Gość: Ika IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.04, 21:41 Wczoraj miałam. Przeżyłam. Wynik OK. Wszystkim, których czeka to badanie zapewniam, ze nie jest takie straszne jakim go "malują" Pzw Ika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martini_very_bianco Re: Kolonoskopia 21.05.04, 21:56 Gratuluję! Ja się jednak nie skuszę:))) 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Kolonoskopia IP: *.zwnet.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 21.05.04, 22:28 Też przeżyłem ;-). Raz spałem a drugi raz "na żywca". Śmiesznie oglądać swoją (za przeproszeniem) d. od środka :)) - obrócili mi monitor i miałem okazję obejrzeć wszystko od Rectum Initiale do Terminale (tak się to zdajesię pisze). Martini - wszystko zależy od lekarza robiącego nadanie (od sprzętu też - teraz już prawie nie używają grubych wzierników) zasadniczo nieprzyjemny był tylko początek i też nie było tak strasznie. Polecam CSK Katowice - tam jest nardzo sympatyczna ekipa - jak się uśmiechniesz to Ci nawet nagrają na kasetę ;-). P. P. Ot taka różowa pofałdowana rura... Odpowiedz Link Zgłoś