Dodaj do ulubionych

Majorka Al Arenal hotel Encant właśnie wróciłam

25.06.11, 19:17
Właśnie wróciłam z Majorki z Al Arenal.Podróżuję już od 20 lat ale jeszcze czegoś takiego nie widziałam.Miasto całkowicie opanowane przez niemieckich turystów pijacych od rana i przez całą noc alkohol.W nocy zero spania.W hotelu zachowują się skandalicznie.,nie liczą się z niczym i z nikim.Rano na ulicach po tych nocnych orgiach istne pobojowisko.Na szczęście hiszpanie od rana wszystko sprzatają.Ja mieszkałam w hotelu Encant tuż prz promenadzie przez 2 tygodnie nie przespałam żadnej nocy.Mieszkałam na 3 piętrze dochodził więc krzyki z ulicy być może na wyższych piętrach było ciszej ,cociaż wątpię bo jak nie słyszeli krzyków z ulicy to mieli orgie wyprawiane balkonach.Jednym słowem koszmar.Przed wyjazdem sporo czytałam o Majorce ,było sporo negatywnych wpisów na temat zachwania sie niemieckiej młodzieży ale to co zastałam na miejscu to się nie da opisać.Jeśli na balkonach czasami było trochę spokojniej to zaczynali na dole jeszcze lepsze orgie nastolatkowie z hiszpani moim zdaniem jescze gorzej się zachowującvy się niz niemcy.I jeśli ktoś sobie myśli ,że jak pójdzie na plaże to odetchnie to tam jest nie lepiej.Od rana zaczynają pić i drzeć się.Piją z wiaderek przez słomki.Mieszają w wiaderkach różne alkohole i zasiadają przy tych wiaderkach od rana.Takie gotowe zestawy można kupi w sklepach.Majorka jest pięknym krajem i warto znaleźć może bardziej spokojne miejsca niż Al Arenal.Ja byłam pierwszy raz więc nie wiem jak jest w innych miejscowościach.Jeśli ktoś ma to chętnie odpowiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: bjk Re: Majorka Al Arenal hotel Encant właśnie wrócił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 21:01
      Gdybyś trochę poczytała wcześniej... Jeżeli ma się więcej niż 20 lat i leci z rodziną to nigdy, przenigdy do południowych resortów Majorki!!! Bo wtedy doznania jak w Twoim opisie:( My byliśmy Cala Millor - duża rodzinna miejscowość na wschodnim wybrzeżu. Bandy wyrostków w śladowych ilościach:) Bardzo przyjemna jest też Alcudia - polecam.
    • Gość: Daria Re: Majorka Al Arenal IP: 150.254.92.* 25.07.11, 13:39
      Ja wróciłam wczoraj.Byłam w hotelu bahia de Palma...sami Niemcy.Hałasliwe smarkate niemki drace się na korytarzach i przy basenie.Wszędzie nawaleni jak baki niemcy...masakra.Hotel polecam, spałam na 7 pietrze więć źle nie było i okna były od ulicy, ale tym co mieli od strony basenu...nie polecam bo nie przespali sie wcale.
    • 9sebo9 Re: Majorka Al Arenal hotel Encant właśnie wrócił 26.07.11, 15:30
      To prawda, Niemców masakra nawaleni itd
      No ale wiadomo, tej miejscowości się nie wybiera, żeby było cicho i przyjemnie, tam się jedzie bawić. Byłem i polecam, miałem hotel troche dalej od głownej promenady wiec się prawie wysypiałem, ale wracalem o 3-4 rano wiec ciężko do 9 się wyspać.
    • Gość: Asia Re: Majorka Al Arenal hotel Encant właśnie wrócił IP: *.159.41.18.static.crowley.pl 09.02.12, 19:49
      Byłam na Majorce w te wakacje obok AlErenal w miejscowości Can Pastilla cisza i spokój.W Al Erenalu wesoło i głośno bo codziennie tam chodzilismy na imprezy, ale wracalismy do Can Pastilla spać.Majorka piękna zwłaszcza wschodnie wybrzeże i te trasy rowerowe wzdłuż morza-cudo!
      • voyager747 Re: Majorka Al Arenal hotel Encant właśnie wrócił 09.02.12, 22:24
        My byliśmy w 1999 roku w El Arenal i teraz na drugi wyjazd wybrałam Cala D'Or, różnica jest spora :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka