Gość: lal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.15, 07:52 Witam, proszę o informację rzeczywistą: jaka jest pogoda pod koniec września? i na przełomie wrzesień/październik? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grekan Re: Majorka - pogoda 27.07.15, 11:14 ..rzeczywista pogoda bedzie, jak nadejdzie ten termin; mozesz jedynie sprawdzic w internecie ,jak bylo w poprzednich latach, chociaz przy obecnych zmianach klimatycznych wszystko jest mozliwe; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lal Re: Majorka - pogoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.15, 18:58 Filozoficznie odpowiedziałeś, ale może ktoś z Państwa mieszka na Majorce, albo był w tym czasie na Majorce. Pytam, bo chcę w tym czasie jechać na wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
am42 Re: Majorka - pogoda 28.07.15, 19:36 Tez jestem zainteresowana jaka pogoda byla w poprzednich latach na Majorce, ale rowniez na Ibizie na przelomie IX/X Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Majorka - pogoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.15, 22:31 Może ktoś mieszka na stale na Majorce i moglby coś powiedzieć jak jest z pogoda na przełomie września i października? Warto jechać na wczasy w tym czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Majorka - pogoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.15, 20:21 Nie ma reguły, może być 30 stopni i słońce, może być i 18 i deszcz, zależy jak trafisz. Nikt nie jest jasnowidzem, w poprzednich latach bywało jak wyżej napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha-hexa Re: Majorka - pogoda 23.08.15, 11:31 W zeszlym roku bylam z rodzinka od 18 pazdziernika do 25 go pogoda hmmm caly czas ponad 30 stopni :) woda super ciepla ponad 22 stopnie. Jeden jedyny dzien bylo pochmurnie ale cieplo,reszta pobytu upal i slonce,wszyscy sie opalilismy . Teraz chce tez jechac ale chyba dopiero w okolicach 25go pazdziernika i wracac 1 listopada ,no coz pogoda moze byc loteria ale zawsze i tak cieplej bedzie niz nad Baltykiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
szurkas Re: Majorka - pogoda 24.08.15, 22:08 jak bylismy w lipcu,znajoma ktora mieszka tam na stale mowila ,ze wrzesien jest jeszcze ladny a w pazdzierniku to bywa juz roznie i czesciej pada niz we wrzesniu i wszystko tez zalezy w jakiej sie jest czesci wyspy.Ja tak mialam w lipcu 2014 ze u nas nie padalo a u znajomych 2 razy :) Niestety pogody nie przewidzisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasowicz Re: Majorka - pogoda IP: 91.202.192.* 06.09.15, 13:56 Ja wybieram sie 27 września do hotelu Marina Torrenova i też zastanawiam sie jaka będzie pogoda ,czy ktos byl w tym hotelu proszę o opinie a pogoda może będzie słoneczna. Odpowiedz Link Zgłoś