IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 07:17
Tam chcemy pojechać,czy warto tam jechać własnym transportem,jest
tam co robić,napiszcie coś.
Obserwuj wątek
    • Gość: aducha Re: Lefkada IP: 80.54.67.* 04.04.09, 09:31
      Wbij w wyszukiwarkę, zakładałam też taki wątek. Stej 4 podał wtedy linka do
      swojego blogu www.lefkada.blog.onet.pl. Podobne zrobiony jest blog o Zakynthos.
      Obydwa są super. jeśli jedziesz własnym autem to myślę,że warto by było zrobić
      od razu Kefalonię i Zakynthos. Na Lefkadę wybieramy się w sierpniu z biura
      firotour.
      • bell9 do aducha 04.04.09, 14:02
        jedziesz z Polskiego biura czy z czeskiego? daj link na tą wycieczkę jeśli możesz.Nie widziałam tam Lefkady, a Zante i owszem.
    • bell9 Re: Lefkada 04.04.09, 14:11
      poczytaj sobie relację użytkownika KOL www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=20180&postdays=0&postorder=asc&start=0.
      Opisuje swoja wyprawę dzień po dniu.Był również na Zante i Kefalonii.
      Również m.c.r tu :fotoforum.gazeta.pl/72,2,882,89128268.html
      opisuje swoją.
      • Gość: aducha Re: Lefkada do bell 9 IP: 80.54.67.* 04.04.09, 18:08
        Wycieczkę wykupiłam w polskim biurze firotour Rybnik. Jest to przedstawiciel
        czeskiego biura firotour. Na stronie polskiego biura nie ma tej oferty- na
        zapytanie. Podobnie Kefalonia, na którą planujemy się wybrac na minimum 2 dni.
        Jak wyglądają kwatery i jakie są terminy wcześniej sprawdzilam sobie na stronie
        firotoura czeskiego, Pobyty są 10, lub 11 dniowe, wyloty z Pragi lub
        Bratysławy.Namawiano nas na forum na podróż własnym autem, ale 11 dni to za mało
        z dojazdem, plus nieznajomość angielskiego zdecydowała o wyborze biura.Dzięki za
        linki z relacjami. Kola już czytałam przed podjęciem decyzji, a relację m.c.r
        zaraz przestydiuję. www.firotour.pl www.firotour.cz Pozdrawiam i trafnej
        decyzji życzę.
        • Gość: adler Re: Lefkada do bell 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 20:37
          Jak lubicie przepłacać to gratuluje,kryzys a Wy przepłacacie.
          • Gość: aducha Re: Lefkada do bell 9 IP: 80.54.67.* 04.04.09, 21:03
            Po pierwsze nie każdy może sobie pozwolić na 14-21 dni urlopu.W pracy męża już
            na 11 dni krzywo się patrzą, a na podróż trzeba przeznaczyć 2 dni w jedną stronę
            dwa w drugą.Na początku grudnia robilam zestawienie biorąc pod uwagę samodzielne
            zorganizowanie sobie lotu, wynajmu auta i kwater. Norwegian do Aten tam i z
            powrotem z Warszawy około 1400zł. Samochód wynajem na 11 dni to około 1500zł,
            kwatera minimum 60E w sierpniux10dni co daje 2600zł.Do Warszawy mamy zdecydwanie
            dalej niż do Bratysławy, więc koszty paliwa.Za wycieczkę za 2 osoby bez ubezp.
            od kosztów rezygnacji zapłaciłam 4500. Nie muszę się niczym martwić i jest
            taniej Więc nie rozumiem o co Ci chodzi? To moja decyzja Twoja niech będzie
            inna. Masz do tego prawo.
            • bell9 Re: Lefkada do bell 9 05.04.09, 09:53
              czemu się tłumaczysz,poprostu może zazdrość go gryzie.twoja decyzja, twoja sprawa.tak wybrałaś.ja robie przymiarkę na wrzesień, ale warunek jest jeden:euro musi troszkę jeszcze stanieć.
              • Gość: Miler2 Re: Lefkada do bell 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 13:06
                Nie liczył bym na to że euro spadnie,jak nie spadnie to Bałtyk,kto
                ma jechać to i tak pojedzie bez względu na euro,tak już jest.
                • bell9 Re: Lefkada do bell 9 05.04.09, 22:30
                  nad Bałtyk to nie pojadę nawet za darmo.
                  • Gość: Miler2 Re: Lefkada do bell 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 17:54
                    Ja też nie pojadę.
    • kalanitka Re: Lefkada 07.04.09, 20:49
      My również wybieramy się na Lefkadę na 3-4 dni własnym
      transportem "w ciemno". Zainspirowała mnie między innymi ,stronka
      www.lefkada.blog.onet.pl potem przeglądałam inne też tu wyżej
      wymienione. Z nich wynika że jest tam parę miejsc godnych uwagi
      piękne plaże i krajobrazy. Zależy kto czego szuka :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka