Gość: Kajtek IP: 212.134.55.* 18.07.01, 10:49 Bardzo prosze o pomoc w wyborze miejsca. Wham sie miedzy Gran Canaria a Teneryfa. Co byscie polecili i dlaczego. Ktora z tych wysp jest ciekawsza??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: markus Re: Gran Canaria czy Teneryfa IP: *.dk-tv.net 23.07.01, 21:44 obie wyspy warte obejrzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Gran Canaria czy Teneryfa IP: *.fwfin.fwc.com 06.08.01, 14:43 Byłam 2 lata temu na Teneryfie, no i szczerze polecam raczej...wyspy greckie. Zdecydowanie atrakcyjniejsze :więcej zabytków, ładniejsze plaże, taniej- same plusy. Możesz sprawdzić sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: Gran Canaria czy Teneryfa IP: 198.17.74.* 20.08.01, 19:51 teneryfa ale zimą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b14 Re: Gran Canaria czy Teneryfa IP: 62.83.17.* 28.08.01, 23:11 Jezdzenie na Kanary latem to czysta glupota, polecam pozna jesien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Gran Canaria czy Teneryfa IP: *.cc.umanitoba.ca 12.10.01, 21:34 Zalezy gdzie jedziesz. Jezeli na polnoc Tenerife to tam nie ma plaz, tylko skaly. Za to jest piekna roslinnosc. Poludnie Tenerife jest podobne do poludnia Gran Canaria: piaski, plaze, cieplo i dluzo rozrywki. Polnoc Gran Canarii, to jest stolica ktora tez ma plaze, ale jest zimniejsza w czasie zimy. Wiec, masz do wyboru do koloru, zalezy co wolisz.' Jest to trudny wybor, ja osobiscie kocham Kanary i jedze tam co zime Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Gran Canaria czy Teneryfa IP: *.mr.com.pl 23.01.02, 18:01 zdecydowanie Gran Canaria bardziej przyjazni ludzie, wiecej do zobaczenia, teneryfa to tylko przestrzen wokol wulkanu, malo urozmaicony krajobraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaktus Re: Gran Canaria czy Teneryfa IP: *.pl 16.02.02, 12:07 Znam obie wyspy doskonale Teneryfa to wulkan piękne widoki parki całkiem nieduża a 5 razy to zamało aby wszystko zobaczyć ,jest po prostu urocza , jeśli ktoś nie ograniczy się tylko do kurortu typu Los Amerycanos, a G.Canaria to inny cud tu jest i zimno i gorąco wysoko w górach piękne krajobrazy , bardziej zielono ale to wszystko z dala od los palomas czy innych wielkomiejsckich szumów . Warto zobaczyć i ta i tą wyspę i to parę razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: Gran Canaria czy Teneryfa IP: *.man.polbox.pl 31.05.02, 14:49 właśnie wróciłam z teneryfy, mieszkałam w miasteczku Playa de las Americas, wspaniali tubylcy - dla mnie są to ludzie bardzo przyjaźni, przemili i wiecznie uśmiechnięci ,cudowne widoki ( nawet gdy są to wzniesienia wulkaniczne u nas tego nie zobaczysz ), przepiękne plaże z czarnym gorącym piaskiem i ... niestety dużo karaluchów ( ale to normalne w takim klimacie ).Jest bardzo ciepło i zarazem bardzo wilgotno. A wulkan Teide zachwyca swym widokiem. Piękna La Gomera ( wyspa obok )też jest warta odwiedzin . fakt do zwiedzania nie ma wiele ale można wspaniale wypocząć i zakosztować kąpieli słonecznych oraz poskakać lub popływać w pięknych niebieskich falach Atlantyku. ja osobiście jednym słowem byłam zachwycona pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
styro Re: Gran Canaria czy Teneryfa 31.05.02, 20:23 Rodzice mojej przyjaciolki maja do wynajecia domki - apartamenty... Na Teneryfie... Nie znam ceny, ale jakbyscie byli zainteresowani to podam... Pozdrawiam z Madrytu. Odpowiedz Link Zgłoś