Dodaj do ulubionych

Majorka - Hotel Clumba

IP: 157.25.9.* 11.07.06, 09:56
Czy ktoś może był na Majorce w hotelu Clumba i mógłby się podzielić
spostrzeżeniami ?

Pozdrawiam,

Zenek
Obserwuj wątek
    • Gość: doribork Re: Majorka - Hotel Clumba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:12
      hej!ja dopiero wróciłam z tego hotelu,czy jeszcze zainteresowany?
      • Gość: ula Re: Majorka - Hotel Clumba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 21:34
        Hej. Koniecznie napisz jak bylo, bo ja rowniez rozwazam wyjazd do tego hotelu z
        Itaka. Bede wdzieczna za wszystkie informacje, zarowno o hotelu, jak i samej
        miejscowosci oraz okolicy. Pozdrawiam
        • Gość: doribork do Uli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 21:54
          nie wchodziłam na forum tydzień,tak wyszło,czy już rozważyłaś wybór?ja też
          byłam z dzieckiem jak coś to napisz na gg 7344599,odpowiem na pytania
      • Gość: ASIA Re: Majorka - Hotel Clumba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 23:06
        Hej? ja też, wybieram się do tego horelu i bardzo bym prosiła o jakieś
        informacje na temat hotelu warunków jakie tam są i na temat tej miściny czy to
        jakieś nie wygwizdowie czy jest co tam pozwiedzać i sie zabawić?????????
        • Gość: Juan Re: Majorka - Hotel Clumba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 22:31
          Żenada......nie chce się odpisywać, idę spać...
      • Gość: Asia Re: Majorka - Hotel Clumba IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 17.08.06, 19:43
        Napisz proszę coś więcej na temat tego hotelu, rozważam bowiem spędzenie tam
        wakacji. Chcę skorzystać z oferty last minute z Itaki, ale muszę szybko się
        zdecydowaća a na forum niestety zero informacji.
    • g_shark Re: Majorka - Hotel Clumba 17.08.06, 21:43
      Może komuś się przyda taki link:
      www.holidaycheck.com/hotel-travel+information_Hotel+Clumba-hid_12383.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka