Dodaj do ulubionych

KTO BYŁ W TOSSA DE MAR ?????

15.05.05, 20:56
Jadę na wakację do Hiszpani miejscowość Tossa de Mar.Jezeli ktoś tam był to
proszę o opinie.Z góry dziękuję :-))))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: gosela Re: KTO BYŁ W TOSSA DE MAR ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 23:18
      Byłam w Tossie dwa razy,
      tak naprawdę zależy wszystko od tego, co lubisz - Tossa nie jest wielkim
      miasteczkiem, bardziej starówkowym niż nowoczesnym,z labiryntem uliczek. Jedni
      mówią, że jest to najpiekniejsza wypoczynkowa moiejscowość na Costa Brava,
      inni, że za spokojna, za senna. Na pewno ma swój klimat, ale ja lubię też
      bardziej gwarne miwjscowośći. Zachęcam oczywiście do odwiedzenia Barcelony.
      • Gość: Jacek Re: KTO BYŁ W TOSSA DE MAR ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 00:40
        Tossa de Mar to specyficzne miasteczko na Costa Brava.Nie jest tak rozrywkowe
        jak pozostałe, nie ma w nim wysokich hoteli wg miejscowych przepisów hotele
        mogą mieć tylko max 4 piętra .W opini Hiszpanów to idealna miejscowość
        wypoczynkowa dla emerytów w dobrym tego słowa znaczeniu - spokojna, nie
        gwarna.Mi ona bardzo kojarzy się z klimatem Dubrownika w Chorwacji.Osobiście
        polecam, ale nie dla ludzi lubiących maximum rozrywek.
      • Gość: maja Re: KTO BYŁ W TOSSA DE MAR ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:02
        Jednym slowem cudowna miejscowosc.Moge wyslac pare fotek na maila.Pozdrawiam
        • misiu762 Re: KTO BYŁ W TOSSA DE MAR ????? 16.05.05, 22:08
          mój adres misiu762@gazeta.pl
          • Gość: maja Re: KTO BYŁ W TOSSA DE MAR ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:58
            Zdjecia wyslane.Pozdrawiam Maja
    • Gość: piotruch77 Re: KTO BYŁ W TOSSA DE MAR ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 02:10
      A ja powiem krótko: miejscowość jak z bajki, nie będziesz żałować
    • Gość: gosela Re: KTO BYŁ W TOSSA DE MAR ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:16
      www.infotossa.com/an/webcam.htm
      • Gość: jerry Re: KTO BYŁ W TOSSA DE MAR ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:58
        co roku w lipcu odbywa się jednodniowy koncert organizowany przez MTV scena na
        plazy z starymi murami TOSSA w tle transmitowany i często pokazywany w MTV....
    • misiu762 Re: KTO BYŁ W TOSSA DE MAR ????? 16.05.05, 20:58
      DZIĘKUJĘ SERDECZNIE ZA OPINIE :-))))))))
      POZDRAWIAM
    • Gość: broadway1973 Re: KTO BYŁ W TOSSA DE MAR ????? IP: *.leoburnett.com.pl / 193.109.223.* 10.06.05, 11:27
      BYLEM, PISALEM ARTYKUL O TOSA DE MAR, SLUZE WIELOMA INFORMACJAMI, JAKIE TYLKO
      CHCESZ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka