce i najlepiej czajnik bezprzewodowy bo zagotowanie wody na kawę, czy herbatę na kuchence znajdującej się trwa ok.60 minut! lodówka od otwracia sezonu wogóle nie była odmrażana, zapomnij, aby można było schłodzić w niej np.sok, czy wodę mineralną! użytkowanie lodówki zaczęliśmy od jej odmrożenia,aby potem z niej skorzystać.Ubikacja-sedes tylko na niej jest położony, prysznic i umywalka takie tam, ale zawsze jest ciepła woda( jedyny plus).Przy basenie brudne leżaki, chyba od nowości nie myte, może lepiej pomalować je na ciemny kolor wtedy wizualnie będzie ok.Basen tylko wizualnie ładnie wygląda, ale nie widać było, aby coś tam filtrowało czystość tej wody w basenie, wogóle z tego basenu nie korzystaliśmy.Rezydentka do szczęścia nam nie była potrzebna, ale była miła i symmpatyczna tego nie można jej zarzucić.Wykupiliśmy jedzenie i byliśmy zadowoleni bo można było wybierać to , co było przygotowane na dany dzień, obsługa też miła.NIestety jest bardzo duży minus jeżeli chodzi o hotel to jego położenie , nie polecam dla osób starszych, ponieważ wejście jak i zejście z hotelu było bardzo,ale to bardzo strome! co dziennie było to zdobywanie góry! Plaża w/w miejscowości jest piaszczysta, ale bardzo brudna mimo znajdujących się tam koszy , czasami miało się wrażenie, że leży się w popielniczce (pełno w piachu było pet).No cóż, ale na to ,że tak jest żadne biuro podróży nie ma wpływu.To tyle moich wrażeń z pobytu w hoteliku Clio.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Neas Marmaras-sithonia-Hotel Clio! IP: *.wnoz.us.edu.pl 14.09.09, 15:27 Witaj, widzę,że bardzo konkretnie i chyba świeżo po powrocie. Ja sie zgadzam prawie ze wszystkim co napisałaś ale uważam ,ze biuro ma wpływ na to w jakiej miejscowości i w jakim hotelu lokuje swoich klientów.Przecież wcześniej ktoś przygotowuje ofertę i odwiedza daną miejscowość , w tym plażę... Ja znalazłam na nią sposób - po prostu non stop siedziałam w wodzie;) Odnośnie gotowania wody- jak juz sie zdarzyło ,że chcieliśmy sie napić kawy w pokoju to gotowałam wodę w tym wielkim garnku bo inaczej w życiu bym się nie doczekała az sie zagotuje woda w tym czymś w rodzaju rondelka;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś