Dodaj do ulubionych

Calella, Malgrat de Mar, czy Santa Susana

IP: *.system-sat.pl 11.01.07, 16:05
W zeszłym roku byłam w Lloret de Mar i bardzo mi się podobało. Jestem raczej
osobą lubiącą się bawić i bynajmniej hałas tam panujący mi nie przeszkadzał:)
W tym roku już nie mogę tam jechać z moim biurem... :( i muszę wybrać jedną z
miejscowości na Costa Maresme - Callelę, Malgrat albo Santę Susanę. Zależy mi,
żeby też było tak imprezowo i można było porobić ładne zdjęcia widoczków...
Proszę poradźcie mi, która z tych miejscowości jest najbardziej przeznaczona
dla młodych ludzi i która jest najbardziej urokliwa?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marie Re: Calella, Malgrat de Mar, czy Santa Susana IP: *.system-sat.pl 11.01.07, 21:56
      Aha interesuje mnie konkretnie termin 31.08 - 10.09 więc jeśli możecie to
      powiedzcie mi czy właśnie w tym terminie nadal idzie się dobrze zabawić, bo
      wbrew pozorom w niektórych miejscach już w tym okresie jest po sezonie. (jak
      podobno w Blanes)
    • Gość: kleks Re: Calella, Malgrat de Mar, czy Santa Susana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 16:03
      Bylam i w loret de mar i 3 x w calelii.Calella jest stukrotnie fajniejsza niz
      Loret.Szczerze polecam Calelle.Niepowtarzalna atmosfera mnostwo knajpek sklepow
      i dyskotek.Przepiekne stare miasto z ogromem atrakcji.Az ci zazdroszcze wyjazdu
      do Hiszpanii ja niestety lece do Alani w Turcji ale w przyszlym roku to tylko
      Hiszpania no i moje ukochane miasto Calella.
      Pozdrawiam zycze szczesliwego wyboru
    • Gość: kleks Re: Calella, Malgrat de Mar, czy Santa Susana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 16:07
      Aha zapomialam dodac ze z Calelli mozna dojechac do Barcelony pociagiem z 6 euro
      od osoby w 2 stronu.Polecam po co placic za wycieczki fakultatywne po 40 euro
      jak mozna samemu pojechac.po Barcelonie poruszac sie mozna b.latwo.Wystarczt isc
      za ludzmi bo wszyscy udaja sie na slynna ulice Rambla.Zreszta z stacji platza de
      Cataluna na ktorej wysiasc wszedzie jest blizko bo to centrum barcelony.Z
      Calelli jedzie sie ok. 1 godz.Pociagi kursuja czesto sa bezpieczne czyste i
      klimatyzowane.
      Jeszcze raz pozdrawiam
      Pa
      • Gość: marie Re: Calella, Malgrat de Mar, czy Santa Susana IP: *.system-sat.pl 13.01.07, 19:32
        Dziękuję Ci bardzo:) Ułatwiłaś mi bardzo wybór:)
    • adams123 Re: Calella, Malgrat de Mar, czy Santa Susana 14.01.07, 00:26
      odpowiem w kolejności :
      calella,
      MaLGRAT I \SANTA :0
      • Gość: kukideloro Re: Calella, Malgrat de Mar, czy Santa Susana IP: *.rybnet.pl 22.01.07, 12:04
        Jak bedziesz w Calleli tos skocz do Tossa De Mar,piekna miejscowosc,widoki,klify,latarnia-pieknie,pieknie,pieknie
    • Gość: Olga Re: Calella, Malgrat de Mar, czy Santa Susana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 20:10
      Wiec tak...pracowalam przez 3 miesiace w dyskotece w Malgrat de mar, ktore
      graniczy z Santa susanna a w Callei byla moja kuzynka, ktora zreszta tam
      odwiedzilam...wiec mysle, ze moge Ci pomoc...ja wybralabym zdecydowanie
      Calleje!!!w malgrat de mar są3 wieksze dyskoteki plus jedna mala, przy czymtylko
      dwie sa czynne do 5,w Santa susanna jest podobnie za to w Callei jest wiekszy
      wybor, ladniejsza plaza i przystojniejsi mezczyzni:) mam nadzieje,ze moje zdanie
      do czegos sie przyda:) pozdrawiam
      Adios, Olga
      • sisi55 Re: Calella, Malgrat de Mar, czy Santa Susana 25.01.07, 22:49
        Byłam w Calelli własnie na początku wrzesnia.

Ale to były wakacje....

Baw sie dobrze!
        • Gość: Marie Re: Calella, Malgrat de Mar, czy Santa Susana IP: *.system-sat.pl 05.03.07, 22:09
          Sisi55, śliczne słoneczko i w dodatku moja imienniczka;)

Dziękuję wszystkim bardzo za informacje i również życzę wszystkim wspaniałych
          wakacji !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka