Gość: BTW IP: 80.51.140.* 22.12.06, 17:23 Jakie macie wrażenia z pobytu w tej części Hiszpanii ? Pozdrawiam :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ingolula Re: Galicja IP: *.acn.waw.pl 24.12.06, 08:45 Ja również jestem ciekawa bo wybieramy się w okolice Vigo w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BTW Re: Galicja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 21:26 :]no także czekamy:] Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: Galicja 27.12.06, 17:23 mam koleżankę w Vigo, więc jeśli chcesz coś wiedzieć mogę do niej @ napisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingolula Re: Galicja IP: *.acn.waw.pl 28.12.06, 08:01 Tak, bardzo chętnie poczytam o atrakcjach w regionie i plażach. Dom chcemy wynająć przez Interhome, ale jeżeli Twoja koleżanka może coś polecić to chętnie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BTW Re: Galicja IP: 80.51.140.* 28.12.06, 12:08 no ja też jak najbardziej za :] podaj adres jak co :] pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
olik35 Re: Galicja 28.12.06, 22:10 Spedzilam tam tegoroczne wakacje (lipiec) i bylo wspaniale. Mieszkalam w Catoira kolo Villagarcia de Arosa (Pontevedra).Robilismy sobie wydzieczki pocalej niemalze Galicji. Wybor miejsca na wakacje byl przypadkiem, ale nie zaluje. Jestem oczarowana Galicja, super klimat, zielono, przeczysta woda w oceanie, pyszne jedzenie (ach te owoce morza i rybki), ciekawe zabytki, mili ludzie... Jesli chcecie wiedziec cos konkretniejszego to pytajcie a chetnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
gp1959 Re: Galicja 13.11.15, 12:11 Udało się zdobyć tanie loty do Hiszpanii i będziemy w Galicji w grudniu 4 doby. Lądujemy w Santiago de Compostela. Planujemy wynająć samochód. Co byś zaproponowała do zobaczenia? Chcemy zobaczyć "cuda" natury i ciekawe zabytki. Proszę o pomoc. Dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś