Gość: nałeczowianka IP: *.wroclaw.mm.pl 06.08.07, 20:42 fajną oferte mająniestety nigdzie do tej pory o nich nie słyszałam czy wogóle ktoś to ZNA???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Giera Re: zna ktoś FUN CLUB??? IP: *.chello.pl 07.08.07, 13:35 Bylam z nimi na obozie w Lloret de Mar . Organizacja dosyc wporzadku . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vanilia Re: zna ktoś FUN CLUB??? IP: *.4.udn.pl 07.08.07, 15:14 czesc! wybieram sie z tego biura w tym roku do lloert de mar,podobno spoko,maja dosc tanie te wyjazdy wiec bez jakis luksusow ale tez podobno bez "niespodzaianek".a Ty tez sie wybierasz gdzies z tego biura? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ossa811 Re: zna ktoś FUN CLUB??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 16:26 heeya zastanawiam sie nad wyjazdem z nimi do hiszpanii jakos na poczatku wrzesnia/koniec sierpnia, maja fajne ceny=wzglednie dobre warunki jednak za duzo nie wiem o tym biurze;/z ktora opcja sie wybieracie? myslalam o tej studenckiej;) brzmi caalkiem dobrze:) pozdrr i moze do zobacz na miejscu anka Odpowiedz Link Zgłoś
bmwd Re: zna ktoś FUN CLUB??? 07.08.07, 19:16 Pytałam na forum kilkakrotnie o opinie o tym biurze i prawie nikt nic nie pisze; są opinie z poprzednich lat i większość negatywnych. Korzystając z okazji ponawiam pytanie czy ktoś był z FunClub w Hiszpanii na opcji 6+4 w Lloret de Mare ; hotel Copacabana ; jakie wrażenia, warunki, organizacja i dojazd z Polski ; czy faktycznie 22 godziny od granicy? Odpowiedz Link Zgłoś
aagniecha26 Re: zna ktoś FUN CLUB??? 08.08.07, 08:20 ja jade z nimi 9 wrzesnia do Lloret de Mar-przyznam ze troche w ciemno bo nikogo nie znam kto z nimi jechał. A te 22 godziny mało realne mi sie wydaj a no ale zobaczymy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nałeczowianka Re: zna ktoś FUN CLUB??? IP: *.wroclaw.mm.pl 08.08.07, 09:46 9-20 wrzesień,jade sama dlatego chetnie poznam ludzi którzy jadą w tym terminiee. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nałeczowianka Re: zna ktoś FUN CLUB??? IP: *.wroclaw.mm.pl 08.08.07, 09:47 hiszpania lloret de mar oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: zna ktoś FUN CLUB??? IP: *.Red-81-39-5.dynamicIP.rima-tde.net 10.08.07, 13:33 tez nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiek Re: zna ktoś FUN CLUB??? IP: *.aster.pl 13.08.07, 21:07 hej ja bylam z funclubem dwa lata temu w lloret de mar. podroz moze nie trwala 22 godziny tyko ok 28 ale do przezycia. hotel bardzo fajny, zadnych wpadek na miejscu nie bylo, super pogoda i fajny wyjazd za niewielka kase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: zna ktoś FUN CLUB??? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 19.08.07, 22:18 moj znaomy byl z nimi w chorwacji,podobno warunki takie jak w ofercie,jakos rowna cenie,nie dla wielbicieli luxusu,ale tez nie tragicznie,czego oczekiwac za taka kwote? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zna ktoś FUN CLUB??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 11:06 W tamtym roku byliśmy z nimi we Włoszech i nigdy więcej nie pojedziemy. Biuro totalne dno. Zmieniają miejsce zakwaterowania, bez poinformowania nas. Jeżdzą zdezelowanymi autokarami firmy PANORAMA, na dodatek bez klimatyzacji. Rezydent na miejscu ma nas w dupie, róbcie sobie co chcecie. Zero organizacji, brak wycieczek fakultatywnych (z 4 pojechaliśmy tylko na jedną). Dla żądnych wrażeń FUN CLUB!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
witaminka2 Re: zna ktoś FUN CLUB??? 22.08.07, 16:35 JA ZNAM!!! byłam znimi w lipcu w Hiszpani. Jadąc miałam obawy-w końcu biuro mało znane-ale było naprawde ok!!! hotel przyzwoity (w gorszym spałam lecąc z biurem ITAKA),świetna pani rezydent na miejscu (pozdrowienia dla PANI DOMINIKI),może faktycznie podróz troszke dłuższa niż obiecywali-ale dwukrotnie autokar miał kontrole przez niemiecka policje. przynajmiej Hiszpanie z Fun Clubem polecam-ale jak w innych państwach sprawdzają sie ich oferty tego nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwd Re: zna ktoś FUN CLUB??? 23.08.07, 13:18 Jadę 31.08 z FunClubem do Hiszpani na tzw. wypoczynek + zwiedzanie ( 6+4). Mam obawy , ponieważ o tym biurze są prawie wszystkie negatywne opinie. Czy byłaś może w LLoret de Mare? Mamy spać w hotelu Copacabana , znasz ten hotel? Jak wygląda podróż? czy często są postoje? można po drodze coś zjeśc i odświeżyć się? Proszę o możliwie dużo informacji Odpowiedz Link Zgłoś
akusia Re: zna ktoś FUN CLUB??? 23.08.07, 18:21 ja jade na ten sam termin do hiszpanii z ta wycieczka,z kad wyjezdzasz? mimo wszytsko nastawiam sie pozytywnie...bo na rozmyslaniesie juz za pozno;] Odpowiedz Link Zgłoś
witaminka2 Re: zna ktoś FUN CLUB??? 23.08.07, 20:54 spoko-naprawde za te pieniądze wyjazd udany był.nie ma obaw-świetna pani rezydent na miejscu jak jakis problem to ona zaraz pomoze. tez czytałam te negatywne opinie-ale to pewnie ludzi którzy za 1500 oczekuja luksusów wiekszych niż w domu mają... pogoda zagwarantowana wezscie dobre humory i bedzie ok!! udanego wypoczynku!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: zna ktoś FUN CLUB??? IP: *.lodz.mm.pl 24.08.07, 01:38 odezwij się po powrocie i zdaj relację z imprezy :-) Będę bardzo wdzięczna. Moze w przyszłym roku się na nią wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: zna ktoś FUN CLUB??? IP: *.wroclaw.mm.pl 23.08.07, 20:58 ja jade na to samo tylko 9 wrzesnia!!! i sie nie boje!!! Odpowiedz Link Zgłoś