Gość: 123 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 02:11 Cześć. Wiecie może jak najtaniej dolecieć na Ibizę z Polski, bądź z innych państw sąsiadujących z nami? Może jakiś czarter lub tanie linie? Z góry dzięki za odpowiedź. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelinam10 [...] 25.06.07, 14:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Jak najtaniej na Ibizę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 00:24 Terminowo nie jestesmy zwiazani :) Fajnie by bylo np we wrzesniu, pierwsza polowa, chociaz nie wiem jak tam z pogoda. Mam tez pytanko do tych co byli, jakie sa mniej wiecej ceny wstepu do klubow? Czy to prawda, ze jeden wstep to powyzej 50 E? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Jak najtaniej na Ibizę IP: *.bulldogdsl.com 30.06.07, 13:14 wlasnie jak pogoda na poczatku wrzesnia? czy warto jechac na wlasna reke? jak ceny choteli za pokoj 2 osobowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja czy ktos był na Ibizie? prosimy o odp IP: *.bulldogdsl.com 05.07.07, 13:32 tez chce na wlasna reke i nie wiem czy warto? lece z Londynu poczatek wrzesnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy ktos był na Ibizie? IP: *.bulldogdsl.com 24.07.07, 15:22 chyba nikt Odpowiedz Link Zgłoś