Dodaj do ulubionych

Hotel JACARANDA na Teneryfie

21.01.05, 11:58
Czy ktoś z Was mógłby podzielić się ze mną doświadczeniami z pobytu w tym
hotelu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ala1 Re: Hotel JACARANDA na Teneryfie IP: *.one.pl 22.01.05, 16:03
      Witaj, mogę jedynie powiedzieć, że od wewnątrz jest bardzo fajny. Duże baseny
      robią wrażenie. Winda panoramiczna. Przestronny, duży hol.Daleko od plaży.
      Trzeba uważać przy zakwaterowaniu.Część pokoi jest od ulicy ( bardzo
      ruchliwej ). Jak dla mnie to w hotelu jest za dużo ludzi, a za mało zieleni.
      Ale to wyłącznie moja opinia. Pozdrawiam
    • Gość: Meg Re: Hotel JACARANDA na Teneryfie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:12
      Wybieram sie tam w lipcu. Jest duzo opini w języku angielskim są skrajne od
      euforii po karaluchy i chamska obsługę
      • Gość: Ala1 Re: Hotel JACARANDA na Teneryfie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:05
        Dlatego napisałam, że mnie się ten hotel nie podoba, ale są gusta i guściki,
        więc komuś innemu mogą takie warunki odpowiadać.
        Odnośnie karaluchów, to jest to problem nie tylko w tym hotelu.Na Teneryfie
        karaluchy są, były i będą, tylko nie każdy ma "szczęście" je zobaczyć. Ja
        miałam, ale że nie gryzą, nie robię z tego problemu. Pozdrawiam
      • reniferek1 Re: Hotel JACARANDA na Teneryfie 02.02.05, 15:57
        Nie brzmi to pocieszająco, lecz trudno - już zdecydowałam i będę w tym hotelu
        od końca czerwca przez dwa tygodnie. Jakie są sposoby na karaluchy? Czy są
        jakieś płyny odstraszające te istotki?
        • Gość: Ala1 Re: Hotel JACARANDA na Teneryfie IP: *.one.pl 02.02.05, 18:51
          Nie wiem, bo to takie stworzonko co szybko biega. Jak dopadam to tłukę
          pantoflem i.. po sprawie. Ale nie masz co się martwić. One nie wszędzie się
          pokazują. Ja mam pecha, więc nic dziwnego, że do mnie przyłażą.
          Jak poczytasz, to mało kto się na Teneryfie na nie skarży. Pozdrawiam i nie
          martw się, bo nie jedziesz za karę, a hotel naprawdę ładny.
          Okolica też, ale pilnuj tego,żebyś dostała pokój od wewnątrz, a nie na ulicę.
        • Gość: Meg Re: Hotel JACARANDA na Teneryfie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 14:45
          Lecę 3 lipca do zobaczenia w Jacarandzie . Teneryfa to najlepsze miejsce na
          ziemi
          • Gość: Ala1 Re: Hotel JACARANDA na Teneryfie IP: *.one.pl 18.02.05, 07:18
            No to się nie zobaczymy, bo ja lecę 30 czerwca, ale na Gran Canarię.
            Teneryfa w planach na rok przyszły ( niestety ).Fakt, to wspaniałe miejsce na
            świecie,chciałabym móc tam latać dwa razy w roku, ale...portfel za "chudy".
            Pozdrawiam
          • reniferek1 Re: Hotel JACARANDA na Teneryfie 21.02.05, 09:30
            Ja będę w hotelu od 26 czerwca do 10 lipca.
            • Gość: MEG Re: Hotel JACARANDA na Teneryfie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 13:32
              Będę od 3 lipca do 17 do zobaczenia
    • Gość: Gosiaczek Re: Hotel JACARANDA na Teneryfie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 09:06
      Ja byłam w Jacarandzie jakieś 7 lat temu. Hotel zrobił na mnie na prawdę
      piorunujące wrażenie. Było rewelacyjnie. Dostaliśmy pokój od strony basenów,
      więc nie było żadnego huku, odgłosów samochodów itp. Do plaży jest kawałek, ale
      w zasadzie idzie się promenadą ze sklepami, więc jest ok. Nie miałam też
      przyjemności spotkania karaluchów, dlatego mogę śmiało powiedzieć, że to były
      wakacje mojego życia. W tym roku wybieram się na Mojorkę.
      AAA, i jeszcze jedno- w czasie mojego pobytu w Jacarandzie było rewelacyjne
      jedzonko:)
    • Gość: vives Re: Hotel JACARANDA na Teneryfie IP: *.inter / *.inter-c.pl 15.04.05, 20:37
      A my bede miesiacz wczesniej - jedziemy 30 kiwetnia i bedziemy tam do 14 maja
      • reniferek1 Re: Hotel JACARANDA na Teneryfie 18.04.05, 10:05
        Proszę o relację z pobytu po powrocie - jak wrażenie zrobił hotel, obsługa i
        opiekun z biura podróży.
        • Gość: vives Re: Hotel JACARANDA na Teneryfie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 11:28
          Reniferek a skąd i z jakiego biura lecisz??
          • reniferek1 Re: Hotel JACARANDA na Teneryfie 26.04.05, 09:29
            Na Teneryfę jadę z Neckermanem i z Warszawy. Będę z 12 letnim synem.
    • zebraa1 Re: Hotel JACARANDA na Teneryfie 17.05.05, 10:53
      Do Vives,
      Jakie wrażenia po powrocie,jak hotel Jacaranda, opieka rezydenta, ogólnie jak
      było ???
      Pozdrawiam
      • reniferek1 Re: Hotel JACARANDA na Teneryfie 12.07.05, 12:44
        Hotel Jacaranda jest olbrzymi (570 pokoi), więc jeśli ktoś woli coś mniejszego,
        to niech poszuka innej oferty. Olbrzymia liczba turystów hotelowych powoduje,
        że o leżaczki nad basenem należy zadbać już o 6 rano, kolacja jest serwowana w
        dwóch turach, jest się dosyć anonimowym. Jest kilka basenów, lecz żaden nie
        jest z podgrzewaną wodą. W hotelu nie ma siłowni (wbrew ofercie Neckermanna).
        Pokoje są duże, czyste, gustownie urządzone. Hotel wieczorem jest ładnie
        oświetlony, co robi duże wrażenie. Obsługa na recepcji czy w restauracji dosyć
        obojętna (ani miła, ani niemiła).
        Rezydentka jest miłą osobą, uczynną.
        Teneryfa jest cudowna, jestem wyspą zauroczona. Pobyt był wspaniały.
    • Gość: kasia Re: Hotel JACARANDA na Teneryfie IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 17.07.05, 21:47
      hej, moj ref powiedzial zeby unkac deptania karaluchow , tylko je starac sie
      omijac bo samice moga nisci jaja i wtedy po zdeptaniu mozna sobie te jajka
      przyniesc do apartamentu i sie rzmnoza bleeeh.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka