Dodaj do ulubionych

wynajem auta na Majorce

IP: 178.73.49.* 31.07.11, 16:47
Witam, mam pytanie co do wynajęcia auta na tej wyspie. Czy spokojnie można wynająć auto "z ulicy" tj. bez wcześniejszej rezerwacji? Jest tam sporo wypożyczalni...? Jakie są ceny...?
Obserwuj wątek
    • Gość: pendejo Ciepło,ciepło, gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 17:51

A moze bys, qrva, przeczytał najpierw posty na pierwszej stronie przed
      zapytaniem, piep.rzony leniuchu?
      • Gość: gość Re: Ciepło,ciepło, gorąco IP: 178.73.49.* 31.07.11, 20:31
        a ja tez o to zapytam, jestem leniem i co ci do tego, bujaj sie stąd i nie wchrzaniaj sie tu jak cie nikt bucu tu nie chce... jakie sa ceny wynajmu aut...?
        • Gość: pendejo Re: Ciepło,ciepło, gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 08:56

Oczywiście, ze znam odpowiedź i wielokrotnie o tym pisałem.
          Ludzie inteligentni potrafią znaleźć i wykorzystać informacje.
          Durnie, tacy jak ty, dostaną mierda a nie odpowiedź.
          Pytaj sobie az posiniejesz "turysto polaczku". Hcwd.
          • Gość: gość Re: Ciepło,ciepło, gorąco IP: *.ip.netia.com.pl 01.08.11, 09:18
            o patrzcie jaki sie tu znawca znalazł, burak kolejny.....
            • Gość: polskie guano Re: Ciepło,ciepło, gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 09:43

Spier.dalaj stąd na forum egipskie i tunezyjskie niezaradny matołku.
              Na Hiszpanię jeszcze dla ciebie, przygłupie żałosny, za wcześnie.
              Być moze nawet nie w tym, załzawionym życiu. Jedź do Qtna, polaczku.
              Spocisz się pisząc i pytając z góvnianym dotychczas efektem. Hcwd.
              • Gość: gosia Re: Ciepło,ciepło, gorąco IP: 77.65.104.* 01.08.11, 13:33
                ale poj..eby! wy spie...ajcie do egiptu!
                na miejscu jest dużo taniej niż przy wcześniejszej rezerwacji. za 50euro masz dobre auto,ale są też tańsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka