Dodaj do ulubionych

Ceny na costa brava.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 22:16
Witam,
Chciałem się dowiedzieć jakie są ceny za wyżywienie itp.
Od zwykłych sklepów, po bary itp, ale drogie restauracje mnie nie interesują.
Jaką kwotę się średnio przeznacza na 7 dniowy pobyt?
Jakie są ceny alkoholi w zwykłych sklepach a także barach itp?
Obserwuj wątek
    • espa2012 Re: Ceny na costa brava. 03.07.12, 05:49
      W barach zjesz za 5-12 euro. Np. kalmary 5-6 euro a mięso, frytki surówka 8-15 euro.
      Pizza 26 cm 6,50 euro, cola 2,50.
      1 litr Sangrii w dzbanku z lodem i owocami ok 9-12 euro.
      Ceny w sklepach (marketach): coca-cola 1,5l - 1 euro, paczkowana szynka - 4 euro, Sangria 1l - 1-2 euro (choć smakuje chyba gorzej).
      • gerv.azy Re: Ceny na costa brava. 09.07.12, 19:15
        W sklepach:
        bagietka: 0.8 E
        parówki: 2,8
        mleko: 0,9
        kilo mandarynek: 0,9
        • Gość: monika29 Re: Ceny na costa brava. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.12, 14:43
          A ja powiem Ci tak: byliśmy w Hiszpanii 2 razy i za pierwszym razem wzięliśmy po 350euro na głowę na 14dni....nie żałowaliśmy sobie niczego, co dziennie obiady w restauracjach, barach, do tego przejazd taksówką z lotniska 100km...a na końcu zostało nam jeszcze po 100euro. W super marketach zostawić 10euro/os, było ciężko, no bo ile wydasz na bagietkę, masło i jakąś szynkę i owoce? Ogólnie uważam, że ceny w Hiszpanii są porównywalne do Polskich, a czasem nawet taniej. Drugim razem wzięliśmy tylko po 250euro/os i też zostały jakieś zaskórniaki na koniec.
          • Gość: / Re: Ceny na costa brava. IP: *.play-internet.pl 10.07.12, 18:10
            A gdzie nocowaliście?? Czy jakieś kwatery prywatne czy też w hotelach bądź pod namiotem na kempingu??
            Czy możesz coś więcej przybliżyć??
    • Gość: e-tam Mercadona & Dia IP: *.dynamic.chello.pl 12.07.12, 13:32
      Wybierz/znajdż swój tani market.

Mercadona < tanie markety > Dia

Carrefour < "deko" drożej

Pozdrawiam,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka