Dodaj do ulubionych

Hiszpania z Rainbow Tour

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.02, 08:16
Przymierzamy się z zoną do wycieczki objazdowej po Hiszpanii z Rainbow
Tours.Wdzięczni byśmy byli za opinie o tym biurze.
Obserwuj wątek
    • Gość: konik Re: Hiszpania z Rainbow Tour IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 06:38
      2 razy bylo OK z RT
    • Gość: ipsirka Re: Hiszpania z Rainbow Tour IP: *.noname.net.icm.edu.pl 30.07.02, 12:20
      Byłam z RT tego roku w maju na tzw. objazdówce w Chorwacji. Wszystko, tj.
      autokar, kierowcy, dojazd, hotel (** - ale dobry standart), program wycieczki i
      pilot było ok. Nawet pogoda nam dopisała. Nie mialam żadnych zastzeżeń. Dla
      mnie jest to biuro, ktore z pewnością można polecić. Polecam też Itakę. Byłam z
      nimi we Francji i też było super. A pilot był pierwsza klasa - bardzo dobrze
      przygotowany a do tego miły, nie z obowiązku, tylko było widać, że lubi tę
      pracę. Pozdrawiam i życzę miłych wojaży.
      • Gość: maciej Re: Hiszpania z Rainbow Tour IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 22:21
        dziekujemy za informacje ,same dobre,jak tak dalej pójdzie nie będziemy mieli
        watpliwości
    • Gość: karol Re: Hiszpania z Rainbow Tour IP: *.MAN.atcom.net.pl 31.07.02, 10:39
      Mysle,że nie powinieneś mieć wątpliwości!!! Byłam w zeszłym roku z RT na
      objazdówce po Maroku i jest to naprawdę biuro warte polecenia jak mało które.
      Jeżeli to cie jeszcze nie przekonuje to jako ciekawostkę "powiem" , że na
      identycznej wycieczce w tym samym czasie była grupa z Orbisu-nie dość, że
      zapłacili dwa razy tyle to ich pilot pił co wieczór więc był wyjątkowo nie
      dysponowany a w Meczecie w casablance nawet się zgubił więc nasz pilot musiał
      przejąć jego obowiązki bo zdezorientowani ludzie nie wiedzieli co robić. Od
      tego momentu jak tylko mogli to chodzili z naszym pilotem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka