Dodaj do ulubionych

szukam hotelu na Majorce

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.03.13, 17:15
Witam
Planuję z rodziną w czerwcu polecieć na Majorkę. Wyjazd organizujemy sami. Czy mógłby mi ktoś polecić hotel - w rozsądnej cenie z basenem. W zeszłym roku zorganizowaliśmy wyjazd 15 dniowy na Teneryfę do hotelu z pięknymi basenami oraz osobnym aqua parkiem dla dzieciaków, niestety mimo, że przeszukuję już internet od kilku dni nie mogę znaleźć niczego co by mnie satysfakcjonowało - ceny są porażające. Może ktoś z szanownych forumowiczów zasugeruje fajne i ciekawe miejsce. I jeszcze może jakąś wypożyczalnię samochodów;-)
Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam.
Monika
Obserwuj wątek
    • grekan Re: szukam hotelu na Majorce 11.03.13, 01:15
      Zarezerwuj ze strony: Quickrooms.com
      Duzy wybor, rozne opcje, ceny w czerwcu np. za 10 dni za dwie osoby 195£ SC, 230£ BB, 301£ / odpowiednio 1000zl, 1100zl, 1500zl./HB. Ceny dot. hoteli z basenem:Monteverde, Africamar, Palma Mazas, Moreyo, Apts. Cala Dor Park i wiele innych niewiele drozej.Ta wlasnie strona oferuje dosc dobre ceny .
    • novinka1 Re: szukam hotelu na Majorce 12.03.13, 12:28
      A zdradzisz , w jakim hotelu byliście na Teneryfie i jak organizowaliście sobie przelot? przymierzam się po cichu do takiego wyjazdu nie przez biuro podróży, razem z mężem i synkiem. Ale cały czas wydaje mi się, jak sumuję wszystkie koszty, że wychodzi podobnie jak przez biuro...
      • Gość: Monika Re: szukam hotelu na Majorce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.03.13, 12:35
        Wieczorkiem napiszę o wyprawie na Teneryfę. Podaj maila to prześlę jakieś zdjęcia hotelu.
        Pozdrawiam.
        Monika
        • novinka1 Re: szukam hotelu na Majorce 12.03.13, 15:09
          Podeślij na gazetowy, novinka1@gazeta.pl :)
      • grekan Re: szukam hotelu na Majorce 12.03.13, 13:50
        Mieszkam w Londynie i nie mam problemu ze zorganizowaniem samodzielnie tanich wczasow z przelotem; korzystam ze stron: travel Republic oraz Onthebeach/ dowolna ilosc dni, termin, dowolna opcja wyzywienia, transfer. Nawet wybierajac tani przelot do Londynu z Polski, moze sie oplacac, warto sprawdzic, np. w maju 2tyg. na Teneryfie koszt od osoby 374 £ z HB a 450£ z ALL.
        • novinka1 Re: szukam hotelu na Majorce 12.03.13, 15:11
          Niestety, u nas wchodzi w grę jedynie okres od 23 czerwca...
          Teneryfę "zaliczyliśmy", łącznie z Gomerą. Ale chętnie się wybierzemy jeszcze raz. Tylko może właśnie taniej niż zwykle ;)
          • grekan Re: szukam hotelu na Majorce 12.03.13, 23:09
            Od 23 czerwca podobne ceny: 2 tyg z HB 480£ a z ALL - 500£ czli ok. 2400/ 2500zl.
            • novinka1 Re: szukam hotelu na Majorce 13.03.13, 00:42
              No tak, tylko jeśli to od osoby 2500 razy trzy, może mniej, bo dziecko to pewnie inaczej, ale mniej więcej wychodzi to 7000 tys plus przelot z Polski do Londynu... Łącznie wychodzi podobna cena co z biurem podróży... :/

Zrobiłam sobie przykładowe wyliczenie na pierwszy lepszy hotel na teneryfę - ze strony Travel Republic - wyszło mi wszystko łącznie : 9997,5 :/.
              • grekan Re: szukam hotelu na Majorce 13.03.13, 11:22
                Hotel Miramar w Puerto de la cruz, 2 tyg. z HB dla 2+1 od 24.06.13 to koszt 1170£/ok. 5800zl./ z transferem i 1 bagaz rej. plus 3 podreczne, z Onthebeach
                • wacha88 Re: szukam hotelu na Majorce 14.04.13, 11:39
                  witam,
                  my również wybieramy się na Majorkę w czerwcu. Najlepiej po 20 czerwca:-) 2 dorosłe osoby +2 (15 latek i 1,5). Cały czas szukamy fajnego no i oczywiście niedrogiego hotelu- jak udało się już Wam wybrać to proszę o podpowiedź:-) A wykupiliście już lot, czy czekacie aż potanieją?... bo my jeszcze czekamy:-)
                  • Gość: JOADA Re: szukam hotelu na Majorce IP: *.man.poznan.pl 19.04.13, 13:04
                    Witam My również jedziemy 2 + 2 (14, 3 lat) indywidualnie na Majorkę i już wybraliśmy lot 21 czerwca z ryanair, a hotel w Aparthotel Millor Garden w calla millor, ale bez wyżywienia Staraliśmy się szukać taniej niż jakby wyszło przez biuro podroży. Chcemy wynająć samochód i jak najwięcej zobaczyć. Mam nadzieje ze będziemy zadowoleni.
                    • awarszawa3030 Re: szukam hotelu na Majorce 07.05.13, 13:59
                      Witam
                      czy możesz przesłac wiecej info a propos twojego hotelu, przez jaką stronę zamawialiście i jaki koszt (priv awarszawa3030@wp.pl)
    • awarszawa3030 Re: szukam hotelu na Majorce 07.05.13, 14:01
      co wam udało się ustalić / zarezerwowac,
      ja tez planuję zabrać rodzinkę na Majorkę z początkiem czerwca,
      też chcemy na własną rękę, dwójka dzieci (2 i 4 lata) ...
      • wacha88 Re: szukam hotelu na Majorce 07.05.13, 21:10
        dzisiaj udało nam się zarezerwować hotel Canarios Park za 4400 za 3 dorosłe osoby i niemowlak all inclusive, hotelik może nie jest luksusowy ale nam wystarcza:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka