Dodaj do ulubionych

+++TORREMOLINOS+++ ktoś był?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 20:40
Witam,
szukam opinii o tym kurorcie. Piszcie jezli byliście. Będę mieszkał w Hotelu
LLoyd (z Itaki) więc jeżli ktoś w nim był i może cos powiedzieć to też
chętnie poczytam. Pozdrawiam. BB
Obserwuj wątek
    • Gość: SARA Re: +++TORREMOLINOS+++ ktoś był? IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 28.05.05, 19:15
      HEJ!!!!
      ja nie byłam, ale będę w lipcu - ponoć exstra kurort!
      pozdrawiam
    • Gość: Ewa Re: +++TORREMOLINOS+++ ktoś był? IP: *.arspolona.com.pl 30.05.05, 12:18
      cześć, ja bedę tam we wrześniu . Pozdrawiam
    • Gość: luka Re: +++TORREMOLINOS+++ ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 23:50
      własnie wrocilem z tej miejscowsci. O tej porze roku jest to wczasowisko dla
      emerytow z calego swiata (anglicy,niemcy, francuzi japonczycy). Generalnie
      hiszpanie reaguja alergiczne na jezyk angielski i proba rozmowy w tym jezyku
      skutkuje totalnyml olewaniem klienta. Generalnie jest to fabryka turystyczna i
      nie nalezy sie spodziewac emocji od strony obslugi. Oni nie musza sie starac
      klient sam przyjdzie. Jezeli chodzi o wyglad miasta to dobrze oddaje przewodnik
      pascala - ponure blokowisko z kiczowatmi wstawkami z roznych styli. Poza tym
      wszedzie pod gore i tlok (ale mowili ze to 40%). ... Mimo wszystko jestem
      zadowolony bo moj hotel byl maly a nie 10 pietrowy, dostalem dobry pokoj,basen
      byl ok i do morza tylko przjsc przez nie halasliwa ulice. Na inne hotele
      patrzylem ze zgroza. Ale nie bede tu uprawial reklamy. Biuro tez bylo ok. ..
      • Gość: Gośka Re: +++TORREMOLINOS+++ ktoś był? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.05.05, 11:00
        A jak oceniasz Benalmadenę? Jadę tam za tydzień. Twój opis trochę mnie
        zniesmaczył. Miałam świadomość, że to nie będzie swojska wiocha, ale że aż tak
        źle? Sam hotel mnie nie bardzo podnieca, bo będę w nim tylko spać. Byłeś może
        na Majorce w okolicach Palmy. Czy można to jakoś porównać?
        • gosia.kontra1 Re: +++TORREMOLINOS+++ ktoś był? 31.05.05, 14:25
          Byłam w tamtym roku we wrzeniu w Torremolinos. Potwierdzam, że jest bardzo dużo
          emerytów, sporo bloków, ale też ładna, długa promenada. Przez Benamadenę
          przejeżdżałam tylko więć za dużo ni emogę powiedzieć, ale ładniejsza niż
          Torremolinos. Na Majorce byłam 6 lat temu w miesjcowości Cala Mayor, blisko
          Palmy, bardzo sympatyczna miejscowość, hotel Zenith 3*, choć 10 minut od morza,
          to jednak naprawdę wart polecenie ze względu na przemiłą obsługę, dobre
          jedzonko i schludne pokoiki. Na pewno na Majorce sa ładniejsze plaże, bo zółty
          paseczek przywieziony z Sahary, a w Torremolinos brzydki, szary piach.
          Pozdrawiam
        • Gość: luka Re: +++TORREMOLINOS+++ ktoś był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 18:44
          Banalmadena jest o wiele ladniejza, nowsza, ladniej zaprojektowana blokowiska
          poukrywane przyjemny park i bardzo "bogaty" port jachtowy dla milonerów. Z
          Torremolinos do Banalmadeny mozna spacerowac nadmorska promenada dlugosci ok 6-
          7 km (na odcinku 2/3 bez samochodów) mnostwo knajpek i oczywiscie anglikow
          takze mieszkajacych na stale. Polecam bardziej..

pzdr, Luka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka