Dodaj do ulubionych

Attika Beach - Wasze opinie

IP: 83.238.4.* 25.06.09, 09:13
witam,
czy znacie ten hote?, opinie, które znalazłam sa sprzed kilku lat,
czekam na aktualne, pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: Attika Beach - Wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 20:36
      Właśnie wróciłam z wakacji na Korfu- przepięknej zielonej górzystej wyspy.
      Mieszkaliśmy w hotelu Attica Beach 4* (Ecco Holiday) w miejscowości Lefkimi. Na
      Korfu byłam po raz pierwszy i za pewne powrócę w to miejsce ponownie. Korfu
      zachwyciło mnie pięknem górzystego krajobrazu skąpanego w słońcu, niesłychaną
      przejrzystością wód oraz cudownymi piaszczystymi plażami. Hotel w którym
      mieszkaliśmy- Attica Beach był świetnym miejscem do wypoczynku wolnym od zgiełku
      ulicznego i straganów. Hotel otoczony był pięknym ogrodem i roślinnością
      śródziemnomorską cyprysami, olenadrami, drzewami oliwnymi i wawrzynami. Magię
      tego miejsca hotel Attica Beach zawdzięcza swemu rewelacyjnemu położeniu-
      położony pośród wzgórz, które porastają gaje oliwne i dzika roślinność
      śródziemnomorska. Plaża piaszczysto-żwirkowa przy hotelu. Morze Jońskie
      lazurowo-błękitne, bajecznie krystaliczne i bardzo ciepłe- raj na ziemi. Hotel
      był prowadzony przez grecką rodzinę otoczył nas troskliwą opieką i tworzy
      rodzinną atmosferę. W hotelu serwują bardzo zdrowe i smakowite specjały kuchni
      greckiej- domowa kuchnia grecka. Jedzenie bardzo świeże pozwala poczuć się jak w
      domu. Byliśmy tam z dziećmi i na ich twarzach widzieliśmy radość, bowiem w
      Attica Beach miały wymarzone warunki do zabaw. Polecam to miejsce i jestem
      bardzo zadowolony z pobytu na Korfu.
    • Gość: Alicja z Bydgoszcz Re: Attika Beach - Wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 20:41
      Właśnie wróciłam z wakacji na Korfu- przepięknej zielonej górzystej wyspy.
      Mieszkaliśmy w hotelu Attica Beach 4* (Ecco Holiday) w miejscowości Lefkimi. Na
      Korfu byłam po raz pierwszy i za pewne powrócę w to miejsce ponownie. Korfu
      zachwyciło mnie pięknem górzystego krajobrazu skąpanego w słońcu, niesłychaną
      przejrzystością wód oraz cudownymi piaszczystymi plażami. Hotel w którym
      mieszkaliśmy- Attica Beach był świetnym miejscem do wypoczynku wolnym od zgiełku
      ulicznego i straganów. Hotel otoczony był pięknym ogrodem i roślinnością
      śródziemnomorską cyprysami, olenadrami, drzewami oliwnymi i wawrzynami. Magię
      tego miejsca hotel Attica Beach zawdzięcza swemu rewelacyjnemu położeniu-
      położony pośród wzgórz, które porastają gaje oliwne i dzika roślinność
      śródziemnomorska. Plaża piaszczysto-żwirkowa przy hotelu. Morze Jońskie
      lazurowo-błękitne, bajecznie krystaliczne i bardzo ciepłe- raj na ziemi.. Hotel
      był prowadzony przez grecką rodzinę otoczył nas troskliwą opieką i tworzy
      rodzinną atmosferę. W hotelu serwują bardzo zdrowe i smakowite specjały kuchni
      greckiej- domowa kuchnia grecka. Jedzenie bardzo świeże pozwala poczuć się jak w
      domu. Byliśmy tam z dziećmi i na ich twarzach widzieliśmy radość, bowiem w
      Attica Beach miały wymarzone warunki do zabaw. Polecam to miejsce i jestem
      bardzo zadowolona z pobytu na Korfu.
      Możesz zatem jechać w to miejsce śmiało. Pozdrawiam i życzę równie udanych wakacji.
      • Gość: jmka Re: Attika Beach - Wasze opinie IP: *.ptedom.pl 26.06.09, 12:37
        Byłam w tym hotelu w 2006 r. Hotel czysty, zadbany, dobre jedzenie, tuż przy
        plaży. Jedyny mankament to położenie na uboczu, do najbliższej miejscowości
        kilka kilometrów. Brak możliwości wyjścia wieczorem poza hotel do jakiejś
        knajpki. Jeśli jedziesz z dziećmi lub nastawiasz się na wypoczynek w hotelu -
        będziesz zadowolona.
        Jeśli oczekujesz rozrywki innej niż wieczorne animacje w barze hotelowym -
        wybierz inny hotel. Dobrym rozwiązaniem jest wypożyczenie samochodu.
        • Gość: iwa Re: Attika Beach - Wasze opinie IP: 83.238.4.* 26.06.09, 16:48
          Dziękuję za Wasze opinie, jestem przekonana,że dokonałam dobrego
          wyboru, pozdrawiam
      • Gość: wokulska Re: Attika Beach - Wasze opinie IP: *.play-internet.pl 06.01.15, 16:33
        Witam, mam ogromną prośbę do osob, które były w hotelu Attika na Korfu, o odezwanie się do mnie na maila, bardzo ważne :-) Dzięki i pozdrawiam, mail: wokulska@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka