Gość: aleog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 15:12 mam pytanko - czy ktos tam był? jak hotel i okolica? może ktoś ma zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.kusztal Teneryfa - TYDZIEŃ WAKACJI ZA DARMO! 19.07.04, 13:59 Witam. Tam nie byłem, ale zapraszam serdecznie na południe wyspy. Tak się składa, że już od ponad 4 lat jestem ambasadorem (przedstawicielem) dwóch sieci hotelowych znajdujących się na południowym wybrzeżu Teneryfy. Jedna jest 4**** w Playa de las Americas a druga 5***** w Los Cristianos. Organizuje dla nich promocje, przeznaczone dla właścicieli firm, kadry zarządzającej, przedstawicieli wolnych zawodów, osób, które po prostu dużo zarabiają. Promocja podobna jest do "jazdy próbnej samochodem" i JEST CAŁKOWICIE BEZ ZOBOWIĄZAŃ. NIE MA W NIEJ ŻADNYCH „HACZYKÓW”. WSZYSTKO JEST PRAWDĄ. Zainteresowane osoby mogą otrzymać tygodniowy, całkowicie bezpłatny pobyt dla siebie i całej swojej rodziny o warności około 4000 do 6000 złotych (w zależności od Hotelu). Bezpłatny pobyt obejmuje m.in.: zakwaterowanie w przepięknym apartamencie, korzystanie z atrakcji hotelowych, opiekę polskiego rezydenta, odbiór z lotniska... Pobyt jest wspaniale przygotowany i niczym nie różni się od klasycznych wakacji wykupionych w biurze podróży. Warunkiem otrzymania Zaproszenia na bezpłatny pobyt, jest zgoda na udział w około 2-3 godzinnej prezentacji systemu wakacyjnego RCI (RCI - 3600 4**** i 5***** Hoteli na całym świecie w tym Hotele TUI, Mariott, Disney. www.rci.com ). Prezentacja odbywa się na Teneryfie, podczas pobytu i jest tylko jeden raz! Jeśli system RCI Wam się spodoba - można na miejscu podpisać umowę i przyłączyć się do klubu RCI. Jeśli system RCI Wam się nie spodoba lub po prostu będzie dla Was za drogi - nic się nie dzieje. Dziękujecie i dalej spędzacie Wakacje. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to chętnie zorganizuję mu taki pobyt. Termin jest absolutnie dowolny. Gwarantuję pełna wiarygodność i profesjonalizm. Osobiście wysłałem już ponad 600 polskich rodzin. W tej chwili na Teneryfie są kolejne 4. Chętnie udostępniam referencje, zdjęcia i kontaktuję z rodzinami, które już skorzystały z mojego Zaproszenia. W ramach Zaproszenia reklamowego istnieje też możliwość przedłużenia pobytu do 2 tygodni. Cena jest prawie, że niewiarygodna, bo tylko 1000 do 2000 złotych za całą rodzinę. Cena zależy od ilości osób i terminu. Pomagam też oczywiście w tanich przelotach na Teneryfę. Cena na lipiec i sierpień to około 1300 złotych brutto - żadnych dopłat. Cena zawiera w lot w obie strony, ubezpieczenie, i opłaty lotniskowe. Wyloty są w każdą środę (loty tygodniowe i 2 tygodniowe) Serdecznie zapraszam do kontaktu telefonicznego lub emaliowego. Odpowiadam na każdy list. Gwarantuję 100% wiarygodność, choć wiem, że większość osób myśli, że to żart, lub, że są w tym Zaproszeniu ukryte "haczyki". Proszę zadzwonić, napisać - Udowodnię, że wszystko jest prawdą. To po prostu rodzaj reklamy. Zdjęcia Hoteli, do których można wyjechać znajdują się tu: www.tenerifedreams.com Jeśli jesteście Państwo zainteresowani, to proszę śmiało pytać o wszystko. Pozdrawiam Rafał Kusztal biuro@ambasadorowie.pl Tel./Fax. (022) 848 03 04 508 66 22 99 508 92 18 80 gg. 1454498 www.tenerifedreams.com Odpowiedz Link Zgłoś