Gość: Leo_1 IP: 80.51.212.* 24.06.09, 16:10 Chcę tam spędzić urlop, może podpowiecie-wybrać Rodos czy Kretę.Będę wdzięczny za ewentualne polecenie hotelu - min. 4* z all, przy plaży i nie na totalnym odludziu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: Pierwszy raz - Rodos czy Kreta ? IP: *.aster.pl 24.06.09, 17:22 >wybrać Rodos czy Kretę. Obojetnie, obie są warte zwiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo_1 Pierwszy raz - Rodos czy Kreta ? IP: 80.51.212.* 24.06.09, 22:16 No i doczekałem się rady i pomocy, a w d..pie pajacu, po co w ogóle pisałeś ? Nie szkoda Ci czasu ? Odpowiedz Link Zgłoś
ozlem Re: Pierwszy raz - Rodos czy Kreta ? 25.06.09, 07:53 no, po takim tekscie nikt kulturalny ci nic nie poradzi... pajacu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Pierwszy raz - Rodos czy Kreta ? IP: *.aster.pl 25.06.09, 10:40 jakbyś przejrzał pare stron internetowych o Rodos i Krecie, to bys wiedział gdzie chcesz jechać i nie narażał się na głupie odpowiedzi forumowiczów więcej luzu, bo z takim podejściem to jedź może lepiej do egiptu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość, gość Re: Pierwszy raz - Rodos czy Kreta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 17:33 Wątek wielokrotnie opisany na forum, warto sprawdzić archiwalne wpisy, Rodos i Kreta to dwa najpopularniejsze kierunki i tematy na forum. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Pierwszy raz - Rodos czy Kreta ? IP: *.olsztyn.mm.pl 24.06.09, 17:48 Kreta- Hotel Creta Paradise 4* all w ofercie Scan Holiday Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyLeo Re: Pierwszy raz - Rodos czy Kreta ? IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.06.09, 13:10 Leo_1 przez takich właśnie pajaców jak ty o "dużej" kulturze osobistej Polacy są postrzegani przez inne narody, tak jak są postrzegani. Widocznie "należysz" do MENsy, skoro wiesz do czego służy opcja szukaj. Obym Cię nie spotkał podczas wczasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo_1 Re: Pierwszy raz - Rodos czy Kreta ? IP: 80.51.212.* 25.06.09, 21:22 Piszę, aby uporządkować. Na siedem odpowiedzi jedna przydatna, inne dot. mojej kultury i intelektu, albo geniusze odsyłają do wyszukiwarki. No i się dowiedziałem, a w d.. pie pajace ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychuu Re: Pierwszy raz - Rodos czy Kreta ? IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.09, 23:01 Leo_1 - SPIERDAXXJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wespa Re: Pierwszy raz - Rodos czy Kreta ? IP: *.aster.pl 26.06.09, 08:44 a jedź sobie gdzie chcesz byle daleko od nas pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
akodz Re: Pierwszy raz - Rodos czy Kreta ? 26.06.09, 09:25 Ciekawy jegomość z tego Leo_1. Najpierw obraża forumowiczów, a potem jest szczerze zdziwiony, że nikt nie ma ochoty mu pomóc :-). Odpowiedz Link Zgłoś
greek.island Re: Pierwszy raz - Rodos czy Kreta ? 26.06.09, 09:44 Jeśli skorzystałeś z opcji search w google i nie widzisz różnicy pomiędzy Rodos i Kretą to w sumie co to za różnica gdzie pojedziesz? Na obu są dziesiątki hoteli 4* przy plaży i nie na odludziu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: może niepajac Re: Pierwszy raz - Rodos czy Kreta ? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.06.09, 20:24 a czego autor wątku oczekuje od destynacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo_1 Pierwszy raz - Rodos czy Kreta ? IP: 80.51.212.* 26.06.09, 23:14 Czego oczekuję,podpowiedzi. Zamierzamy przede wszystkim odpoczywać, a jak wiedzą pajace i (nie)pajace często hotel upstrzony gwiazdkami może zepsuć najlepsze wakacje ( tak trafiliśmy w Boliwii). W Grecji nie byłem nigdy, stąd może moje naiwne pytanie. Chcę jak zwykle poleżeć na leżaku, dobrze i przede wszyskim czysto zjeść, żadnych wypraw i zdarzeń ekstremalnych, bo tego już się w świecie napatrzyłem. Wygodnego miejsca przy plaży, zwiedzanie max. 2 dni, sprawdzonego hotelu bez użerania się o błachostki, które marnują czas na wakacjach. Kto bywa to wie o co pytam i tyle. W dalszym ciągu dziękuję pajacom od wyszukiwarek i ocen mojego IQ. Mimo marnch ocen Pańtwa daję radę, a tam gdzie byłem i co widziałem więszość pajacy nie ! Ale w końcu mają google można sobie poczytać :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vries Re: Pierwszy raz - Rodos czy Kreta ? IP: *.aster.pl 27.06.09, 13:27 z google widac dużo więcej niż z leżaka w 4* hotelu z AI a forum greckich hoteli jest powyżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyLeo Re: Pierwszy raz - Rodos czy Kreta ? IP: *.toya.net.pl 27.06.09, 16:28 Jak już miałby ci doradzić, to wybierz wyspę Chrysi koło Krety. Bezludna, nic złego ci się nie powinno przydarzyć, wyspę zwiedzisz w jedno popołudnie, ale jak wcześniej pisałeś chcesz poświęcić 2 dni na zwiedzanie, to możesz trochę w kółko pochodzić. Aha jedyną atrakcją, którą doświadczysz, będą turyści z Krety odwiedzający tę wyspę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo_1 Pierwszy raz - Rodos czy Kreta ? IP: 80.51.212.* 27.06.09, 22:32 To się jednak nudzisz pajacu, ponieważ dalej mi odpisujesz. Teraz już nie pisz bo niepotrzebnie podbijesz wątek, a przeż moje wpisy godzą w Twój "intelekt". Niezmiennie dziękuję specjalistą od wyszukiwarek. Może ktoś odniesie się do mojego pierwszego pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
ozlem Re: Pierwszy raz - Rodos czy Kreta ? 27.06.09, 18:29 Hmmm, Leo_Awanturnik_Hotelowy? Może zacznij wybierac hotele z mniejszą liczbą gwiazdek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo_1 Re: Pierwszy raz - Rodos czy Kreta ? IP: 80.51.212.* 27.06.09, 22:35 Jak zubożę, robię cały rok wszystko aby nie ,to pewnie skorzystam z Twojej rady. Póki co jeszcze długo nie. Odpowiedz Link Zgłoś