Gość: iwa IP: 83.238.4.* 25.06.09, 09:13 witam, czy znacie ten hote?, opinie, które znalazłam sa sprzed kilku lat, czekam na aktualne, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: Attika Beach - Wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 20:36 Właśnie wróciłam z wakacji na Korfu- przepięknej zielonej górzystej wyspy. Mieszkaliśmy w hotelu Attica Beach 4* (Ecco Holiday) w miejscowości Lefkimi. Na Korfu byłam po raz pierwszy i za pewne powrócę w to miejsce ponownie. Korfu zachwyciło mnie pięknem górzystego krajobrazu skąpanego w słońcu, niesłychaną przejrzystością wód oraz cudownymi piaszczystymi plażami. Hotel w którym mieszkaliśmy- Attica Beach był świetnym miejscem do wypoczynku wolnym od zgiełku ulicznego i straganów. Hotel otoczony był pięknym ogrodem i roślinnością śródziemnomorską cyprysami, olenadrami, drzewami oliwnymi i wawrzynami. Magię tego miejsca hotel Attica Beach zawdzięcza swemu rewelacyjnemu położeniu- położony pośród wzgórz, które porastają gaje oliwne i dzika roślinność śródziemnomorska. Plaża piaszczysto-żwirkowa przy hotelu. Morze Jońskie lazurowo-błękitne, bajecznie krystaliczne i bardzo ciepłe- raj na ziemi. Hotel był prowadzony przez grecką rodzinę otoczył nas troskliwą opieką i tworzy rodzinną atmosferę. W hotelu serwują bardzo zdrowe i smakowite specjały kuchni greckiej- domowa kuchnia grecka. Jedzenie bardzo świeże pozwala poczuć się jak w domu. Byliśmy tam z dziećmi i na ich twarzach widzieliśmy radość, bowiem w Attica Beach miały wymarzone warunki do zabaw. Polecam to miejsce i jestem bardzo zadowolony z pobytu na Korfu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja z Bydgoszcz Re: Attika Beach - Wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 20:41 Właśnie wróciłam z wakacji na Korfu- przepięknej zielonej górzystej wyspy. Mieszkaliśmy w hotelu Attica Beach 4* (Ecco Holiday) w miejscowości Lefkimi. Na Korfu byłam po raz pierwszy i za pewne powrócę w to miejsce ponownie. Korfu zachwyciło mnie pięknem górzystego krajobrazu skąpanego w słońcu, niesłychaną przejrzystością wód oraz cudownymi piaszczystymi plażami. Hotel w którym mieszkaliśmy- Attica Beach był świetnym miejscem do wypoczynku wolnym od zgiełku ulicznego i straganów. Hotel otoczony był pięknym ogrodem i roślinnością śródziemnomorską cyprysami, olenadrami, drzewami oliwnymi i wawrzynami. Magię tego miejsca hotel Attica Beach zawdzięcza swemu rewelacyjnemu położeniu- położony pośród wzgórz, które porastają gaje oliwne i dzika roślinność śródziemnomorska. Plaża piaszczysto-żwirkowa przy hotelu. Morze Jońskie lazurowo-błękitne, bajecznie krystaliczne i bardzo ciepłe- raj na ziemi.. Hotel był prowadzony przez grecką rodzinę otoczył nas troskliwą opieką i tworzy rodzinną atmosferę. W hotelu serwują bardzo zdrowe i smakowite specjały kuchni greckiej- domowa kuchnia grecka. Jedzenie bardzo świeże pozwala poczuć się jak w domu. Byliśmy tam z dziećmi i na ich twarzach widzieliśmy radość, bowiem w Attica Beach miały wymarzone warunki do zabaw. Polecam to miejsce i jestem bardzo zadowolona z pobytu na Korfu. Możesz zatem jechać w to miejsce śmiało. Pozdrawiam i życzę równie udanych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmka Re: Attika Beach - Wasze opinie IP: *.ptedom.pl 26.06.09, 12:37 Byłam w tym hotelu w 2006 r. Hotel czysty, zadbany, dobre jedzenie, tuż przy plaży. Jedyny mankament to położenie na uboczu, do najbliższej miejscowości kilka kilometrów. Brak możliwości wyjścia wieczorem poza hotel do jakiejś knajpki. Jeśli jedziesz z dziećmi lub nastawiasz się na wypoczynek w hotelu - będziesz zadowolona. Jeśli oczekujesz rozrywki innej niż wieczorne animacje w barze hotelowym - wybierz inny hotel. Dobrym rozwiązaniem jest wypożyczenie samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Attika Beach - Wasze opinie IP: 83.238.4.* 26.06.09, 16:48 Dziękuję za Wasze opinie, jestem przekonana,że dokonałam dobrego wyboru, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wokulska Re: Attika Beach - Wasze opinie IP: *.play-internet.pl 06.01.15, 16:33 Witam, mam ogromną prośbę do osob, które były w hotelu Attika na Korfu, o odezwanie się do mnie na maila, bardzo ważne :-) Dzięki i pozdrawiam, mail: wokulska@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś