artespl 17.07.09, 10:26 Witam jeśli ktoś wrócił z Sirios Village z Rainbow to proszę o Wasze opinie i wrażenia. My wylatujemy z Katowic 09.09.2009. Z góry bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 15:13 Byłam w Sirios w 2008r w kwietniu z ITAKĄ (o ile dobrze pamietam :) ). Bardzo mi się podobało. Mieszkalam w domku, nie w głównym hotelu. Czysciutko, cicho, przy balkonie rosły cytryny i pomarańcze :) Jedzenie dość monotonne, ale obfite. Byłam z małym dzieckiem i korzystaliśmy też czystego z placu zabaw, co np. w okolicznych barach wygladało najczęściej fatalnie. Obsługa bardzo przyjemna i pomocna.Niedaleko hotelu, w stronę głównej ulicy, przy marketach był duży, fajny park zabaw dla dzieci, dorośli też spędzali tam czas, ale nie wnikałam co robili. Najbliższa plaża nie zachwycała, jeździliśmy parę przystanków dalej - było cudnie. Na terenie hotelu był bardzo dobrze zaopatrzony sklep.Ceny podobne do naszych. Odpowiedz Link Zgłoś
artespl Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie 21.07.09, 11:59 bardzo dziękuję za opinie. A był może ktoś z Was w tym roku ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga.julia1 Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie IP: *.dialog.net.pl 22.07.09, 07:24 Byłam w Sirios w zeszłym rpoku i dwa lata temu - rewelacyjny hotel. Rezydent Rainbow b. fajny, pomocny (musielismy korzystać z pomocy lekarza, bo dziecko miało kłopoty żołądkowe - jesli lecisz z dzieckiem, warto wziąć np. smectę, bo jednak inne bakterie źle działają na nasz polskie brzuchy). Obsługa hotelu rewelacyjna - barmani (Manolis i Luka), kelnerki (Artemis i Konstantina), panie sprzątające (warto od czasu do czasu zostawić im kilka euro. Nie korzystałam z wtycieczek fakultatywnych, bo wszędzie jeździlismy sami. gdybym mogla, to jeszcze raz bym pojechała do Siriosika, ale rodzina się zbuntowała i nie chciała trzeci raz znowu tam. POlecam! Odpowiedz Link Zgłoś
artespl Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie 22.07.09, 09:59 bardzo się cieszę, że dokonałem trafnego wyboru hotelu. My wylatujemy we wrześniu 2 osoby dorosłe i 2 dzieci ( 5 i 1 lat).Jak możesz to napisz wiecej informacji. Interesują mnie takie tematy jak: 1. gdzie tanio można wypożyczyć auto z ubezpieczeniem ? 2. co warto zobaczyć (nie interesują mnie zabytki)bo mam dosyć ruchliwe pociechy? 3.czy są komary we wrześniu? 4.jak wygląda ubezpieczenie (ew. wizyta u lekarza) 5.czy w sklepach Inka lub Lidl dostanę pieluchy i czy można kupić jakieś zupki i deserki dla malucha? 6.Jaka jest plaża koło hotelu bo czytałem różne opinie ? Z góry dziękuję za informacje Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charizarda Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie IP: 81.6.191.* 30.07.09, 11:05 My byliśmy w tym roku w czerwcu z ITAKI. Hotel rewelacyjny. W LIDLU produkty podobne jak u nas, ceny jednak trochę wyższe, pieluchy powinny być , natomiast nie zwracałam uwagi na deserki. Polecam Ci sklep JUMBO z zabawkami i artykułami dla dzieci, jest ogromny, 2 pietra i ceny niższe niż w Polsce. Trzeba iść prosto główną ulicą, minąć INKE po lewej i jeszcze kilkaset metrów i go widać. Plaża według mnie najładniejsza jednak ta przy hotelu, ale zatoczki też mają swój urok. Jeśli chcesz podeśle ci zdjęcia plaż. Odpowiedz Link Zgłoś
artespl Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie 30.07.09, 13:12 Dzięki za kolejną opinię.To jak mi tak dobrze idzie to mam jeszcze dwa pytania : 1.Tania a dobra wypożyczalnia aut? 2.Planuję zrobić wycieczkę dziecią (delfiny,rybki,park rozrywki,itp) coś mi polecicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie 12.08.09, 14:03 cennik aut z dostawą pod hotel i opis miejsc wartych zobaczenia wraz z namiarami na aquaparki, akwarium moge podesłac na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
artespl Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie 12.08.09, 14:51 to w takim układzie poproszę : aszczepański@plusnet.pl z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
artespl Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie 18.08.09, 08:23 Neronka - proszę napisz maila ! Odpowiedz Link Zgłoś
artespl Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie 28.07.09, 15:53 coś nowego się pojawi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
artespl Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie 06.08.09, 08:25 w jaki sposób można wypożyczyć motorówkę, są potrzebne jakieś uprawnienia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irka Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 12:12 my też tam lecimy z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
artespl Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie 28.08.09, 08:44 no już bardzo blisko do wyjazdu. Czekam na informacje od Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natala Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 14:12 hej... ja tez wylatuje tam 09.09.09 z okecia.. rainbow... ciesze sie ze założono to forum o hotelu... bardzo pomocne .. dzieki wielkie...artespl .... jesli mozesz to podeslij mi na maila to co kolezanka ci przesyłała o wycieczkach itp... z góry dziękuję i mam nadzieje że do zobaczenia... hehe pozdrawiam natalia.nab@wp.p Odpowiedz Link Zgłoś
artespl Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie 30.08.09, 15:15 Niestety koleżanka Neronka obiecała ale nic nie przysłała. Podobno sam hotel i miejsce jest ok. W jakim składzie osobowym jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killbill Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie IP: *.gdynia.mm.pl 30.08.09, 16:24 polecam wypozyczalnie Greco Car w Platanias - tanio i pelne ubezpieczenie. Samochod podstawiony do hotelu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natala Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 08:18 Jedziemy we dwoje :)) jak nie uda sie nam zebrać info do tego czasu to jakoś sobie poradzimy... wkońcu nie my pierwsi... nie ma sie co martwić... trzeba sie tylko cieszyć i jakoś przeżyć te 9 dni do wylotu... hehe pozdrowionka.... Odpowiedz Link Zgłoś
artespl Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie 01.09.09, 11:07 to my jedziemy w składzie 2 osoby dorosłe i dwójka dzieci.I też juz odliczamy dni do wyjazdu. Pozdrawiam artur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natala Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 11:39 my też juz żyjemy wakacjami...no przydałoby sie troszke wiecej info o wycieczkach itp.... ale na miejscu pewnie wszystko bedzie wiadomo... :)) na szczeście pogoda na krecie cały czas dopisuje... i niech tak juz zostanie... hehe :)) no to mam nadzieje do miłego zobaczenia.... pozdrawiam serdecznie.. NATALIA.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
artespl Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie 02.09.09, 13:37 No to jeszcze został tydzień! Może ktoś jeszcze coś napisze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natala Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 07:44 ...yyy przydałoby sie.... trzeba pobuszować na innych forach... jak cos znajde to dam znać... buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
artespl Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie 08.09.09, 21:17 Jeszcze jeden dzień i WAKACJE !!! Do zobaczenia na Krecie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natala Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 08:35 ...szczęśliwego lotu.... do zobaczenia... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
artespl Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie 25.09.09, 13:36 No i po wakacjach !!! Jeżeli ktos chce szczegółowych informacji, to niech pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grabru Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie IP: 91.195.108.* 28.09.09, 16:11 Cześć My też już po:) tyle że wróciliśmy tydzień przed Wami:) Pozdrowienia dla rodzinki od Graży i Rafała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mares Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie IP: *.aster.pl 03.10.09, 21:26 Siemanko, jak droga powrotna? Nawet nie był taki straszny ten nocny lot. Co prawda młoda nam trochę pochorowała po powrocie ale już dochodzi do siebie. Pozdrowienia od Moniki Michała i Adusi. Odpowiedz Link Zgłoś
artespl Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie 08.10.09, 08:39 No witam ekipę. Nasz lot też był spoko. Antek ucioł sobie spanko a Iga - coś tam rysowała i jakoś przeleciało. Oczywiście po powrocie zaliczyliśmy choroby dzieciaków i tak to trwa do teraz.A my co - praca, praca i jeszcze raz praca. Jak macie jakieś fajne zdjęcia to prześlijcie. aszczepanski@plusnet.pl Serdecznie Pozdrawiamy Iwona Artur Iga i Antoś Odpowiedz Link Zgłoś
artespl Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie 09.12.09, 13:02 Jakie plany macie na wakacje 2010 ??? Pozdrawiam artur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mares82 Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie IP: *.aster.pl 16.01.10, 21:19 Cześć Jeszcze nie wiemy. Chcielibyśmy naturalnie wyskoczyć gdzieś za granice ale czy nam sie uda będziemy wiedzieć koło maja. A wy?? Pozdrawiam Michał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marze_na Re: Kreta - Rainbow - Sirios Village - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 08:29 Czy ktoś może podzielić się wrażeniami z Sirios Vilage z sezonu 2010? Planuję lecieć z Itaką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marze_na Sirios Village - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 07:34 Naprawdę nikt jeszcze nie był w tym roku w Sirios Village? Odpowiedz Link Zgłoś