Dodaj do ulubionych

Majorka Barcelo Cala Vinas

24.05.16, 19:48
Bardzo proszę o wszelkie informacje dotyczące tego hotelu. Szczególnie gdzie znajdują się pokoje z widokiem na morze. Jakie wyżywienie i jakie ciekawe wycieczki. Jakie możliwości wynajęcia samochodu. Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aneczka Re: Majorka Barcelo Cala Vinas IP: *.ibd.gtsenergis.pl 25.05.16, 14:34
      Też jestem ciekawa wszelkich informacji na temat tego hotelu :)
    • kris6591 Re: Majorka Barcelo Cala Vinas 27.05.16, 20:16
      Niestety na razie nikt nie chce nam pomóc. Dziś przeczytałem kilka informacji na różnych portalach o tym hotelu "masakra" same negatywne.
    • Gość: Aneczka Re: Majorka Barcelo Cala Vinas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.16, 23:14
      Chyba nikt nie wybiera tego hotelu :-( Same negatywy? Już nie mam odwrotu, zaliczka wpłacona
      • kris6591 Re: Majorka Barcelo Cala Vinas 04.06.16, 11:28
        Cześć
        Jutro wylatuję po powrocie podzielę się wszelkimi informacjami i odczuciami. pozdrawiam
        • Gość: Aneczka Re: Majorka Barcelo Cala Vinas IP: *.ibd.gtsenergis.pl 14.06.16, 13:44
          Cześć, wróciłeś już? Nie mogę się doczekać opinii :)
          • kris6591 Re: Majorka Barcelo Cala Vinas 03.07.16, 19:34
            Cześć
            Bardzo przepraszam za opóźnienie.
            Hotel dość duży ale pięknie położony nad śliczną zatoczką, ale woda w morzu dość chłodna. Niewątpliwym mankamentem jest mały basen. Pokoje położone są w trzech budynkach, najspokojniejsze w budynku C oddalone od basenu. Pokoje duże wygodne codziennie sprzątane z tarasem, my mieliśmy z widokiem na zatokę. Wyżywienie bardzo urozmaicone dużo owoców morza (codziennie) na śniadanie codziennie szampan. TAK TAK. Personel bardzo uprzejmy i uczynny (załatwili mi wypożyczenie samochodu- tanio). Jak widać moje obawy nie sprawdziły się. Do centrum Magaluf ok 3 km. Recepcja załatwia taxi w 5 min koszt przejazdu ok 6-7 euro. Codziennie wieczorem występy różnych artystów- nie najgorsze. Generalnie jesteśmy bardzo zadowoleni i zauroczeni Majorką. Na wszystkie pytania chętnie odpowiem. pozdrawiam
            • Gość: Aneczka Re: Majorka Barcelo Cala Vinas IP: *.ibd.gtsenergis.pl 04.07.16, 14:20
              Cześć,
              po Twoim wpisie troszkę się uspokoiłam :) My lecimy dopiero we wrześniu, ale już nie mogę się doczekać. Szampan na śniadanie? To super informacja :)
              Ja z dojściem pieszo do Magaluf? Czy w okolicy są jakieś sklepy? Jak wyglądają wycieczki fakultatywne? Może podeślesz mi parę fotek na prywatną skrzynkę
              Pozdrawiam, Ania
              • Gość: Aneczka Re: Majorka Barcelo Cala Vinas IP: *.ibd.gtsenergis.pl 04.07.16, 14:21
                A jeszcze jedna kwestia, ile wynosi podatek turystyczny w Barcelo?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka