Dodaj do ulubionych

alkohole w all inclusive

IP: 213.17.144.* 15.08.09, 11:44
lokalne ouzo, raki, brendy, piwo i wino... to chyba standard przy all-u z nie najwyższej półki. czy gdzieś może ktoś spotkał się z markowymi?
Obserwuj wątek
    • alex2222 Re: alkohole w all inclusive 15.08.09, 19:20
      W czerwcu byłem w hotelu Peninsula na Krecie i tam w all podawali Metaxę.
      • monika_701 Re: alkohole w all inclusive 16.08.09, 00:00
        alex...ja planuje hotel peninsula na krecie w maju przyszlego roku...napiszesz
        czy jestes zadowolony? jak hotel? jedzenie? plaza? jakie jest to miasteczko agia
        pelagia? bardzo prosze o odpowiedz..pozdrawiam :-)
        • Gość: ana Re: alkohole w all inclusive IP: 213.17.144.* 16.08.09, 00:49
          no kurcze... tu o alkoholach piszemy .... załóż swój watek ;p
        • alex2222 Re: alkohole w all inclusive 16.08.09, 08:50
          przepraszam ana...
          monika 701-jestem bardzo zadowolony-tutaj masz moją opinię:
          hotele.oceniacz.pl/hotel/6347/peninsula.html
          • Gość: ana Re: alkohole w all inclusive IP: 213.17.144.* 16.08.09, 10:47
            hej...to był żżart...
            • alex2222 Re: alkohole w all inclusive 16.08.09, 21:01
              :-)
              • b-b1 Re: alkohole w all inclusive 16.08.09, 21:25
                Nie wiem co oznacza markowe:-)
                Mieliśmy w all różne alkohole-brendy, whisky, gin, tequila , vódka, likiery, i
                wszelakie mieszanki w/w o różnych nazwach:-)
                • Gość: ana Re: alkohole w all inclusive IP: 213.17.144.* 16.08.09, 22:13
                  znaczy z jakich butelek lali te napoje...? ouzo 12 ?? no czy takie jak dla biedronki produkowane:)
                  • b-b1 Re: alkohole w all inclusive 17.08.09, 10:44
                    Gość portalu: ana napisał(a):

> znaczy z jakich butelek lali te napoje...? ouzo 12 ?? no czy takie jak dla bied
                    > ronki produkowane:)

ze szklanych:-)..a czy podukowanych na rynek grecki, czy biedronkowy-nie wiem-nigdy całej butelki nie zamawialiśmy i w biedronce równiez nie bywam:-)

• Gość: Ana73 Re: alkohole w all inclusive IP: *.bb.sky.com 29.01.14, 18:36
      Hej
      Mam pytanie czy wart brać all inclusive lecąc na krete? Jakie alholole wchodzą w all inclusive? Proszę o pomoc
      Ostatnim razem byłam na Malcie -great!!!! Warto zwiedzić , ale half bord jest wystarczający ( full jedzenia , ale jeśli chodzi o alkohol w all inclusive wchodzi tylko -wino,piwo i spirytus wiec szkoda kasy bo warto spróbować czegoś tradycyjnego dla Malty )
      Z góry dzięki za pomoc xxx
      • Gość: ritazien Re: alkohole w all inclusive IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.14, 09:13
        Jak się jedzie dużo pić alko to warto. Jak się jedzie poznać Grecję to warto brać tylko śniadania ;) Winka tanie w sklepach a żarełko w tawernach.
        • Gość: lue Re: alkohole w all inclusive IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.14, 17:45
          Taniochy to tam nie zauwazylam, a all jest dobrym wyjsciem dla tych ktorzy chca wiedziec na czym stoja .....A dodatkowe euro mozna wydac np. tylko na wycieczki ....Alkohole rozne a te z wyzszej polki za oplata ale sa hotele /bardzo drogie/ktore oferuja i takie w all..... Nie ma sensu przeplacac bo zawsze cos dobrego sie dla siebie znajdzie w all..... Milego odpoczynku !!
        • Gość: Yerp Re: alkohole w all inclusive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.14, 19:01
          Jak chcesz poznać Grecję nie mając auta ?
          Tylko fakultety
          All daje ogromny wybór jedzenia i picia, mityczne greckie tawerny są kiepskimi knajpami, gdzie za wszystko się przepłaca
    • Gość: Geo Re: alkohole w all inclusive IP: *.pascal-net.pl 15.04.14, 19:42
      Napisze może ogólnie o cenach alko w Grecji bo w Al to nawet szkoda gadać, lipa i dziadostwo.
      10 lat wstecz Metaxa kosztowała fajne pieniądze, można było pokosztowac nawet 12 letnie opakowania w dobrej cenie, w ceramicznym opakowaniu. Dzisiaj ceny są niemal takie jak u nas, kryzys na każdym kroku, jako koneser wina powiem, ze dobre greckie wino to ostre manewry na linie. W hotelu nie uswiadczysz, w sklepie loteria. Grecja absolutnie nie jest krajem wina, zdecydowanie nie polecam.
      Myśle, ze nie pojadę tam przez co najmniej najbliższe 10 Lat. Podobnie jak do Turcji. Ani jedzenie, ani lokalne trunki nie zachęcają. Ciepłe, kamieniste morze i upalne słońce to nie wszystko na wypoczynek.

• wtopek Re: alkohole w all inclusive 15.04.14, 20:03
        3 lata temu na Kos mieliśmy w hotelu genialne wino od lokalnego dostawcy

nikomu w Grecji nie będzie ciebie brakować :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka