Gość: ala IP: *.play-internet.pl 04.10.13, 18:09 Już szukam fajnego hotelu dla mnie i męża :) Jedziemy bez dzieci. Doradzicie fajny hotel i miejsce gdzie można by coś pozwiedzać wypożyczonym samochodem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ar Re: Majorka lipiec 2014 IP: *.224.17.95.dynamic.jazztel.es 14.02.14, 01:49 Witam zależy jaka cześć państwa interesuje do zamieszkania żeby można było polecić hotel no i otrzywiscie cana.Ogolnie jest trochę miejsc do zwiedzania począwszy od stolicy Palma De Mallorca można wybrać się pociągiem waskotorowym do soller trasa malownicza następnie tramwajem do portu soller można cały tez samochodem jechać w tamtym kierunku zaliczając po drodze do Alcudia takrze Valdemossa czy tez lluc z ogrodem botanicznym cała trasa to z jednej strony góry a z drogiej woda mógłbym tak długo na temat każdej miejscowości na każda ma swój urok .zyczze miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz.pekala Re: Majorka lipiec 2014 17.02.14, 11:13 Ja mieszkałem w centrum Palma de Mallorca. Wybrałem warunki spartańskie, bo zależało mi tylko i wyłącznie na dachu nad głową, a w ciągu dnia zwiedzałem do upadłego. Zachodnią część wyspy można zwiedzić pociągiem do Soller + autokarem. Resztę pewnie warto zwiedzać autem. Byłem na dwa dni, ale udało mi się zrobić całkiem fajną trasę. zapraszam do przejrzenia: praktycznyprzewodnik.blogspot.com/2012/10/majorka-zachodnia-palma-de-mallorca.html Odpowiedz Link Zgłoś