Gość: Misi77 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 12:05 )Prosze o opinie na temat apartamentów Zorbas w Nei Pori.Czy ktos moze był. Jade tam w czerwcu i chciałabym cos blizej wiedziec. Z gory dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misi77 Re: Apartamenty Zorbas w Nei Pori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 10:54 Czy naprawde nikt nie był w tych apartamentach? Proszę o opinię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graga123 Re: Apartamenty Zorbas w Nei Pori IP: *.telpol.net.pl 31.03.09, 09:58 Apartamenty takie sobie sa lepsze,Ale na tych pare dni i za ta cene da sie przezyc,Pokójns aneksem łazienka i malutki przedpokój,bardzo blisko moza moze 200 m spacerkiem 3 min,Skarpa ma zawsze jakies niedociągniecia ale da sie wszystko z nimi załatwic,Bylismy raz i wole kozystac z innych biur które maja lepsze oferty,Jednym słowem nie jest za bardzo zle,Grecja jest cudowna Odpowiedz Link Zgłoś
misi77 Re: Apartamenty Zorbas w Nei Pori 24.04.09, 11:52 Dziękuje chociaz za taka odpowiedz, jezeli mozesz cos wiecej to bardzo prosze, chodzi o naczynia garki i sztućce czy sa tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Apartamenty Zorbas w Nei Pori IP: *.chello.pl 26.04.09, 13:18 tez tam jadę w czerwcu i troche sie obawiam o warunki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misi Re: Apartamenty Zorbas w Nei Pori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 08:11 Własni prosze jeszcze moze jakies opinie na temat apartamentów Zorbas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graga123 Re: Apartamenty Zorbas w Nei Pori IP: *.telpol.net.pl 29.04.09, 17:35 co do wyposazenia apartamentów to ja byłam 5 lat temu moze sie juz co nieco zmieniło zawsze cos było brak w zaleznosci od pokoju nie bylo za dobrze,ale nie tak strasznie sa szklanki czjnik elektryczny sztucce te podstawowe naczynia sa no i garnki ale nie zawsze wszystko w komplecie,nic sie nie martwcie mozna przezyc te 10 dni najgozej jest na koniec sezonu to juz duzo rzeczy brakuje,Jedna rada jak cos brakuje to to naciskac na biuro zeby uzupełnili,Za to miejscowowosc jest sliczna i piekna duza plaza z przepieknym miałkim piaskiem i widokiem na góre Olimp,to rekompensuje wszystko i na dodatek bardzo blisko do plazy tam sie chodzi w strojach kompielowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misi Re: Apartamenty Zorbas w Nei Pori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 08:15 Bardzo dziekuje za odpowiedz. Troszkę sie obawiamy gdyz różnych rzeczy człowiek sie nasłuchał stad moje pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misi Re: Apartamenty Zorbas w Nei Pori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 11:16 A teraz sie dowiedziałam ze mamy miec pokoje 11,12,13 w Zorbasie na II pietrze czy może jakies blizsze informacje na temat tych pokoi ktos ma bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graga123 Re: Apartamenty Zorbas w Nei Pori IP: *.telpol.net.pl 09.05.09, 15:08 nie mogę nic na ten temat powiedziec my mieliśmy na parterze z tarasem ,wydaje mi sie ze wszystkie pokoje sa z widokiem na ulice w kierunku morza i kazdy ma mały balkonik gdzie mozna spokojnie usiąsc przy stoliku i wypic kawke a nawet zjesc posiłek,zyczę udanych wakacji moge powiedziec ze samo Nei Pori jest spokojne i ładne duza plazą i cieplutkim morzem ,Bylismy juz tam 2 razy i moze jeszcze raz wrócimy.Jest dworzec kolejowy pocąg jedzie no Aten i Salonik za smieszne pieniądze ,Bilet do Aten w obie strony kosztował wtedy 18 ejezdzi mini koleja do Platamonas lub plaza 30 min,piekne stare greckie miasteczko jest wesołe miasteczko dyskoteki długa promenada wzdłuz morza i wiele tawern z dobrym jedzonkiem,My chodzilismy na przeciw koscioła do zubra smacznie tanio i dawali gratisowe lody,jezeli jeszcze moge pomóc to pytajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Do graga123 IP: 195.114.177.* 09.05.09, 15:26 Wiem że w Nei Pori jest małe wesołe miasteczko w czerwcu jadę z czterolatką.Czy jest już wtedy czynne?W jakie dni jest targ?I ile kosztuje ta mini kolejka?I jeszcze jedno czy w poblizu jest lidl lub cos takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
mark.998 Re: Do graga123 09.05.09, 18:45 targ z owocami i odzieżą i innymi różnościami jest co srodę za szkołą, LIDL jest w Leptokari jakieś 10 km od Nei Pori ceny w zeszłym roku przy kursie E 3,35 takie jak u nas a w niektórych przypadkach niższe, namiastka wesołego miasteczka zaraz przy deptaku bedzie w czerwcu czynny, jest jeszcze drugi troszeczke dalej ale nie wiem czy w czerwcu jest czynny, ceny kolejki nie pamiętam ale coś koło 5 euro i ogólnie super ja byłem dwa razy i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misi Re: Do graga123 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 11:51 A jezeli chodzi o wyposazenie tych pokoi? i czy w aneksie kuchennym jest wszystko co potrzeba i nie trzeba nic zabierac z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graga123 Re: Do graga123 IP: *.telpol.net.pl 11.05.09, 17:56 sa garnki patelnie szklanki taleze,widelce łyzki dzbanek elektr.nie wiem o co ci jeszcze chodzi i co bedziesz potrzebowała wez sobie deseczke do krojonia płyn do naczyn szmatki sciereczki no nie wiem to co trzeba w kuchni,aha było mało wieszakow na ubraniawez sobie jeszcze swój nóż ,jak co to pytaj odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misi Re: Do graga123 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 10:12 Dzieki bardzo za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misi Re: Do graga123 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 10:19 Jezeli mogę jeszcze zapytać? Proszę powiedz mi - a posciel i ewentualna jakas szafa w pokoju. A widzisz bo tu znajomi mnie naciskają jezeli chodzi o jakies radio czy tV. I jeszcze taka dziwna informacja od kilku osób ze połowe apartamentowca jest wyremontowana a połowa nie czy to prawda? Przepraszam za tak głupie pytania ale jedziemy pierwszy raz i sma wiesz....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graga123 Re: Do graga123 IP: *.telpol.net.pl 12.05.09, 10:34 pođcieli jak tako nie ma dawają dwa przescieradła jednym sie przykrywasz sa tez koce jak jest zimno,szafa jest nie zaduza ale sie pomiescisz,RTV nie ma ale po nie bedzie czasy patrzec,Co do remontu to nie wiem my bylismy 2005 roku w zorbasie wez sobie małą podusie do autokaru sama podróz tez nie jest straszna co 4 dodz,jest postój tylko w nocy jedzie bez przerwy na 9 rano powinniscie juz byc na miejscu,autokary maja dobre ,jedyny mankament jest to ze cała zwuska jest do Krakowa i dopiero tam przesiadacie sie do docelowego autokaru,wszysstko zalezy z kad jedziecie,cała docelowa podróz zaczyna sie dopiero około 9 rano.nie zapomni o srodkach czystosci do kuchni płyn zmywak jakis cif szmate do podłogi w łazience nie ma wszystko co zabierzesz zalezy czy bedziesz gotowac a jezeli cos zapomnisz sa sklepy kupisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misi Re: Do graga123 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 11:17 Dzieki. Jedziemy z Częstochowy. Startujemy antenka do Krakowa o 5 rano. A powiedz mi jeszcze czy jakis wiatreaczek mały do pokoju nalezałoby zabrac ze soba? Moj małżonek nie lubi za bardzo duchoty i tu mam pecha a ja jestem ciepłolubna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graga123 Re: Do graga123 IP: *.telpol.net.pl 12.05.09, 12:28 myśle ze jeszcze tak gorąco nie bedzie ,ale jak nie zajmuje duzo miejsca to zabierz .Fajnie sie macie tez bym z wami pojechała, bo mi bardzo w nei pori sie podobało ,ale ju nigdy w lipcu o 23 wieczorem 30 st w cieniu siedzielismy ,cały czas w wodzie. a woda zupa przez wasza ulice jezdził co drugi dzien pan z warzywami i owocami woła i mozna kupowac sam miód pachnie cały pokój,ja jestem z Katowic my w tym roku do Turcji 3.06 a we wrzesniu autem do Włoch tez na apartamenty Zyczę szerokich dróg duzo słońca ciepłego morza i udanych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misi Re: Do graga123 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 08:28 Dzieki bardzo za wyczerpujacą odpowiedz i równiez życzę udanych wakacji i wspaniałych wrazen. Odezwe sie po powrocie i podziele sie swoimi wrazeniami. Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dygresja Re: Do graga123 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 09:48 Byłem w Nei Pori kilka lat temu, wszystko było super poza... pogodą. Byłem od poczatku czerwca do połowy i pierwsze 2 dni były przepiękne słoneczne ciepłe a później juz gorzej: chłód, ziąb, deszcz, burze, temperatura 16-20 stopni.Nie wziąłem parasola i żadnej kurtki przeciwdeszczowej a by się przydały. Nigdy bym się tego nie spodziewał. To taka moja dygresja. Życzę udanego urlopu !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graga123 do misi IP: *.telpol.net.pl 13.05.09, 10:17 mam nadzieje ze bedzie wam sie podobało i po powrocie sie odezwiesz temperatura grecja 26 morze 20 to nie jest tak zle jeszcze raz miłych i udanych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Chrisa-nei pori 13.05.09, 10:29 A zna ktoś ten apartament?Ja wybieram sie 16.06 i w necie żadnych opini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Chrisa-nei pori IP: *.chello.pl 26.08.09, 12:23 witam, jeżeli byłaś w Chrisa możesz napisać coś o swoich wrażeniach na ich temat? Warunki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Chrisa-nei pori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.13, 20:29 czy Chrisa jest położona w okolicach Wesołego Miasteczka czy w innej części Nei Pori? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Chrisa-nei pori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.13, 21:46 mogłabyś sprecyzować? :) czyli od kościoła nie na lewo (Wesołe Miasteczko) tylko na prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Chrisa-nei pori 06.08.13, 22:08 Jak patrzysz w stronę morza to na prawo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Chrisa-nei pori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.13, 22:15 ok, dzięki wielkie :) jak już tak Cię wypytuję, to jest jeszcze za tym przystankiem ciuchci? :D Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Chrisa-nei pori 06.08.13, 22:27 Tak.;)Byłam cztery lata temu więc nie pamiętam dokładnie ale jakieś 300-400 m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Chrisa-nei pori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.13, 22:36 okk :D dzięki wielkie za odpowiedzi :) ja tam jadę ponownie w tym roku,ale Chrisy nie kojarzę ijuż mnie ciekawość zżera :) zapytałabym jeszcze czy to gdzieś w okolicach któregoś z większych hoteli albo czegoś charakterystycznego w Nei Pori, ale pewno już nie kojarzysz skoro tyle czasu minęło, hm :)? Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Chrisa-nei pori 06.08.13, 22:52 Faktycznie nie kojarzę nic większego w okolicy,ale spytam jutro męża może on ma lepszą pamięć.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Chrisa-nei pori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.13, 20:23 i jak? pamięta coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Chrisa-nei pori 07.08.13, 21:21 Niestety nie.Udanych wakacji życzę i zazdroszczę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misi Re: do misi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 07:54 Oczywiscie że sie odezwę. I opowiem o swoich przezyciach > Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graga123 Re: do misi IP: *.telpol.net.pl 22.06.09, 13:22 kto wrocił niech opowie o swoich wrazeniach i opini z Noi Pori Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misi77 Re: do misi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 10:28 Witam witam. Własnie w piatek poznym wieczorem wrocilismy z Nei Pori.Miejscowosc przeurocza piekna plaza tawerny i deptak nadmorski.Po prostu cudo. I ten urok masywu Olimpu. Cieszy oko i to bardzo.Apartamenty zgodnie z opisem i oczekiwaniami, w zupelnosci wystarczajace no chyba ze ktos liczy na luksusy to nie ten kierunek. Jak dla mnie zupełnie spoko.Wczasy bardzo udane tylko szkoda ze juz za nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graga123 Re: do misi IP: *.telpol.net.pl 15.07.09, 18:01 No my juz tez po wakacjach ,ciesze sie ze wam sie podobało,My tez bylismy zadowoleni,le na przyszłosc polecam Tęcze,maja fajniejsze apartamenty,i sa tansze wczasy,Polecam takze Oki trawel maja fajne wczasy w grecji na wyspach stosunkowo tanio,Kolega nasz wrocił z Bułgari z Obzor takze ze Skarpy i był bardzo zadoolony cenowo i na miejcu,zreszta nie wszystko co drogie jest fajne,mozna byc zadowolony z tanich wczasów,My w turcji takze bylismy nad morzem a zarazem w górach wysokich jak nasze Tatry,niesamowite widoki Polecam tez wczasy t Turcji z Gti naprawde tanie,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREK Re: Apartamenty Zorbas w Nei Pori IP: *.centertel.pl 28.08.15, 17:58 Nie polecam tego Apartamentu, szczególnie z turnusem na którym są maniaczki futer od Manuela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Apartamenty Zorbas w Nei Pori IP: *.free.aero2.net.pl 21.09.13, 17:20 kilka dni temu wróciliśmy ze skarpą z nei pori, apartamenty ZORBAS. Jednym słowem SYF. Rezydenta widzieliśmy tylko raz przez 10 minut, kiedy to spisywał nasze skargi i zażalenia. Od razu po przyjeździe na miejsce wpuszczono nas to nie wysprzątanych pokoi. Za 10 min pojawiły się w nich dwie greczynki niby sprzątaczki ale nie po to by posprzątać, lecz zebrać od nas pieniądze. Po chwili rzuciły tylko prześcieradła na łóżka i tyle je widzieliśmy. Łazienki z zapchanymi odpływami wody, lampy bez żarówek, brak podstawowych przyborów kuchennych, a na korytarzy wprost roiło się od pajęczyn. NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
tu_nia Re: Apartamenty Zorbas w Nei Pori 22.09.13, 22:54 to widze ze od 2002 roku kiedy tam bylam tez ze skarpa tez autokarem nic sie nie zmienilo.szkoda bo samo nei pori i plaza ladne. Odpowiedz Link Zgłoś
magdozja Re: Apartamenty Zorbas w Nei Pori 04.09.14, 02:26 Byłam w tym roku w Zobrasie i całkowicie nie zgadzam się z tym co tutaj przeczytałam. W pokojach było bardzo czysto, Pani rezydent była codziennie na dyżurze w budynku i była bardzo pomocna, a jak tylko zgłosiłyśmy zepsuty czajnik następnego dnia dostałyśmy nowy. Piszecie o zapchanej kanalizacji, co jest tylko i wyłącznie wynikiem naszych rodaków którzy byli tam wcześniej. Jednak lepiej obsmarować w internecie budynek niż dostosować się do panujących w Grecji obyczajów. Już nie wspominam, że taką cenę nie można oczekiwać pięciogwiazdkowego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś