fankacro 05.07.16, 12:42 Wróciłam niedawno z Nerja, przepiękne miasteczko, dobra baza wypadowa do innych miejsc, noclegi z homeaway, jeśli ktoś ma pytania chętnie odpowiem:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemkowa.bi Re: Nerja na Costa del Sol 14.07.16, 12:49 mam pytanie na temat homeway ? jak oceniasz czy wszystko było zgodne z ofertą ? Odpowiedz Link Zgłoś
fankacro Re: Nerja na Costa del Sol 14.07.16, 16:44 Absolutnie wszystko zgodnie z ofertą, w zeszłym roku też aprt z homeaway i wszystko rewelacyjne.. Nawet lepiej bo wino na powitanie a czekoladki na pożegnanie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Nerja na Costa del Sol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.17, 19:26 Witam:) mam pytanie - odnośnie rezerwacji na Homeaway - mam zamiar wybrać się z rodziną na objazdówkę po Hiszpanii i Portugalii - jakieś 10 punktów noclegowych. na stronie homeaway są dość przystępne ceny, ale przy niektórych jest doliczona tzw kaucja zwrotna. nigdzie na stronie portalu nie mogę znaleźć kiedy ta kaucja jest zwracana - czy przy wyjeździe czy w innym terminie - jeśli wiesz coś na ten temat lub wie ktoś inny to proszę o odpowiedź . Pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś
fankacro Re: Nerja na Costa del Sol 18.03.17, 20:18 Kaucję dajesz gospodarzowi po przyjeździe a dostajesz na pożegnanie:) Odpowiedz Link Zgłoś