Gość: kasia IP: 195.114.177.* 09.02.09, 12:46 Chcialabym z mezem i corka wybrac sie we wrzesniu do grecji.Czy znajde gdzies wczasy dwutygodniowe bez wyzywienia do 4000 za wszystkich oczywiscie z wszystkimi oplatami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: grecja IP: 195.114.177.* 09.02.09, 12:57 Zapomnialam dodac ze corka ma 4 latka:) Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: grecja 09.02.09, 13:23 Jest jedna opcja,gdzie calkowita kwota za 2+1 wyniesie 4072zl/np.wylot z Katowic,moze byc z W-wy lub Krakowa i wtedy male roznice w cenie/.Oferta z NECKERMANNA ,Chalkidiki np.14-28.09.09, hotel Potidea Golden Beach/apartament w cenie/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: grecja IP: 195.114.177.* 09.02.09, 13:44 Dzieki wielkie zaraz sprawdze oferte.Jestem z katowic wiec to by pasowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: grecja IP: 79.191.12.* 09.02.09, 16:16 Dziewczyno oszalałaś? Za te pieniądze z 4 letnim dzieckiem możesz mieć wczasy ze skromnym wyżywiebiem nawet w sezonie! to całkiem spora kwota. Napisz gdzie chcesz jechać i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: grecja IP: 195.114.177.* 09.02.09, 16:31 Obojetnie ktory rejon grecji.Wyzywienia nie chcemy z racji tego ze wolimy chodzic do greckich tawern:)Wrzesien wybieramy z racji urlopu (wczesniej sie nie da)Najlepiej od5.09 co do miejsca to obojetne byle w grecji zalezy mi tylko na ladnej piaszczystej plazy.Z gory dzieki jak masz dla mnie jakies propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: grecja 09.02.09, 19:00 "Gosciu"!Podaj choc jedna propozycje samolotem dla 2+1 w kwocie 4000zl na wrzesien, tym bardziej z posilkamiWiekszosc biur dla 4- letniego dziecka stosuje niewiekla znizke, jedynie dla 2-latka sa symboliczne oplaty.Chcialbym to zobaczyc i pogratulowac znalezienia taniego biura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: grecja IP: 195.114.177.* 09.02.09, 19:12 Ja tez jakos czekam i chyba sie nie doczekam.A na stronie Neckermana wyswietla mi sie blad przy tym hotelu i niestety nie umie sprawdzic dokladnej ceny :(musze sie wybrac do biura. Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: grecja 09.02.09, 19:17 Mozesz zarezerwowac na stronie: fly.pl .Sprawdzalem, sa miejsca, mozna rezerwowac i to jest chyba jedyna oferta za ta cene.Chociaz za 4124zl. dla 2+1 ma oferte TRIADA na Chalkidiki w Kriopigi,Studia Meduza.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: grecja IP: 195.114.177.* 09.02.09, 19:20 Jeszcze raz wielkie dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
globtroter.org Re: grecja 09.02.09, 19:31 Racja 4000 zl to na dzien dzisiejszy niecale 900 euro. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: grecja IP: *.streamcn.pl 09.02.09, 19:33 rozumiem ze szukasz oferty wyłacznie samolotowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: grecja IP: 195.114.177.* 09.02.09, 19:37 Raczej tak.Z racji tego ze chce spedzic w grecji dwa tygodnie a takich wczasow autokarem nie znalazlam.A wlasnego samochodu nie posiadamy wiec dojazd wlasny odpada:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: grecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 20:35 Nie zrozumiałam, że chodzi o przelot. To po pierwsze. Po drugie wystarczy zarezerwowac po angielsku apartamenty na wrzesień, których jest mnóstwo i na miejscu, co z kolei zrozumiałam /a też tak lubię/, odwiedzać co dzień inną tawernę. Wtedy może byc dużo taniej. We wrześniu mejsc wolnych jest mnóstwo i naprawdę tanio. /I nie na Chalkidiki, bo to Grecja D /. Sorry jeśli kogoś uraziłam. Gdyby nie dziecko, można po prostu jechać " w ciemno" Brak kwater nie grozi. Oczywiście jest maleńkie dziecko i to ogranicza improwizację. Jeśli zaś chodzi o dotarcie na miejsce to możliwości są różne /łącznie z rezerwacją samolotu/, a z większości miasat w Polsce są ragularne rejsy autokarowe do Grecji.Wszystko w tym, czy ktoś chce sobie sam tanio zorganizować wypoczynek. W tym okresie wynajęcie kwatery 2+ dostawka, z łazienką i kuchenką w cenie 20-35 