asik12 31.05.05, 12:50 Czy ktoś był w Hotelu Angelbel? Chcę się wybrać na początku lipca z biurem FunClub. Szukałam już przez wyszukiwarkę i jest tylko 1 wpis na ten temat. A może ktoś jedzie w tym czasie (4 lipca) do Lloret? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amelka231 Re: Lloret de Mar - Hotel Angelbel 31.05.05, 13:21 kocham Hiszpanię i Loret de mar, w tym hotelu nie byłam i z tego klubu również,ostatnio jechaliśmy z Matuszka i było super,zawsze jeździmy we wrześniu bo jest taniej i mniej ciasno a tak samo gorąco.Źyczę udanego pobytu i zabawy!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Lloret de Mar - Hotel Angelbel IP: *.visp.energis.pl 31.05.05, 14:49 Witaj... Ja jade do tego hotelu w terminie 25.06-06.07 z ''oskara''..wydaje mi się że jest ok.Niewiem jak Twoje biuro ale oskar wydaje się być solidny,sprawdziłem go na wszystkie sposoby...O hotelu mało wiadomo bo został w tym roku podono udostepniony polskim biurom.Może kto wie spotkamy się w hiszpanii,może zmień termin?.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emm Re: Lloret de Mar - Hotel Angelbel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 21:16 ja slyszalam o oskarze bardzo zle opinie, sporo tez naczytalam sie w internecie na ich temat, dlatego zmienilam z oskara na gandalftravel, o ktorym nie znalazlam ani jednej negatywnej opinii. Niestety, nie moge jechac w Twoim terminie :( Ale moze Ty zmien termin :) ja jade 27 sierpnia-7 wrzesnia. Mam prosbe, jak juz wrocisz to koniecznie daj znac, jak tam hotel, i ogolnie jak bylo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Lloret de Mar - Hotel Angelbel IP: *.visp.energis.pl 05.06.05, 16:25 a gdzie słyszałaś-czytałaś złe opinie o oskarze?Z tego co się orientuje oskar ma wyłacznośc na ten hotel i jest głownym organizatorem w tej oferty a poprostu inne biura pośrediczą w sprzedaży...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: Lloret de Mar - Hotel Angelbel IP: 213.17.249.* 22.06.05, 21:53 to jakaś totalna dezinformacja panuje w sieci. Ja z kolei chciałam jechac 4 lipca własnie z Oskarem, lecz w końcu powiedzieli mi w biurze, że to nie ich impreza tylko Funclub'u (tez) z Poznania! sama juz nie wiem komu wierzyć : ( jeśli ktos ma wiarygodne informacje, prosze o kontakt! ja koniecznie chcę jechać na początku lipca wraz ze znajomymi! lidka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik12 Re: Lloret de Mar - Hotel Angelbel IP: 213.17.150.* 23.06.05, 20:00 Ja tu nie widzę żadnej dezinformacji. Zarówno biuro Funclub jak i Oskar mają w ofercie hotel Angelbel w Lloret de Mar. Ale na pewno na wyjazd 4 lipca z Funclubem nie ma już wolnych miejsc, jakieś 2 tygodnie temu rezerwowałyśmy z koleżanką 2 ostatnie miejsca. A przy okazji, kto jedzie 4 lipca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emm Re: Lloret de Mar - Hotel Angelbel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:25 asik, koniecznie napisz jak hotel, pobyt, lloret, faceci :) i w ogole jak wrazenia!!!!!Nie zapomnij!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik12 Re: Lloret de Mar - Hotel Angelbel IP: 213.17.150.* 23.06.05, 22:16 Jasne, mam ochotę się dobrze bawić i napiszę po powrocie jak było :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emm Re: Lloret de Mar - Hotel Angelbel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 21:18 o Boze, pomylilam sie! :) Kiedys napisalam podobny post, ze tez jade do tego hotelu i myslalam, ze poodpisywliscie na mojego posta :)Wyskoczylam jak filip z konopii teraz, nie ma co! haha W kazdym badz razie-ja tez tam jade, ale z gandalfa. natomiast o funclubie slyszalam, ze moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik12 Re: Lloret de Mar - Hotel Angelbel IP: 213.17.150.* 05.06.05, 19:07 Dzięki za info. A czy nikt więcej nie jedzie do Lloretu na początku lipca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emm Re: Lloret de Mar - Hotel Angelbel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 19:13 wkacje.pl, wejdz na forum, wpisz oskar w wyszukiwarke, szczegolnie na drugiej stronie bedzie duzo negatywnych opinii. Nawet ostatnio w posredniczacym biurze, ktore zalatwia wyjazdy z roznych biur kobitka powiedziala mi, ze oskara nie poleca i po numerach, ktore kilka razy zrobilo to biuro , wykresla je ze swojego biura.Zreszta, poczytaj. ja tez na poczatku mialam jechac z oskara, ale po przeczytaniu opinii darowalam sobie. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik12 Re: Lloret de Mar - Hotel Angelbel IP: 213.17.150.* 06.06.05, 11:32 Ale ja nie jadę z Oskara tylko z Funclubu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emm Re: Lloret de Mar - Hotel Angelbel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 20:54 O funclubie slyszalam dobre rzeczy :) Wlasnie sie zastanawialam pomiedzy funclubem a gandalfem. Napisz koniecznie jak bylo, jak hotel, jak lloret :) I podpowiedz do jakich dyskotek warto pojsc :) Ech, jeszcze 3 miesiace do mojego lloret :( Odpowiedz Link Zgłoś