Gość: Zenek IP: 157.25.9.* 11.07.06, 09:56 Czy ktoś może był na Majorce w hotelu Clumba i mógłby się podzielić spostrzeżeniami ? Pozdrawiam, Zenek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doribork Re: Majorka - Hotel Clumba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:12 hej!ja dopiero wróciłam z tego hotelu,czy jeszcze zainteresowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Majorka - Hotel Clumba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 21:34 Hej. Koniecznie napisz jak bylo, bo ja rowniez rozwazam wyjazd do tego hotelu z Itaka. Bede wdzieczna za wszystkie informacje, zarowno o hotelu, jak i samej miejscowosci oraz okolicy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doribork do Uli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 21:54 nie wchodziłam na forum tydzień,tak wyszło,czy już rozważyłaś wybór?ja też byłam z dzieckiem jak coś to napisz na gg 7344599,odpowiem na pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: Majorka - Hotel Clumba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 23:06 Hej? ja też, wybieram się do tego horelu i bardzo bym prosiła o jakieś informacje na temat hotelu warunków jakie tam są i na temat tej miściny czy to jakieś nie wygwizdowie czy jest co tam pozwiedzać i sie zabawić????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juan Re: Majorka - Hotel Clumba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 22:31 Żenada......nie chce się odpisywać, idę spać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Majorka - Hotel Clumba IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 17.08.06, 19:43 Napisz proszę coś więcej na temat tego hotelu, rozważam bowiem spędzenie tam wakacji. Chcę skorzystać z oferty last minute z Itaki, ale muszę szybko się zdecydowaća a na forum niestety zero informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
g_shark Re: Majorka - Hotel Clumba 17.08.06, 21:43 Może komuś się przyda taki link: www.holidaycheck.com/hotel-travel+information_Hotel+Clumba-hid_12383.html Odpowiedz Link Zgłoś