euro to norma./ 14x35=490 a x 4,60= 2254 DOPIERO!!!Wysyłam linka.Podróz choćby samochodem, ze wszystkimi opłatami i noclegami w Serbi -to przy cenach bezyny obecnie około 1700zł. www.karvounis.eu/accomm.php?language=uk Pokoje są pięknae i sama tam pojadę ale w czerwcu! Po 01 09 cena pokoju -35 euro, ale po 21 09 to juz tylko 20 euro. Polecam ten okres ciepło i przepieknie. Gwarantuję! Zastanawiałam sie też na tym www.plataria-sivota.gr/?page=51&lang=2 To nie jest masowa turystyka, ale komfort i przepiękne okolice. POZDRAWIAM i będę sie cieszyć jeśli linki sie przydadzą. Ja biurom turystycznym nie daję na sobie zarabiać. Jako pilot turystyczny to raczej ja zarabiem na nich hmmm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: grecja IP: 195.114.177.* 09.02.09, 20:39 Wszystko pieknie jak sie ma samochod ,my nie mamy jak pisalam wyzej.i masz racje w ciemno z czterolatka to raczej nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: grecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 20:56 A sama nie umiesz sobie poszukać? jest tyle stron które mają wszystkie oferty biur, każde biuro ma też swoją stronę wystarczy poszukać. W piątek skończyły się promocje na rodzinne wakacje w niektórch biurach, ale napewno jakieś promocje jeszcze są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: grecja IP: 195.114.177.* 09.02.09, 20:57 A co przeszkadza Ci ze pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: grecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 21:08 Rozumiem konkretne pytania jaki jest ten a ten hotel, co można tam i tam zwiedzić, ale żeby ktoś szukał komus ofert? a potem pretensje gdzie mi poleciliście jechać? Poszukaj i zadzwoń do triady oni chyba mają jeszcze rodzinne oferty. Ale z tego co widziałam to przynajmniej ze śniadaniami wychodzi ok 4700 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: grecja IP: 195.114.177.* 09.02.09, 21:12 Nie kazalam nikomu szukac sobie wczasow tylko grzecznie spytalam czy gdzies takie znajde .Jak wiesz forum odwiedza masa kudzi wiec chodzilo mi o to czy ktos sie spotkal z taka oferta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: grecja IP: *.chello.pl 09.02.09, 21:26 Jak widzisz ta strona to "wojna agenta" o klienta. To nie zabronione ale jest nie uczciwe. Zdaj się na cierpliwość i nie łap byle czego. Zobaczymy jak dalej potoczy się ten wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
marjasmar Re: definitywny koniec wojny 17.02.09, 17:21 Ktoś tu był prorokiem i przewidział jak zakończy się wątek "wojny agentów". Zaczynam ponownie nabierać zaufania do tego forum ponieważ coraz więcej życzliwych osób się rejestruje. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula0211 Re: definitywny koniec wojny 17.02.09, 19:17 Masz rację czas zakończyc głupi spór bo na tym forum nie o to chodz:) Odpowiedz Link Zgłoś
marjasmar Re: definitywny koniec wojny 17.02.09, 19:30 No to może wreszcie będziemy mogli przejść "na TY" Podawałem wcześniej swój nr telefonu prosząc o odwrotny e-mail. Otwartym tekstem nigdy nie podam swojego adresu bo "sępy" mnie zaspamują. Miałem jeż kiedyś takie doświadczenie na innym forum. Wierzę, że nabrałaś do mnie zaufania. Pozdrawiam; Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula0211 Re: definitywny koniec wojny 18.02.09, 10:05 Możesz pisac na maila gazetowego.Poprostu kliknij na mojego nicka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula0211 Re: definitywny koniec wojny 19.02.09, 18:43 Napisałam z innego adresu:) Odpowiedz Link Zgłoś
marjasmar Re: grecja 09.02.09, 21:38 A może po prostu KORFU - tam były i są dobre promocje. Tą wyspę polecają najprzedniejsi znawcy. Z tego co wiem to hotel w Acharavi Gelina Mare może spełnić Wasze marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
