Dodaj do ulubionych

Komary w Acharavi ???

12.07.09, 22:16
Może to dziwne pytanie ??
Ale powstało ono na kanwie dotychczasowego wątku "komarowego".
W 2 połowie czerwca, na północy Korfu, w Acharavi, nie było żadnej inwazji
komarów. Zdradzam, że jest to teren podmokły, spływa tam ciek wodny z
Pankokratora, w którym w pobliżu plaży żyją "setki" żółwi. Może w lipcu
nastąpi/ł tam wylęg tego komarowego paskudztwa?
Proszę, śledźcie ten wątek.

Obserwuj wątek
    • Gość: montee Re: Komary w Acharavi ??? IP: *.bmtinternational.pl 13.07.09, 09:33
      Szybka odpowiedz, wieczorem nad morze wyjsc sie nie da tyle komarow, one jakies
      takie szybkie i bardza kąśliwe.
      • venus47 Re: Komary w Acharavi ??? 13.07.09, 20:38
        Droga/i <montee> doprecyzuj czy chodzi o kompleks Gelina Willage / Mare.
        Podtrzymuję swoją wcześniejszą informację, że w czerwcu komary praktycznie tam
        nie gryzły.
    • venus47 Re: Komary w Acharavi ??? c.d. 13.07.09, 21:30
      Jest już połowa lipca. Ciekawe co tam słychać z komarami, których wg mnie
      powinna być inwazja ze względu na podmokły teren.
      • Gość: montee Re: Komary w Acharavi ??? c.d. IP: *.bmtinternational.pl 14.07.09, 10:48
        Nie wiem co mam sprecyzowac :) Na całym polnocnym wybrzezu były komary (poczatek
        lipca), ale jak pisałem pod wieczór. Widziałem tez małe dzieci ktore mialy na
        twarzyczkach ugryzienie na ugryzieniu. Chyba mama w nocy otworzyła okno i
        zapomniała załączyc jakiegos raida do kontaktu.
        • Gość: GyGulator Re: Komary w Acharavi ??? c.d. IP: *.mycosmos.gr 14.07.09, 10:53
          w dzień spią nażarte, a siedem kto by latał w takim skwarze :P ...
          wcześniej może za duże wiatry i je znosi gdzieś w inne miejsce :P ...
          powiedział co wiedział :P ...
          :- )) ))) ))))
          • Gość: kotek Re: Komary w Acharavi ??? c.d. IP: *.chello.pl 14.07.09, 21:28
            przestań pisać "brajlem" - alfabetem "morsa". Nie szpanuj tylko pisz po Polsku.
            • Gość: GyGulator Re: Komary w Acharavi ??? c.d. IP: *.mycosmos.gr 14.07.09, 21:57
              pora na wakacje, nerwica, stres, szpanerzy dookoła, masz już wszystkiego dość,
              nawet zaczerwienienie po ataku komara bardziej Cię swędzi, psychoterapeuta
              oszalał, a ostatnie jego słowa zanim odszedł z tego świata to: "wejdź na forum
              Grecja Cypr, znajdziesz tam głupiego, daj mu nieźle popalić, a później odczytaj
              wszystkim i wszędzie, jaka to jesteś naj naj najlepsza naj naj" :P
    • Gość: Ionian Princess Re: Komary w Acharavi ??? IP: *.aster.pl 18.07.09, 22:28
      a ja mam inne doswiadczenia: komary zarly straszliwie koniecz czerwca-poczatek
      lipca...
      • Gość: GyGulator Re: Komary w Acharavi ??? IP: *.mycosmos.gr 19.07.09, 03:56
        bo to tak często, upał,
        chwila chmurek, duchota, cień i wtedy horror max, a co dopiero w nocy!

mógłbym zadzwonić, nie tam do speca wielkiego, ale do dziadka stuletniego i
        jeśli p. Venus, za grzechy wybaczy, to wynajdę
        info o komarze z krainy kąsaczy :P ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka