Dodaj do ulubionych

Lloret de Mar - Hotel Angelbel

31.05.05, 12:50
Czy ktoś był w Hotelu Angelbel? Chcę się wybrać na początku lipca z biurem
FunClub. Szukałam już przez wyszukiwarkę i jest tylko 1 wpis na ten temat. A
może ktoś jedzie w tym czasie (4 lipca) do Lloret?
Obserwuj wątek
    • amelka231 Re: Lloret de Mar - Hotel Angelbel 31.05.05, 13:21
      kocham Hiszpanię i Loret de mar, w tym hotelu nie byłam i z tego klubu
      również,ostatnio jechaliśmy z Matuszka i było super,zawsze jeździmy we wrześniu
      bo jest taniej i mniej ciasno a tak samo gorąco.Źyczę udanego pobytu i
      zabawy!!!!!!!!!!!
    • Gość: Adi Re: Lloret de Mar - Hotel Angelbel IP: *.visp.energis.pl 31.05.05, 14:49
      Witaj...
      Ja jade do tego hotelu w terminie 25.06-06.07 z ''oskara''..wydaje mi się że
      jest ok.Niewiem jak Twoje biuro ale oskar wydaje się być solidny,sprawdziłem go
      na wszystkie sposoby...O hotelu mało wiadomo bo został w tym roku podono
      udostepniony polskim biurom.Może kto wie spotkamy się w hiszpanii,może zmień
      termin?.Pozdrawiam
      • Gość: Emm Re: Lloret de Mar - Hotel Angelbel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 21:16
        ja slyszalam o oskarze bardzo zle opinie, sporo tez naczytalam sie w internecie
        na ich temat, dlatego zmienilam z oskara na gandalftravel, o ktorym nie
        znalazlam ani jednej negatywnej opinii.
        Niestety, nie moge jechac w Twoim terminie :(
        Ale moze Ty zmien termin :) ja jade 27 sierpnia-7 wrzesnia.
        Mam prosbe, jak juz wrocisz to koniecznie daj znac, jak tam hotel, i ogolnie
        jak bylo :)
        • Gość: Adi Re: Lloret de Mar - Hotel Angelbel IP: *.visp.energis.pl 05.06.05, 16:25
          a gdzie słyszałaś-czytałaś złe opinie o oskarze?Z tego co się orientuje oskar
          ma wyłacznośc na ten hotel i jest głownym organizatorem w tej oferty a poprostu
          inne biura pośrediczą w sprzedaży...Pozdrawiam
          • Gość: lidka Re: Lloret de Mar - Hotel Angelbel IP: 213.17.249.* 22.06.05, 21:53
            to jakaś totalna dezinformacja panuje w sieci. Ja z kolei chciałam jechac 4
            lipca własnie z Oskarem, lecz w końcu powiedzieli mi w biurze, że to nie ich
            impreza tylko Funclub'u (tez) z Poznania!

sama juz nie wiem komu wierzyć : (

jeśli ktos ma wiarygodne informacje, prosze o kontakt! ja koniecznie chcę
            jechać na początku lipca wraz ze znajomymi!

lidka
            • Gość: asik12 Re: Lloret de Mar - Hotel Angelbel IP: 213.17.150.* 23.06.05, 20:00
              Ja tu nie widzę żadnej dezinformacji. Zarówno biuro Funclub jak i Oskar mają w
              ofercie hotel Angelbel w Lloret de Mar. Ale na pewno na wyjazd 4 lipca z
              Funclubem nie ma już wolnych miejsc, jakieś 2 tygodnie temu rezerwowałyśmy z
              koleżanką 2 ostatnie miejsca.
              A przy okazji, kto jedzie 4 lipca?
              • Gość: Emm Re: Lloret de Mar - Hotel Angelbel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:25
                asik, koniecznie napisz jak hotel, pobyt, lloret, faceci :) i w ogole jak
                wrazenia!!!!!Nie zapomnij!! :))
                • Gość: asik12 Re: Lloret de Mar - Hotel Angelbel IP: 213.17.150.* 23.06.05, 22:16
                  Jasne, mam ochotę się dobrze bawić i napiszę po powrocie jak było :)
    • Gość: Emm Re: Lloret de Mar - Hotel Angelbel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 21:18
      o Boze, pomylilam sie! :)
      Kiedys napisalam podobny post, ze tez jade do tego hotelu i myslalam, ze
      poodpisywliscie na mojego posta :)Wyskoczylam jak filip z konopii teraz, nie ma
      co! haha
      W kazdym badz razie-ja tez tam jade, ale z gandalfa. natomiast o funclubie
      slyszalam, ze moze byc.
    • Gość: asik12 Re: Lloret de Mar - Hotel Angelbel IP: 213.17.150.* 05.06.05, 19:07
      Dzięki za info. A czy nikt więcej nie jedzie do Lloretu na początku lipca?
      • Gość: Emm Re: Lloret de Mar - Hotel Angelbel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 19:13
        wkacje.pl, wejdz na forum, wpisz oskar w wyszukiwarke, szczegolnie na drugiej
        stronie bedzie duzo negatywnych opinii. Nawet ostatnio w posredniczacym biurze,
        ktore zalatwia wyjazdy z roznych biur kobitka powiedziala mi, ze oskara nie
        poleca i po numerach, ktore kilka razy zrobilo to biuro , wykresla je ze
        swojego biura.Zreszta, poczytaj. ja tez na poczatku mialam jechac z oskara, ale
        po przeczytaniu opinii darowalam sobie.
        Pozdrawiam!!!
        • Gość: asik12 Re: Lloret de Mar - Hotel Angelbel IP: 213.17.150.* 06.06.05, 11:32
          Ale ja nie jadę z Oskara tylko z Funclubu :)
          • Gość: Emm Re: Lloret de Mar - Hotel Angelbel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 20:54
            O funclubie slyszalam dobre rzeczy :)
            Wlasnie sie zastanawialam pomiedzy funclubem a gandalfem. Napisz koniecznie jak
            bylo, jak hotel, jak lloret :)
            I podpowiedz do jakich dyskotek warto pojsc :)
            Ech, jeszcze 3 miesiace do mojego lloret :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka