Dodaj do ulubionych

ZARA - Tarragona, Reus

IP: *.dynamic.mm.pl 01.09.12, 22:55
Czy ktoś ostatnio zaglądał do Zary w Tarragonie lub Reus? Jakie ceny? Taniej niż u nas?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kalafior Re: ZARA - Tarragona, Reus IP: *.Red-83-41-192.dynamicIP.rima-tde.net 02.09.12, 12:11
      Cała grupa Inditex: Bershka, Zara, Stradivarius itd... ma ceny na Hiszpanię niższe niż na resztę Europy, tak że raczej będzie taniej. Niewiele, ale zawsze.
      Dla przykładu, nie dalej jak dwa dni temu, kupiłam za 7,95 Euro w Stradivariusie bluzkę, która w Polsce kosztuje 39 PLN. Kurs Euro to 4,1 PLN za Euraka.

Ceny możesz porównać na stronach internetowych.
      • Gość: Kalafior Re: ZARA - Tarragona, Reus IP: *.Red-83-41-192.dynamicIP.rima-tde.net 02.09.12, 12:15
        Pierwszy lepszy przykład cen ze strony:
        www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/es/es/zara-W2012/269183/Abrigos
        www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/pl/pl/zara-W2012/269183/P%C5%82aszcze
        Płaszcz ze skórzanymi rękawami - Hiszpania: 109 EUR, Polska... 629 PLN (czyli ponad 150 Euro)
        • pariss1 Re: ZARA - Tarragona, Reus 02.09.12, 15:26
          Dzięki. Tak wczoraj przeglądałam strony Zary, ale w końcu nie wiedziałam czy faktycznie ceny dotyczą Hiszpanii. Pewnie się na coś skuszę. Mam nadzieję, że tak dokładnie nie ważą bagaży w Enter Air :)

• Gość: modniś Re: ZARA - Tarragona, Reus IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.12, 17:33
            ważą, poza tym Zara to szmaty same, brzydkie, blee
            • pariss1 Re: ZARA - Tarragona, Reus 02.09.12, 20:57
              Serio z tym ważeniem? Dawno nie latałam czarterami i nie wiem czego się spodziewać.
          • Gość: meg Re: ZARA - Tarragona, Reus IP: *.elblag.vectranet.pl 03.09.12, 10:10
            a lecisz do hiszpani z enter air? bo ja tak, wylot 15 wrzesnia:)
            • pariss1 Re: ZARA - Tarragona, Reus 03.09.12, 19:17
              Tak lecę EA, ale już 8-go na tydzień, do Salou docelowo :)
              • Gość: Korolowa0 Re: ZARA - Tarragona, Reus IP: 213.171.235.* 04.09.12, 19:19
                O właśnie tu jestem... :) mam nadzieje,ze masz hotel gdzieś w pobliżu,a nie samym Salou :)
                • pariss1 Re: ZARA - Tarragona, Reus 04.09.12, 20:59
                  Mam w samym Salou, a dlaczego to źle? Hotel Calypso.
                  • Gość: Korolowa0 Re: ZARA - Tarragona, Reus IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.12, 15:44
                    W sumie to zależy czego się szuka, Salou to twór turystyczny, na pewno nie urokliwa, hiszpańska miejscowość.Pełno Rosjan, Anglików, tanich bazarów i tak samo "tanich" knajp ( w wyglądzie, cenowo drożyzna) plaża płaska, tłoczna.... my mieszkaliśmy w Cap Salou, to nie miasto, po prostu hotele położone na jakby wzgórzu, był tam w miarę spokój a przede wszystkim ( dlatego wybrałam hotel tu) ładne, mniejsze plaże ukryte wśród skałek - do Salou poszliśmy raz wieczorem, uciekliśmy dość szybko, jednak tandeta i wszechobecni Rosjaninie to klimaty jakich nie lubimy, a już zwłaszcza że przyjechaliśmy tu na odpoczynek po zwiedzaniu pięknej Barcelony.
                    Odpocząć się udało,ale właśnie na plażach Cap Salou - zachęcam do spaceru właśnie w tym kierunku, z pewnością nie pożałujecie :)

Ale na tym forum były też pochwały tej miejscowości, wiec to pewnie zależy od wieku i oczekiwań, może się okazać, ze dal Was będzie super. :) życzę udanych wakacji! już już dziś wróciłam właśnie i zbieram się do spisania wszystkiego i wrzucenia zdjęć :)
                  • Gość: ema Re: ZARA - Tarragona, Reus IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.09.12, 18:49
                    pariss1 - może gdybyś pamiętała, spytaj rezydentkę gdzie ( może obok jakiego hotelu) znajdują się supermarkety np. Caprabo, Lidl czy Carefur lub Erosky albo inne...
                    • pariss1 Re: ZARA - Tarragona, Reus 07.09.12, 09:16
                      Korolowa ja wlasnie lubię jak najbardziej takie typowe turystyczne miejsca gdzie jest pełno ludzi a jak bedzie z Salou zobaczę :) A powiedz jak z pogodą, padało? Patrzę czasem na prognozy i jakieś deszcze tam się pojawiają :(

Ema, zapytam na pewno, i bede się rozglądać po mieście .
                      • Gość: ema Re: ZARA - Tarragona, Reus IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.09.12, 13:36
                        pariss - życzę wspaniałych wakacji :)) Pogodę zobacz :www.tameteo.com/meteo_Salou-Europe-Espagne-Tarragone--1-6547.html
                      • Gość: Korolowa0 Re: ZARA - Tarragona, Reus IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.12, 17:22
                        padało raz, ale to było załamanie pogody, po upałach przyszło ochłodzenie, ale wciąż cieplutko tyle że mocniej wiało i chłodnawo wieczorami było.
                        • pariss1 ZARA - Tarragona 15.09.12, 20:47
                          Wróciłam :) Zara mnie nie zawiodła ;) Jakimś cudem udało mi się upchać ciuchy w walizce i przymknęli oko na 1 kg nadbagażu. Podręcznego nie ważą.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka