chomiku 11.04.05, 09:17 prosze o opinię nt. tego regionu Hiszpanii. Zauważyłam, że niewiele biur podrózy ma miejscowości w tym rejonie w ofercie - czy jest mało ciekawy, w co wątpię, czy tez są jakiś inne powody. chciałabym się tam wybrać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bah7 Re: costa de la luz? IP: 195.117.159.* 11.04.05, 11:05 Mnie tam bardzo się podobało - piękne wybrzeże, spokojne miasteczka, sielankowa natura, fajne pensjonaty... www.anda-luzia-reisen.com/Residencial_Roche/Strand/strand.html B.p. chyba wolą załatwiać noclegi w hotelach typu "wieżowiec", a na CdlL jeszcze ich niewiele... Pzdr. bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażka Re: costa de la luz? IP: *.mech.pg.gda.pl 11.04.05, 12:10 Rejon jest bardzo ciekawy i piękny. Costa de la Luz ma w swojej ofercie TUI z wylotem Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
chomiku Re: costa de la luz? 13.04.05, 11:58 no własnie mam zamiar wybrać sie z TUI, tylko jakoś tak nawet w internecie jest mało o tym wybrzeżu. Miałam zamiar przy okazji zwidzić samochodem i wybrzeze Portugalii i trochę Andaluzji, ale może jedak lepiej wybrać się po prostu do Portugalii? Trochę się obawiam... Odpowiedz Link Zgłoś