Gość: tt IP: 178.73.49.* 31.07.11, 16:47 Witam, mam pytanie co do wynajęcia auta na tej wyspie. Czy spokojnie można wynająć auto "z ulicy" tj. bez wcześniejszej rezerwacji? Jest tam sporo wypożyczalni...? Jakie są ceny...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pendejo Ciepło,ciepło, gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 17:51 A moze bys, qrva, przeczytał najpierw posty na pierwszej stronie przed zapytaniem, piep.rzony leniuchu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ciepło,ciepło, gorąco IP: 178.73.49.* 31.07.11, 20:31 a ja tez o to zapytam, jestem leniem i co ci do tego, bujaj sie stąd i nie wchrzaniaj sie tu jak cie nikt bucu tu nie chce... jakie sa ceny wynajmu aut...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pendejo Re: Ciepło,ciepło, gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 08:56 Oczywiście, ze znam odpowiedź i wielokrotnie o tym pisałem. Ludzie inteligentni potrafią znaleźć i wykorzystać informacje. Durnie, tacy jak ty, dostaną mierda a nie odpowiedź. Pytaj sobie az posiniejesz "turysto polaczku". Hcwd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ciepło,ciepło, gorąco IP: *.ip.netia.com.pl 01.08.11, 09:18 o patrzcie jaki sie tu znawca znalazł, burak kolejny..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polskie guano Re: Ciepło,ciepło, gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 09:43 Spier.dalaj stąd na forum egipskie i tunezyjskie niezaradny matołku. Na Hiszpanię jeszcze dla ciebie, przygłupie żałosny, za wcześnie. Być moze nawet nie w tym, załzawionym życiu. Jedź do Qtna, polaczku. Spocisz się pisząc i pytając z góvnianym dotychczas efektem. Hcwd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Ciepło,ciepło, gorąco IP: 77.65.104.* 01.08.11, 13:33 ale poj..eby! wy spie...ajcie do egiptu! na miejscu jest dużo taniej niż przy wcześniejszej rezerwacji. za 50euro masz dobre auto,ale są też tańsze. Odpowiedz Link Zgłoś