Dodaj do ulubionych

Apartamenty Zorbas w Nei Pori

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 12:05
)Prosze o opinie na temat apartamentów Zorbas w Nei Pori.Czy ktos
moze był. Jade tam w czerwcu i chciałabym cos blizej wiedziec. Z
gory dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: misi77 Re: Apartamenty Zorbas w Nei Pori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 10:54
      Czy naprawde nikt nie był w tych apartamentach? Proszę o opinię
      • Gość: graga123 Re: Apartamenty Zorbas w Nei Pori IP: *.telpol.net.pl 31.03.09, 09:58
        Apartamenty takie sobie sa lepsze,Ale na tych pare dni i za ta cene
        da sie przezyc,Pokójns aneksem łazienka i malutki przedpokój,bardzo
        blisko moza moze 200 m spacerkiem 3 min,Skarpa ma zawsze jakies
        niedociągniecia ale da sie wszystko z nimi załatwic,Bylismy raz i
        wole kozystac z innych biur które maja lepsze oferty,Jednym słowem
        nie jest za bardzo zle,Grecja jest cudowna

• misi77 Re: Apartamenty Zorbas w Nei Pori 24.04.09, 11:52
          Dziękuje chociaz za taka odpowiedz, jezeli mozesz cos wiecej to
          bardzo prosze, chodzi o naczynia garki i sztućce czy sa tam.
    • Gość: kasia Re: Apartamenty Zorbas w Nei Pori IP: *.chello.pl 26.04.09, 13:18
      tez tam jadę w czerwcu i troche sie obawiam o warunki
      • Gość: misi Re: Apartamenty Zorbas w Nei Pori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 08:11

Własni prosze jeszcze moze jakies opinie na temat apartamentów
        Zorbas.
        • Gość: graga123 Re: Apartamenty Zorbas w Nei Pori IP: *.telpol.net.pl 29.04.09, 17:35
          co do wyposazenia apartamentów to ja byłam 5 lat temu moze sie juz
          co nieco zmieniło zawsze cos było brak w zaleznosci od pokoju nie
          bylo za dobrze,ale nie tak strasznie sa szklanki czjnik elektryczny
          sztucce te podstawowe naczynia sa no i garnki ale nie zawsze
          wszystko w komplecie,nic sie nie martwcie mozna przezyc te 10 dni
          najgozej jest na koniec sezonu to juz duzo rzeczy brakuje,Jedna rada
          jak cos brakuje to to naciskac na biuro zeby uzupełnili,Za to
          miejscowowosc jest sliczna i piekna duza plaza z przepieknym miałkim
          piaskiem i widokiem na góre Olimp,to rekompensuje wszystko i na
          dodatek bardzo blisko do plazy tam sie chodzi w strojach kompielowych
          • Gość: misi Re: Apartamenty Zorbas w Nei Pori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 08:15

Bardzo dziekuje za odpowiedz. Troszkę sie obawiamy gdyz różnych
            rzeczy człowiek sie nasłuchał stad moje pytania.
            • Gość: misi Re: Apartamenty Zorbas w Nei Pori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 11:16

A teraz sie dowiedziałam ze mamy miec pokoje 11,12,13 w Zorbasie na
              II pietrze czy może jakies blizsze informacje na temat tych pokoi
              ktos ma bardzo proszę.
              • Gość: graga123 Re: Apartamenty Zorbas w Nei Pori IP: *.telpol.net.pl 09.05.09, 15:08
                nie mogę nic na ten temat powiedziec my mieliśmy na parterze z
                tarasem ,wydaje mi sie ze wszystkie pokoje sa z widokiem na ulice w
                kierunku morza i kazdy ma mały balkonik gdzie mozna spokojnie usiąsc
                przy stoliku i wypic kawke a nawet zjesc posiłek,zyczę udanych
                wakacji moge powiedziec ze samo Nei Pori jest spokojne i ładne duza
                plazą i cieplutkim morzem ,Bylismy juz tam 2 razy i moze jeszcze raz
                wrócimy.Jest dworzec kolejowy pocąg jedzie no Aten i Salonik za
                smieszne pieniądze ,Bilet do Aten w obie strony kosztował wtedy 18
                ejezdzi mini koleja do Platamonas lub plaza 30 min,piekne stare
                greckie miasteczko jest wesołe miasteczko dyskoteki długa promenada
                wzdłuz morza i wiele tawern z dobrym jedzonkiem,My chodzilismy na
                przeciw koscioła do zubra smacznie tanio i dawali gratisowe
                lody,jezeli jeszcze moge pomóc to pytajcie
                • Gość: kasia Do graga123 IP: 195.114.177.* 09.05.09, 15:26
                  Wiem że w Nei Pori jest małe wesołe miasteczko w czerwcu jadę z
                  czterolatką.Czy jest już wtedy czynne?W jakie dni jest targ?I ile
                  kosztuje ta mini kolejka?I jeszcze jedno czy w poblizu jest lidl lub
                  cos takiego?
                  • mark.998 Re: Do graga123 09.05.09, 18:45
                    targ z owocami i odzieżą i innymi różnościami jest co srodę za
                    szkołą, LIDL jest w Leptokari jakieś 10 km od Nei Pori ceny w
                    zeszłym roku przy kursie E 3,35 takie jak u nas a w niektórych
                    przypadkach niższe, namiastka wesołego miasteczka zaraz przy deptaku
                    bedzie w czerwcu czynny, jest jeszcze drugi troszeczke dalej ale nie
                    wiem czy w czerwcu jest czynny, ceny kolejki nie pamiętam ale coś
                    koło 5 euro i ogólnie super ja byłem dwa razy i polecam.
                    • Gość: kasia Re: Do graga123 IP: 195.114.177.* 09.05.09, 19:43
                      Dzięki:)
                      • Gość: misi Re: Do graga123 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 11:51
                        A jezeli chodzi o wyposazenie tych pokoi? i czy w aneksie kuchennym
                        jest wszystko co potrzeba i nie trzeba nic zabierac z Polski.
                        • Gość: graga123 Re: Do graga123 IP: *.telpol.net.pl 11.05.09, 17:56
                          sa garnki patelnie szklanki taleze,widelce łyzki dzbanek elektr.nie
                          wiem o co ci jeszcze chodzi i co bedziesz potrzebowała wez sobie
                          deseczke do krojonia płyn do naczyn szmatki sciereczki no nie wiem
                          to co trzeba w kuchni,aha było mało wieszakow na ubraniawez sobie
                          jeszcze swój nóż ,jak co to pytaj odpowiem
                          • Gość: misi Re: Do graga123 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 10:12
                            Dzieki bardzo za odpowiedz
                            • Gość: misi Re: Do graga123 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 10:19
                              Jezeli mogę jeszcze zapytać? Proszę powiedz mi - a posciel i
                              ewentualna jakas szafa w pokoju. A widzisz bo tu znajomi mnie
                              naciskają jezeli chodzi o jakies radio czy tV. I jeszcze taka dziwna
                              informacja od kilku osób ze połowe apartamentowca jest wyremontowana
                              a połowa nie czy to prawda? Przepraszam za tak głupie pytania ale
                              jedziemy pierwszy raz i sma wiesz.......
                              • Gość: graga123 Re: Do graga123 IP: *.telpol.net.pl 12.05.09, 10:34
                                pođcieli jak tako nie ma dawają dwa przescieradła jednym sie
                                przykrywasz sa tez koce jak jest zimno,szafa jest nie zaduza ale sie
                                pomiescisz,RTV nie ma ale po nie bedzie czasy patrzec,Co do remontu
                                to nie wiem my bylismy 2005 roku w zorbasie wez sobie małą podusie
                                do autokaru sama podróz tez nie jest straszna co 4 dodz,jest postój
                                tylko w nocy jedzie bez przerwy na 9 rano powinniscie juz byc na
                                miejscu,autokary maja dobre ,jedyny mankament jest to ze cała zwuska
                                jest do Krakowa i dopiero tam przesiadacie sie do docelowego
                                autokaru,wszysstko zalezy z kad jedziecie,cała docelowa podróz
                                zaczyna sie dopiero około 9 rano.nie zapomni o srodkach czystosci do
                                kuchni płyn zmywak jakis cif szmate do podłogi w łazience nie ma
                                wszystko co zabierzesz zalezy czy bedziesz gotowac a jezeli cos
                                zapomnisz sa sklepy kupisz
                                • Gość: misi Re: Do graga123 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 11:17
                                  Dzieki. Jedziemy z Częstochowy. Startujemy antenka do Krakowa o 5
                                  rano. A powiedz mi jeszcze czy jakis wiatreaczek mały do pokoju
                                  nalezałoby zabrac ze soba? Moj małżonek nie lubi za bardzo duchoty i
                                  tu mam pecha a ja jestem ciepłolubna.
                                  • Gość: graga123 Re: Do graga123 IP: *.telpol.net.pl 12.05.09, 12:28
                                    myśle ze jeszcze tak gorąco nie bedzie ,ale jak nie zajmuje duzo
                                    miejsca to zabierz .Fajnie sie macie tez bym z wami pojechała, bo mi
                                    bardzo w nei pori sie podobało ,ale ju nigdy w lipcu o 23 wieczorem
                                    30 st w cieniu siedzielismy ,cały czas w wodzie. a woda zupa przez
                                    wasza ulice jezdził co drugi dzien pan z warzywami i owocami woła i
                                    mozna kupowac sam miód pachnie cały pokój,ja jestem z Katowic my w
                                    tym roku do Turcji 3.06 a we wrzesniu autem do Włoch tez na
                                    apartamenty Zyczę szerokich dróg duzo słońca ciepłego morza i
                                    udanych wakacji
                                    • Gość: misi Re: Do graga123 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 08:28
                                      Dzieki bardzo za wyczerpujacą odpowiedz i równiez życzę udanych
                                      wakacji i wspaniałych wrazen. Odezwe sie po powrocie i podziele sie
                                      swoimi wrazeniami. Pozdrawiam cieplutko
                                      • Gość: Dygresja Re: Do graga123 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 09:48
                                        Byłem w Nei Pori kilka lat temu, wszystko było super poza... pogodą.
                                        Byłem od poczatku czerwca do połowy i pierwsze 2 dni były przepiękne
                                        słoneczne ciepłe a później juz gorzej: chłód, ziąb, deszcz, burze,
                                        temperatura 16-20 stopni.Nie wziąłem parasola i żadnej kurtki
                                        przeciwdeszczowej a by się przydały. Nigdy bym się tego nie
                                        spodziewał.
                                        To taka moja dygresja.
                                        Życzę udanego urlopu !!
                                      • Gość: graga123 do misi IP: *.telpol.net.pl 13.05.09, 10:17
                                        mam nadzieje ze bedzie wam sie podobało i po powrocie sie odezwiesz
                                        temperatura grecja 26 morze 20 to nie jest tak zle jeszcze raz
                                        miłych i udanych wakacji
                                        • julka-4 Chrisa-nei pori 13.05.09, 10:29
                                          A zna ktoś ten apartament?Ja wybieram sie 16.06 i w necie żadnych
                                          opini.
                                          • Gość: maciej Re: Chrisa-nei pori IP: *.chello.pl 26.08.09, 12:23
                                            witam,
                                            jeżeli byłaś w Chrisa możesz napisać coś o swoich wrażeniach na ich
                                            temat? Warunki itp.
                                            • julka-4 Re: Chrisa-nei pori 26.08.09, 15:58
                                              A co dokładnie Cię interesuje?
                                            • Gość: x Re: Chrisa-nei pori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.13, 20:29
                                              czy Chrisa jest położona w okolicach Wesołego Miasteczka czy w innej części Nei Pori?
                                              • julka-4 Re: Chrisa-nei pori 06.08.13, 21:14
                                                Tak jakby z drugiej strony.
                                                • Gość: x Re: Chrisa-nei pori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.13, 21:46
                                                  mogłabyś sprecyzować? :) czyli od kościoła nie na lewo (Wesołe Miasteczko) tylko na prawo?
                                                  • julka-4 Re: Chrisa-nei pori 06.08.13, 22:08
                                                    Jak patrzysz w stronę morza to na prawo;)
                                                  • Gość: x Re: Chrisa-nei pori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.13, 22:15
                                                    ok, dzięki wielkie :) jak już tak Cię wypytuję, to jest jeszcze za tym przystankiem ciuchci? :D
                                                  • julka-4 Re: Chrisa-nei pori 06.08.13, 22:27
                                                    Tak.;)Byłam cztery lata temu więc nie pamiętam dokładnie ale jakieś 300-400 m.
                                                  • Gość: x Re: Chrisa-nei pori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.13, 22:36
                                                    okk :D dzięki wielkie za odpowiedzi :) ja tam jadę ponownie w tym roku,ale Chrisy nie kojarzę ijuż mnie ciekawość zżera :) zapytałabym jeszcze czy to gdzieś w okolicach któregoś z większych hoteli albo czegoś charakterystycznego w Nei Pori, ale pewno już nie kojarzysz skoro tyle czasu minęło, hm :)?
                                                  • julka-4 Re: Chrisa-nei pori 06.08.13, 22:52
                                                    Faktycznie nie kojarzę nic większego w okolicy,ale spytam jutro męża może on ma lepszą pamięć.;)
                                                  • Gość: x Re: Chrisa-nei pori IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.13, 20:23
                                                    i jak? pamięta coś więcej?
                                                  • julka-4 Re: Chrisa-nei pori 07.08.13, 21:21
                                                    Niestety nie.Udanych wakacji życzę i zazdroszczę;)
                                        • Gość: misi Re: do misi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 07:54
                                          Oczywiscie że sie odezwę. I opowiem o swoich przezyciach >
                                          Pozdrawiam cieplutko.
                                          • Gość: graga123 Re: do misi IP: *.telpol.net.pl 22.06.09, 13:22
                                            kto wrocił niech opowie o swoich wrazeniach i opini z Noi Pori
                                            • Gość: misi77 Re: do misi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 10:28
                                              Witam witam. Własnie w piatek poznym wieczorem wrocilismy z Nei
                                              Pori.Miejscowosc przeurocza piekna plaza tawerny i deptak
                                              nadmorski.Po prostu cudo. I ten urok masywu Olimpu. Cieszy oko i to
                                              bardzo.Apartamenty zgodnie z opisem i oczekiwaniami, w zupelnosci
                                              wystarczajace no chyba ze ktos liczy na luksusy to nie ten kierunek.
                                              Jak dla mnie zupełnie spoko.Wczasy bardzo udane tylko szkoda ze juz
                                              za nami.
                                              • Gość: graga123 Re: do misi IP: *.telpol.net.pl 15.07.09, 18:01
                                                No my juz tez po wakacjach ,ciesze sie ze wam sie podobało,My tez
                                                bylismy zadowoleni,le na przyszłosc polecam Tęcze,maja fajniejsze
                                                apartamenty,i sa tansze wczasy,Polecam takze Oki trawel maja fajne
                                                wczasy w grecji na wyspach stosunkowo tanio,Kolega nasz wrocił z
                                                Bułgari z Obzor takze ze Skarpy i był bardzo zadoolony cenowo i na
                                                miejcu,zreszta nie wszystko co drogie jest fajne,mozna byc
                                                zadowolony z tanich wczasów,My w turcji takze bylismy nad morzem a
                                                zarazem w górach wysokich jak nasze Tatry,niesamowite widoki Polecam
                                                tez wczasy t Turcji z Gti naprawde tanie,pozdrawiam
        • Gość: GREK Re: Apartamenty Zorbas w Nei Pori IP: *.centertel.pl 28.08.15, 17:58
          Nie polecam tego Apartamentu, szczególnie z turnusem na którym są maniaczki futer od Manuela.
    • Gość: kasia Re: Apartamenty Zorbas w Nei Pori IP: *.free.aero2.net.pl 21.09.13, 17:20
      kilka dni temu wróciliśmy ze skarpą z nei pori, apartamenty ZORBAS. Jednym słowem SYF. Rezydenta widzieliśmy tylko raz przez 10 minut, kiedy to spisywał nasze skargi i zażalenia. Od razu po przyjeździe na miejsce wpuszczono nas to nie wysprzątanych pokoi. Za 10 min pojawiły się w nich dwie greczynki niby sprzątaczki ale nie po to by posprzątać, lecz zebrać od nas pieniądze. Po chwili rzuciły tylko prześcieradła na łóżka i tyle je widzieliśmy. Łazienki z zapchanymi odpływami wody, lampy bez żarówek, brak podstawowych przyborów kuchennych, a na korytarzy wprost roiło się od pajęczyn. NIE POLECAM
      • tu_nia Re: Apartamenty Zorbas w Nei Pori 22.09.13, 22:54
        to widze ze od 2002 roku kiedy tam bylam tez ze skarpa tez autokarem nic sie nie zmienilo.szkoda bo samo nei pori i plaza ladne.
        • magdozja Re: Apartamenty Zorbas w Nei Pori 04.09.14, 02:26
          Byłam w tym roku w Zobrasie i całkowicie nie zgadzam się z tym co tutaj przeczytałam. W pokojach było bardzo czysto, Pani rezydent była codziennie na dyżurze w budynku i była bardzo pomocna, a jak tylko zgłosiłyśmy zepsuty czajnik następnego dnia dostałyśmy nowy. Piszecie o zapchanej kanalizacji, co jest tylko i wyłącznie wynikiem naszych rodaków którzy byli tam wcześniej. Jednak lepiej obsmarować w internecie budynek niż dostosować się do panujących w Grecji obyczajów. Już nie wspominam, że taką cenę nie można oczekiwać pięciogwiazdkowego hotelu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka