Dodaj do ulubionych

hotel samba - lloret de mar

14.01.11, 10:48
witam...czt ktos był albo wybiera się do tego hotelu w tym roku? mało informacji w internecie o tym hotelu..mało opinii...ja lecę tam w czerwcu...
Obserwuj wątek
    • milosh247 Re: hotel samba - lloret de mar 14.01.11, 11:54
      Na tej stronie: www.hotelcalculator.com/pl/1083/hiszpania/lloret_de_mar/49531_samba/#reviews znajdziesz opinie hotelu na różnych serwisach.
    • Gość: Asia Re: hotel samba - lloret de mar IP: 89.191.129.* 11.02.11, 16:31
      Też jadę tam w czerwcu... Dokładnie 4
      • monika_701 Re: hotel samba - lloret de mar 14.02.11, 16:50
        asiu...ja lecę 11ego czerwca na tydzien...ty tez na tydzien? na pewno z triadą?
        • be.a Re: hotel samba - lloret de mar 14.02.11, 20:29
          byliśmy tam w grudniu na święta więc mogę odpowiedzieć na pytania
          • monika_701 Re: hotel samba - lloret de mar 15.02.11, 12:27
            be.a ...ja troche poczytalam w necie o tym hotelu i samej miejscowosci...powiedz jak ogolnie oceniasz warunki w tym hotelu? jakie sa pokoje? jakie jedzenie?...jak sie spisuje rezydent? na razie tyle ;)
            • be.a Re: hotel samba - lloret de mar 16.02.11, 10:49
              Hotel jest duży chyba 6 pięter,pokój mieliśmy 2 osobowy z dostawką więc było mało miejsca, 1 łózko bardzo skrzypiące ,do przykrycia tylko koce . W pokoju była klimatyzacja. Lazienka dosyc duża z wanną, codziennie przychodzili sie pytac czy posprzatac w pokoju.Jedzenie w formie bufetu do wyboru i koloru na pewno kazdy cos sobie wzbierze. Reyzdenta nie mielielismy bo bylismy we wlasnym zakresie i nie bylo tam chyba wtedy polakow.
              • be.a Re: hotel samba - lloret de mar 16.02.11, 10:50
                oczywiscie w pokoju byly 3 lozka a jedno skrzypiace
            • Gość: ja Re: hotel samba - lloret de mar IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.02.11, 19:39
              //www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+Samba-hid_37853.html.Trudno o obiektywną ocenę. Jednym się podoba inni wyszukują negatywy - jak to Polacy na wakacjach....Polecam wpis "Jan"...osobiście lubię ten hotel z uwagi na b. db.położenie.Mam jednak nadzieję, że albo zmienili menadżera albo menadżer zmienił poglądy (i nie obcina już kasy na jedzenie...)
              • be.a Re: hotel samba - lloret de mar 17.02.11, 07:42
                Otóż to wszystkim nie dogodzisz .Na pewno nie było super ,super ale my w wyborze hotelu kierowaliśmy się ceną ,a za tę cenę którą zapłaciliśmy uważam że było ok.
          • Gość: doro Re: hotel samba - lloret de mar IP: *.olsztyn.vectranet.pl 21.05.11, 14:41
            wybieram sie do tego hotelu we wrześniu. Możecie powiedzieć jakie są ceny, czy warto brać all inclusive? Chce pojechać tez do Barcelony, nie ma problemu z dostaniem się z Lorreta de mare? Ile kosztuje pociąg? Z góry dziękuje za informacje :)
            • mamamuminki Re: hotel samba - lloret de mar 23.05.11, 13:53
              kilka, pierwszych z brzegu wyników z googla:

forum.gazeta.pl/forum/w,204,80358794,0,Przejazd_Barcelona_Lloret_De_Mar.html
              www.hiszpania-online.com/phpBB2/viewtopic.php?t=1717&highlight=lloret
              oraz, po skorzystaniu z wyszukiwarki forumowej, co na przyszłośc serdecznie polecam
              tematy.forum.gazeta.pl/szukaj/forum/barcelona+lloret
              • Gość: mmm Re: hotel samba - lloret de mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 10:53
                lecę do tego hotelu 11 czerwca z wawy...czy ktos się tez wybiera w tym terminie?
                • Gość: gucio Re: hotel samba - lloret de mar IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.05.11, 23:10
                  Zapewniam ciebie, że hotel będzie pełen.Nie stresuj się, w samolocie też nie będziesz sama :)
                  Masz forumowe nawyki tunezyjskio - egipskie ? Tu raczej indywidualiści...
                  • Gość: mmm Re: hotel samba - lloret de mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 10:06
                    guciu drogi...jesli jesteś tak wybitnie inteligentny, to na pewno wziąłeś też pod uwagę fakt, iż moje pytanie miało jednak inny cel :) pozdrawiam słonecznie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka