very_famous 29.07.09, 13:57 Ktoś wie gdzie w Warszawie lub w Lublinie można kupić grecki ser kefalotyri (serwowany z saganaki)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biomj Re: Grecki ser 29.07.09, 14:28 Przyjedz do Trojmiasta. Sa 2 sklepy (Agora-Smak Grecji): w Gdyni i w Gdansku Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f ale jkak masz potrzebe wielką, to dzwon do 29.07.09, 14:53 Santorini w warszawie i zapytaj skad maja, ew czy nie odstapia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: ale jkak masz potrzebe wielką, to dzwon do 29.07.09, 15:44 Przejrzałam ofertę Kuchni świata itp sklepów z żywnością z innych krajów ale szczytem ekstrawagancji jest już halloumi. Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Grecki ser 29.07.09, 15:42 Miało być oczywiście "nie bardzo mi po drodze". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniab Re: Grecki ser IP: 83.14.245.* 30.07.09, 17:20 też bym gdzieś zakupiła, bo jest boski. Jak ktos wie czy jest dostępny w rejonie Katowic - Krakowa będę "dzwięczna" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pora.nny Re: Grecki ser 30.07.09, 23:28 Do Warszawki wiem kto co jakiś czas bryka i myślę, że osoba ta mogłaby zabierać po drodze podobne drobiazgi. Można też nawiązać kontakt z kimś życzliwym i po małych zakupkach, paczucha lądowałaby w jedenym z autokarów, które regularnie pokonują trase Polska - Grecja. Rozwiązań zapewne kilka, również i dla Krakowa ;) albo: greckieprodukty.pl/index.php?option=com_fireboard&Itemid=4&func=faq pa :) Odpowiedz Link Zgłoś