Gość: JAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.09, 21:10 Wybieramy się do Luca Cypria na Rodos ze Sky club-em w maju . Czekam na opinie (porady)o hotelu i temperaturach w maju na Rodos ! Dziękuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loja Re: LUCA CYPRIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 21:39 Wpisz w -"szukaj"- Luca Cypria Faliraki-masz tam sporo wiadomości!!! Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba do JAM IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.01.09, 10:03 Sporo jest informacji o tym hotelu w archiwum. Tak jak poprzedniczka napisała wpisz w wyszukiwarkę. Możesz też poczytać na forum wakacje.pl. A kiedy jedziesz dokładnie do tego hotelu? Bo ja jadę 28 maja, też ze Sky Club'em. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAM Re: do JAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.09, 19:03 My jedziemy 7 maja na dwa tygodnie z Katowic ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Re: do JAM IP: *.stella.net.pl 31.01.09, 11:13 my jedziemy 21 maja z Warszaway na tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: do JAM IP: *.toya.net.pl 31.01.09, 16:14 Kurcze, to się miniemy. JAM mógłbyś/mogłabyś (sorki nie znam twojej płci) po powrocie zdać szczegółową relację z pobytu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAM Re: do JAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.09, 19:02 Płci ? hmm męskiej! Nie ma sprawy zdam relację, szkoda tylko że żadnych świeżych konkretow nikt nie napisał np:o temperaturach w maju .Boje sie że za wcześnie i zimnio bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: do JAM IP: *.toya.net.pl 01.02.09, 20:41 Nie wiem dokładnie jak to jest na Rodos ale będąc 2 lata temu w Alani na początku maja temperatura oscylowała między 25 - 30 stopni. Nie wiem czy można jakoś porównywać te dwa miejsca ale jakieś odniesienie masz. A opaliliśmy się jak nigdy w życiu. Musisz wziąć pod uwagę to że na Rodos świeci słońce przez 300 dni w roku, więc słońce też robi swoje. My też baliśmy się jaka będzie temperatura jadąc do Turcji ale okazało się że nie było tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAM Re: do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.09, 19:28 A co powiecie o kursie euro ? Czy mogą doliczyc jakieś "opłaty" Jest cos takiego jak gwarancja niezmienności ceny ale jest również klauzula w regulaminie co do kursów , opłat lotniskowych itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: do IP: *.toya.net.pl 08.02.09, 23:58 Ja mam gwarancję niezmienności ceny. Ostatnio dowiedziałem się w BP że Sky Club wprowadził dopłaty kursowe, jednak one mnie nie dotyczą ze względu na gwarancję. Podobnie jest z dopłatami paliwowymi. Więc jeśli masz gwarancję nie masz się czego obawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
lonsdalee Re: LUCA CYPRIA 01.03.09, 14:22 Witam ja tez lecę do Luca Cypria na Rodos z małżonką 21.05.09 ale z Katowic więc się na pewno spotkamy. Przy wyborze miejsca podróży pomogła mi pani w biurze a warunek był jeden - ciepło, all in i bez arabów. Panienka powiedziała że sezon na Rodos zaczyna się już w kwietniu pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia-9 Re: LUCA CYPRIA IP: *.ludowa.netcominternet.pl 02.03.09, 07:23 My lecimy 18czerwca z Warszawy tez ze Sky Clubem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: LUCA CYPRIA IP: *.merinet.pl 06.03.09, 22:11 Ja też mam wykupiony wyjazd ze Sky Clubu ale od 11 czerwca na dwa tygodnie, lecę z mężem i dwójką dzieci (córka 7 i synek 2 lata) Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: LUCA CYPRIA 02.03.09, 10:47 Maj jest miesiacem polecanym na Rodos i inne wyspy greckie.Temperatura ok.25st.C. woda 20st.C Odpowiedz Link Zgłoś
qbior Re: LUCA CYPRIA 12.06.09, 09:52 W internecie pojawiła się bardzo negatywna opinia o tym hotelu, www.easygo.pl/opinie/grecja/luca-cypria-5w4.html Prosimy o jakiekolwiek informacje bo teraz boimy się tam polecieć a mamy już wykupione wczasy na początku lipca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: LUCA CYPRIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 12:01 Nie jest tak zle.bylismy tam w maju. Co prawda są robaki tzn. mrówki faraonki i karaluch tez sie zdarzyl:)ale na szczescie tylko jeden.Poza tym pokoje są codziennie sprzątane,jest czysto(a przynajmniej obsługa stara się żeby tak było). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosiek Re: LUCA CYPRIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 21:51 Podbijam. Rowniez lece w lipcu. To nie moze byc prawda. Trzeba cos z tym zrobic. Prosimy wszystkich, ktorzy tam byli o szczere opinie. Czy faktycznie jest tak brudno. Zdjecia sa przerazajace. Faktycznie jak hotel robotniczy. Odpowiedz Link Zgłoś