marjasmar Re: grecja 09.02.09, 21:48 Bliskość kompleksu SPA LTI Gelina Village ***** z parkiem wodnym to moim zdaniem fantastyczna oferta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: grecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 22:14 Rany boskie! Co tu sie dzieje? To żywa reklama. cha,cha! Dziewczyno poszperaj sama w internecie i na prawdę poradzisz sobie, bez tych sępów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamarama Re: grecja IP: *.chello.pl 09.02.09, 22:30 Masz rację, ja to też zauważyłam nie pierwszy raz,że to sępy. Dlatego jestem za ograniczeniem ich dostępu do tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: grecja IP: 195.114.177.* 09.02.09, 22:52 widze ze rozpetalam mala wokme za co bardzo przepraszam bo nie o to mi chodzilo:(A widze ze to bardziej forum nie podrozujacych po grecji a agentow z biura podrozy. Odpowiedz Link Zgłoś
globtroter.org Re: grecja 09.02.09, 23:00 Etam chyba raczej kilku paranoikow ;o) Nie zmienia to faktu, ze najlepiej, przynajmniej takie jest moje zdanie, zorganizowac sobie wyjazd na wlasna reke. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: grecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 23:06 Od poczatku tego wątku to sugeruję, ale musisz dziewczyno mieć do tego dryg. Życzę Ci udanego wyjazdu. Tylko raz sie terzeba odwazyć samemu pojechać. POZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: grecja IP: 195.114.177.* 09.02.09, 23:08 wiesz moze i masz racje:)Niewiem czewmu moje pytanie wywolalo taka burze .watek ponizej o greckie wyspy za 2500 za All jakos ich nie ruszal. Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: grecja 09.02.09, 23:21 Dlaczego ty i inni nie trzymaja sie tematu prosby Kasi!? Czy Korfu z hotelem 5* to cena 4000zl dla trzech osob?!Prosba byla niesprecyzowana,jesli chodzi o rejon Grecji,a na Chalkidiki jedynie sa oferty w podanej zaporowej cenie.Majac rozeznanie i troche czasu udzielilem informacji, ktora usatysfakcjonowala Kasie.I o to chyba chodzi na tym forum, pomaganie sobie wzajemnie, a nie wypisywanie niestosownych tekstow, ktorych przydatnosc jest zadna.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia do Grekana IP: 195.114.177.* 10.02.09, 09:30 Jeszcze raz Ci dziekuje bo chyba jako jedyny odpowiedziales tu szczerze .a oferta bardzo mi sie podoba juz sprawdzilam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: do Grekana IP: *.chello.pl 10.02.09, 09:51 Jesteś łatwowierna??. Może to dobra oferta ale musisz ją sprawdzić od podszewki i czytać to co jest zapisane "drobnym druczkiem". Zastanów się dlaczego ktoś (z nas forumowiczów)od lat przesiaduje na tym forum i "życzliwie" doradza. P.S. Zauważyłaś, że ktoś podjął wątek SĘPÓW i został natychmiast wycięty? Sprawdź jeszcze forum zamknięte "Grecja i wyspy greckie" Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: do Grekana 10.02.09, 10:27 Oczywiscie, ze informacja o ofercie musi byc w biurze sprawdzona, chociaz Neckerman ma dobre oferty.Ja polecilbym biura angielskie, z ktorych tu korzystam, jest taniej;w niektorych przypadkach/dalekie podroze/ nawet oplacaloby sie przyleciec do Londynu tanimi liniami i jeszcze zostaloby w kieszeni/np.Kuba,Meksyk, Gambia za 400- 600£/.Dodam, ze Portal grecki niedawno skonczyl 1 rok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grek Re: do Grekana IP: *.chello.pl 10.02.09, 15:59 i masz odpowiedź od tego, który zapędził się w kozi róg Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: do Grekana 10.02.09, 16:14 Kogo dotyczy twoje srwierdzenie o zapedzeniu sie...? Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: grecja 18.02.09, 09:11 Moje "wczasy" dwutygodniowe mniej więcej tyle kosztowały... ale jechaliśmy własnym autem i całkiem "na pałę" CZYLI BEZ ŻADNEJ ORGANIZACJI. Możesz poczytać relacje.. link w stopce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: grecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 12:10 My w czerwcu 2008 płaciliśmy za 4 osoby 4900 - przelot, opłaty, ubezpieczenie, transfer, 14 dni na Rodos, apartamenty NEST w Faliraki - standard taki sobie, ale w sumie OK 2 pokoje kuchnia lazienka, fajny basen, ładny ogród, super wypoczynek :) Za 3 osoby pewnie jeszcze mniej, mogę z czystym sumieniem polecić. www.wakacje.pl - polecam. Ale są u wielu operatorów. Odpowiedz Link Zgłoś