Gość: ann IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 23:30 Czy ktoś był? Jaka plaża i coś więcej o pokojach i pobycie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiger_online Re: Sirens Beach & ViLLage... Kreta 16.06.09, 15:58 Witam, Hotel odpowieda 4+. Pokoje nie są zbyt duże, ale wystarczające, sprzątane na bieżąco. W opcji all inc. płatny jest tylko sejf. Cała reszta free, ręczniki plażowe, parasole i leżaki, mini golf, ping pong itd. Hotel bardzo czysty. Palmy robią wrażenie, jest ich dużo. Do plaży bardzo blisko. Dla dzieci w ciągu dnia dwa razy mini klub, wieczorem mini disco (21:00- 21:30). Jak dla mojej córki to wystarczyło. Jest oczywiście plac zabaw. w mini klubie obowiązywał język angielski ale ...... dzieciaki były z polski, niemiec itd. Obowiązywał język "ogólny" :) Jeżli chodzi o wycieczki to byliśmy: - water city - aqua park, kupiliśmy bilet w recepcji (www.watercity.gr/) - santorini po polsku - wykupiliśmy u rezydenta, prom - nie polecam miał być basen, animacje dla dzieci, jedzenie - skończyło się na tym, iż basen był zamknięty, wymiary 5x5 :), animacje były ale w drodze powrotnej i dla dorosłych (po angielsku), jedzenie takie sobie, niby był plac zabaw ale nie było klimy na i panowały temperatury tropikalne . Lepiej wykupić wycieczkę katamaranem. Szybkciej i wygodniej. Więcej czasu na wyspie. - wyspa krisy - sami pojechaliśmy - heraklion - sami pojechaliśmy Ceny za wynajęcie różne - nie polecam neckermanna, bardzo drogo. Można wynająć samochód przez recepcję - 48 euro. W lokalnych biurach od 25 do 50. Ja wypożyczałem za 36 euro za jeden dzień, biuro "malia". I tu mała uwaga, w umowach z pełnym ubezpieczeniem są zastrzeżenia, że ubezpieczenie działa dopiero od pewnej kwoty, np. 600-800 euro. Co oznacza, że w przypadku szkody poniżej tej kwoty sami płacimy :( Trzeba dobrze przestudiować umowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aammaa Re: Sirens Beach & ViLLage... Kreta IP: *.chello.pl 17.06.09, 00:14 Też jestem zainteresowana tym hotelem-lecę tam w sierpniu. Mam jeszcze pytania czy sejf jest w pokoju, i czy w pokoju jest klima i lodówka? Odpowiedz Link Zgłoś
tiger_online Re: Sirens Beach & ViLLage... Kreta 17.06.09, 09:41 sejf jest w pokoju, płaci się w recepcji. Klima i lodówka też jest - bezpłatna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aammaa Re: Sirens Beach & ViLLage... Kreta IP: *.chello.pl 17.06.09, 16:11 Dzięki za cenne informacje Odpowiedz Link Zgłoś
wr1910 Re: Sirens Beach & ViLLage... Kreta 18.06.09, 00:33 Byłem z rodziną w sierpniu 2007. Było super, plaża czysta i blisko, baseny otoczone palmami, bar na plaży i przy zachodnim basenie, przy all incl. ręczniki w cenie, bardzo miła i pomocna obsługa. Co do wycieczek to rzeczywiście taniej i lepiej jest realizować je na własną rękę. Santorini z rezydentem to porażka - 8h na promie a 3- 4h na wyspie. Pokoje czyste i przestrone ale dla rodziny 2+2 lepiej zarezerwować rodzinny. W tym roku też tam lecimy..... za 4 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
nalepka12 Re: Sirens Beach & ViLLage... Kreta 25.07.09, 23:31 jadę tam 18 sierpnia z 2,5 letnim dzieckiem, kto jeszcze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aammaa Re: Sirens Beach & ViLLage... Kreta IP: *.chello.pl 27.07.09, 19:06 Ja jadę ale 06 sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Sirens Beach & ViLLage... Kreta IP: *.chello.pl 28.07.09, 17:57 Z jakiego biura lecicie do tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Sirens Beach & ViLLage... Kreta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 21:15 z Neckermannem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aammaa Re: Sirens Beach & ViLLage... Kreta IP: *.chello.pl 28.07.09, 21:28 z Orbis Travel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aammaa Re: Sirens Beach & ViLLage... Kreta IP: *.chello.pl 30.07.09, 00:28 Może ktoś leci tam 06 08 z Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
nalepka12 Re: Sirens Beach & ViLLage... Kreta 01.08.09, 15:32 jedziesz na tydzień czy dwa? poproszę o relację po powrocie! Odpowiedz Link Zgłoś