Gość: Zadowolony IP: *.chello.pl 27.07.09, 22:05 A ja na odwrót - proponuję wyrażać pozytywne opinie o BP. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus47 Re: Pozytywne opinie o BP 27.07.09, 22:23 Śledzę to forum prawie od roku i nie natrafiłam negatywnych opinii o Grecosie. Byłam w czerwcu w Acharavi na Korfu i wszystko było OK za wyjątkiem odwołania fakultatywnego wieczoru greckiego - spowodowanego brakiem zainteresowania grupy wczasowiczów - czego bardzo żałuję!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniab Re: Pozytywne opinie o BP IP: 83.14.245.* 28.07.09, 12:27 I zaraz jak pochwalisz jakieś biuro, to ktoś inny napisze ze jesteś agentem tego biura. Mi to juz się przytrafiło kilka razy, gdy pochwaliłam biuro, na które akurat inni narzekali.A przecież kazda wypowiedź na forum to subiektywna opinia osoby piszącej i ktoś kto czyta musi sobie na ich podstawie sam wyrobić zdanie. Niektórzy o tym zapominają. Tak więc ja już nie ryzykuję, bo nie chce kolejny raz oberwać. Odpowiedz Link Zgłoś
logopeda9 Re: Pozytywne opinie o BP 28.07.09, 12:35 a ja zaryzykuję że mi się dostanie, a co :) od kilku ładnych lat ani TUI ani Scan nas nie zawiodły, ostatnio byliśmy z Rainbow i też wszystko było w najlepszym porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: Pozytywne opinie o BP IP: *.sanetja.pl 28.07.09, 18:35 Czy może ktoś napisać pozytywnie o biurze Exim? Bo po wielu negatywnych opiniach o tym biurze sama nie wiem co myśleć...a wylot juz za tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
nietoperekeb Re: Pozytywne opinie o BP 28.07.09, 20:08 Ja mogę napisać ;) Byłam z tym biurem na Krecie i nie mam żadnych zastrzeżeń. Hotel zgodny z opisem, dolot, odlot. Oczywiście jeśli komus nie przeszkadza fakt że rezydent zajmuję się kilkoma hotelami naraz więc nie jest opiekunka na życzenie ;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
1talea Re: Pozytywne opinie o BP 28.07.09, 21:10 Ja również zaryzykuje pozytywny wpis:-) A co ,niech mnie zjedzą. Ale niestety w biurze nie pracuje. Ostatnio od trzech lat jeżdże z ITAKĄ i nie zawiodłam się. Owszem zawsze jest jakieś ale i komuś może coś się ne spodobać ale żadne biuro nigdy każdemu nie dogodzi w 100%. Zawsze się znajdzie jakaś maruda albo jakaś wtopa hotelu. Ja staram się zawsze przygotowac do wakacyjnego wyjazdu i napewno duzo zawdzięczam temu forum za co dziękuje wszystkim . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: Pozytywne opinie o BP IP: *.sanetja.pl 29.07.09, 08:12 Rezydent nie jest mi na szczęście do niczego potrzebny, sama zawsze sobie organizuję czas na miejscu, ważne, żeby odebrali i zawieźli na lotnisko....Ja mogę pochwalić Alfa Star (2x w Egipcie i wszystko ok), Wezyr (również wszystko w porządku), mimo, że na te biura też sporo osób narzeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majusia_25 Re: Pozytywne opinie o BP IP: 217.153.54.* 29.07.09, 08:45 Ja bardzo chwalę sobie Ecco Holiday Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Pozytywne opinie o BP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.09, 10:20 Ja też jestem zadowolona z Ecco Holiday. Mimo małych niedociągnięć prcowników było fajnie. Kontakt z Biurem jest super - to wazne bo daje nadzieję że biuro będzie jeszcze lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweet_tea Re: Pozytywne opinie o BP IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.09, 10:33 mam nawet niezłe wspomnienie z wyjazdu do Egiptu z Alfastarem, mogłabym ponarzekac nagrupę to fakt, zwłaszcza na jednego gościa, ale chyba nie ma sensu no i cóż, to akurat ruletka i wpływu się nie ma, ale w hotelu było ok, miałam daleko pokój i imprez nie słyszałam, za to inni na to narzekali, rezydentka biura była ok Odpowiedz Link Zgłoś
mlarka Re: Pozytywne opinie o BP 30.11.09, 15:38 Wreszcie jakiś pozytywny temat ;) Ja jestem zadowolona z tui i z Alfa staru. Z tego drugiego trochę bardziej, bo kilka razy z nimi byłam na wakacjach. Wcale nie jest tak, że biura podróży są "be" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f chwale sobie ITAKĘ i Ecco. 30.11.09, 15:47 Tanie bilety na samolot na czarter miewaja:-) Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: chwale sobie ITAKĘ i Ecco. 30.11.09, 20:50 My byliśmy ostatnio z Itaką na Korfu i wszystko było ok. Hotel, lot wszystko tak jak być powinno. Odpowiedz Link Zgłoś