Dodaj do ulubionych

CORFU panorama / sidari village

18.05.09, 10:43
Czy ktoś wybiera się koniec maja, poczatek czerwca?
Obserwuj wątek
    • dorotaju Re: CORFU panorama / sidari village 21.05.09, 21:35
      Jadę z mężem i dzieckiem 27 maja, już odliczmy dni :)
      • berenika1 Re: CORFU panorama / sidari village 22.05.09, 12:43
        Super spotkamy się. My też 27 maja z Wawy.( dwojka dzieci 13 lat i
        2.5 ) Też już odliczamy dni :)
    • Gość: olivka Re: CORFU panorama / sidari village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 10:52
      My się chyba miniemy, wylatujemy 03 czerwca :) z Wa-wy.
      • berenika1 Re: CORFU panorama / sidari village 25.05.09, 09:52
        Nie miniemy się, Jesteśmy na Korfu do 10-tego :)
        • Gość: Olivka Re: CORFU panorama / sidari village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 12:16
          Fajnie. My też do 10:-)Lecę z mezem i synem 11 lat + znajomi z
          dzieciakami w wieku 11 lat i 2 latka.Być moze sie
          poznamy.Pozdrawiam:)
          • Gość: pawel Re: CORFU panorama / sidari village IP: *.strazgraniczna.pl 01.06.09, 11:43
            Fajnie macie, że się spikniecie. Jak przyjedziecie dajcie znać jak było. Mój email to: palio5@wp.pl
            A kto leci do 29.07. Ja lecę z żoną i przyjaciółmi. Jesteśmy ze Świnoujścia. Pozdrawiam
            • Gość: ja Re: CORFU panorama / sidari village IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.09, 12:54
              Ja właśnie wróciłam z rodzinką. Miejsce ładne, hotel na pewno nie
              4* może 3 może 2,5 ?? ale czysty i ładny, miła obsługa, codziennie
              sprzątany. Jedzenie bardzo urozmaicone dla każdego coś, nawet dzieci
              miały coś dla siebie. Bardzo dobry hotel dla rodzin z dziećmi, basen
              brodzik plac zabaw. Mimo że pierwsze wrażenie było zwłaszcza co do
              oczekiwań - 4* było średnia ale przekonaliśmy się że to ciekawe
              miejsce. Szczególnie piękna jest wyspa. Góry i morze w jednym super
              urlop. Warto popłynąć na rejs i barbeque - o połowę taniej można
              zakupić to na miejscu w lokalnych biurach.
              • Gość: gosia Re: CORFU panorama / sidari village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 23:17
                mam pytanie, czy ALL obowiązuje na alkohole tylko w godz 18.-23. bo tak sie
                doczytałam w opisie...
    • Gość: Kaja Re: CORFU panorama / sidari village IP: *.static.otenet.gr 25.09.09, 12:27
      Gdybym miala kabel od aparatu foto to wrzucilabym zdjecia z tego hotelu, Itaka
      oszukala nas z tym hotelem! jestesmy pogryzieni od pchel ktore sa w pokojach,
      stechlizna w szafach, lazienka nic tylko sie zzygac... HOtel nie przeszedl
      modernizacji!!!!!!!!! Korfu to piekna wyspa byle nie ten hotel!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: SX Re: CORFU panorama / sidari village IP: *.um.warszawa.pl 29.09.09, 13:49
        eeee, nie przesadzałbym aż tak bardzo, hotel raczej adekwatny do ceny czyli w moim przypadku ok 2,5k. Oczywiście, że na 4 gwiazdki nie zasługuje, ale tu jest problem z tym, że w europie nie ma jednolitego standartu kategoryzacji hoteli, dodatkowo biura podróży przyznają swoje gwiazdki, słoniki, słoneczka itd wedłóg własnych kryteriów. Więc z góry się orientowałem, że za 2,5 k będę miał gorszy standard niż np. w zeszłym roku za 4k mimo, że biuro obu dało 4 gwiazdki. Dlatego sugerowałbym się raczej ceną hotelu (i opiniami innych użytkowników) a nie kategarią nadaną przez biuro. Na mój gust to typowy południowo europejski średniak adekwatny do ceny. Bez rewelacji i luksusów ale też bez większych wpadek. Zgadzam się że łazienka jest kiepska, jedzenie średnio urozmaicone (ale zawsze spokojnie coś dla siebie znalazłem), meble i wystrój pokoju przeciętny ale spokojnie do przeżycia przez dwa tygodnie (btw w moim pokoju pcheł nie było). Za to ładny widok z okien, blisko do plaży i centrum, ale jednocześnie nie w centrum więc cicho.Gdybym zapłacił za to 4 k byłbym pewnie rozczarowany, a tak uważam że jest ok. za ile zapłaciłem tyle otrzymałem, cudów się nie spodziewałem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka