Dodaj do ulubionych

lot do Barcelony - cena

IP: *.play-internet.pl 12.02.11, 14:32
Zdziwiły mnie ceny biletów do Barcelony....jak one rosną!!! Ok. miesiąc temu cena 2 biletów LOT w lipcu wynosiła ok. 1600 zł, a dzisiaj już prawie 2000 zł. Czy to znaczy, że nie ma na co czekać i trzeba rezerwować??? bo może być jeszcze drożej??? Jakie macie doświadczenia z tym związane? Chcę lecieć z Warszawy (w sobotę).
Obserwuj wątek
    • xulu Re: lot do Barcelony - cena 12.02.11, 14:36
      LOT ogłupia ludzi , daja sie nabrac iw koncu kupują tak jak chcesz zrobic TY .
    • Gość: marinik Re: lot do Barcelony - cena IP: *.smrw.lodz.pl 12.02.11, 15:04
      Moje doswiadczenie jest takie, iz pozna jesienia zakupilem 2 szt. na pieciodniowy wypad na poczatku marca 2011 w cenie 335 PLN/szt (w obie strony). W LOT.
    • Gość: e-tam Re: lot do Barcelony - cena IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.11, 18:07
      mikka napisał(a):

...Zdziwiły mnie ceny biletów...

Rezerwacja 01.10.2010 r. za 1306zł=2osoby powrotny grudzień/styczeń 2011r.
      z przygodami Warszawa > Paryż > Malaga

Pozdrawiamy,
      • justynawrc Re: lot do Barcelony - cena 12.02.11, 23:19
        latam tylko wizzem
        • trotamundos Re: lot do Barcelony - cena 13.02.11, 11:27
          Im wczesniej kupujesz tym sa tansze - a jak czekasz na ostatnia chwile to nie zdziw sie jak bedziesz musiala wysuplac z sakiewki kilka tysiecy. Zawsze masz opcje w postaci LCC do Girony albo na El Prat.
    • Gość: girl89 Re: lot do Barcelony - cena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 20:55
      Ja kupiłam bilet w 2 stony za 212 zł z Raynair
      • dociekliwy_0 Re: lot do Barcelony - cena 18.02.11, 10:57
        > Ja kupiłam bilet w 2 stony za 212 zł z Raynair

Tylko zapomnialas dodac, ze lecisz z bagazem podrecznym...
        No i nie do Barcelony tylko do Girony i stamtad trzeba 100 km dojechac...

Tak doprecyzujac Twoj post.
        • Gość: mikka Re: lot do Barcelony - cena IP: *.play-internet.pl 19.02.11, 15:31
          Otóż to właśnie....jakby nie patrzeć nie ma żadnego wyboru. Z Warszawy w sobotę i o bardzo dogodnej porze tylko LOT. A cena w lipcu np. w WizzAir nie różni się wiele. Nie spodziewałam się tylko, że ceny rosną z każdym miesiącem....
          Dzięki za odpowiedzi.
          • c_x_v Re: lot do Barcelony - cena 22.02.11, 12:32
            Linie lotnicze maja pule biletow w okreslonych cenach. Jesli dana pula sie wyczerpie bilety sa brane z drozszej puli. Raz nam sie nawet zdazylo tak ze zaznaczalm jedna osobe na lot i byl bilet tani a kolezanka w tym samym czasie zaznaczala kilka osob na ten sam lot i cena byla o wiele drozsza. potem sie wlasnie okazlo ze zostal tylko jeden tanszy bilet i dlatego widzialysmy rozne ceny. na okres wakacyjny i dlugoweekendowy logiczne jest ze bilety beda drozsze bo wiecej ludzi chce leciec.
      • Gość: ja Re: lot do Barcelony - cena IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.02.11, 19:51
        Przebiję cenę - 116 zł/2 strony Ryanair do Girony :)+ 50 zł za płatność kartą :((
        • Gość: af-bcn tak można długo, tj porównywać gruszki i jabłka IP: *.57.73.239.static.user.ono.com 22.02.11, 15:29
          Opłatę za płatność kartą można wyeliminować [prepaid MasterCard]
          ale -
          1 zob. co pisał dociekliwy_0
          2 nie z Warszawy i 3 nie wiadomo kiedy ...
          zatem - fajnie , gdybyśmy mogli pisac w temacie

pozdr.
    • walhalla7 Re: lot do Barcelony - cena 19.02.11, 18:23
      ale kto lata lotem do hiszpani??najlepiej albo Ryanarem albo wizzairem. Bilety sa tanie. a jak lecisz bez bagażu to już w ogóle zapłacisz grosze.
      • Gość: ciekawski_swiata Re: lot do Barcelony - cena IP: *.zicom.pl 20.02.11, 13:20
        A na miejscu przez tydzien chodzisz w tym samym ;-)
        • niunia-dziunia79 Re: lot do Barcelony - cena 20.02.11, 19:06
          Zostaje jeszcze Easyjet z Berlina:)))))
        • Gość: ja Re: lot do Barcelony - cena IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.02.11, 19:53
          kolego - 10 kg bagażu masz za frico :)))
          • insignia928 Re: lot do Barcelony - cena 22.02.11, 19:02
            leciałam w listopadzie wizzair'em: na stronie wizzaira można upolować tańsze bilety (ryanair nie lata z Warszawy). polecam wykupienie dodatkowej przestrzeni na nogi, koszt niewielki (pl.23 zł), a jaki komfort: lecieliśmy we dwójkę do BCN obok nas nikt nie siedział i przy powrocie do WAW też było tak samo.a bagaż dobrze przemyśleć i rozplanować, i dodatkowych opłat można uniknąć:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka