Gość: gosia IP: 213.25.48.* 27.11.07, 21:01 Czy lądując w Gironie jest sensowne wynająć apartament w okolicach Murcji, Malagi? Czy to bardzo daleko, jak na dojazd autobusem i czy drogo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
icaro Re: Barcelona - Malaga 27.11.07, 23:26 JESLI MASZ ZAMAIR PRZEJECHAC JAKIES 600 KM TO TAK. a dlaczego nie polecisz bezposrednio do malagi?? Odpowiedz Link Zgłoś
icaro Re: Barcelona - Malaga 27.11.07, 23:27 przy okazji gerona to nie barcelona,to dwa odrebne lotniska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Barcelona - Malaga IP: 213.25.48.* 28.11.07, 16:07 W ogóle jestem mocno zdesperowana organizowaniem wyjazdu do Hiszpanii. Tanie linie lotnicze lądują w Barcelonie. Do Malagi latają trochę droższe, ale z Warszawy, a jestem z południa. Z kolei w pobliżu Barcelony nie znalazłam nic miłego dla 2 dorosłych potrzebujących wypocząć i podelektować się Hiszpanią. Jestem w kropce- nie wiem, co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
icaro Re: Barcelona - Malaga 28.11.07, 23:06 w takim razie lec do tunezji lub egiptu. a jesli nie chcesz tracic czasu(wynajmujac samochod+benzyna) to chyba warto poleciec z warszawy do malagi?? a moze do lizbony?? przy okazji-troche drozsze- to znaczy ile?? 100 euro wiecej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Barcelona - Malaga IP: 213.25.48.* 29.11.07, 00:14 Nie ma z czego kpić. Chcę na wakacjach odpocząć, a nie zastanawiać się nad połączenami. Gdybym miała odpowiednią ilość pieniędzy nie byłoby problemu i moich pytań-wzięłabym lot do Malagi za 2000. Ale według mnie to lekka przesada. A może ni...czekam na radę-etykietę? Odpowiedz Link Zgłoś
barcelonesa Re: Barcelona - Malaga 29.11.07, 11:46 Do Malagi lata norwegian.no - tanie bilety! Lata też LTE, że z WAW, to już inne sprawa. Ale norwegian lata też do Alicante, może więc lepiej tam wybrać się na odpoczynek? Jeśli nie, polecam wybrać inny kierunek. Pozdrawienia od byłej mieszkanki BCNy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Barcelona - Malaga IP: 213.25.48.* 29.11.07, 15:51 Poczekam na rozwój wypadków-tylko wizzair ma rozkład, pozostałe będą póżniej. W ostateczności zmienię kierunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibi Re: Barcelona - Malaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 22:44 witam Była Mieszkanko Barcelony :) Mam pytanie, wybieram się tam pod koniec stycznia na siedem dni z żoną. Oprócz miejsc obowiązkowych chciałbym pokazać jej również cos ciekawego. Czy są jakieś ciekawe kafejki, mniej oblegane (a interesujące) miejsca? Pozdrawiam. Były Mieszkaniec Krakowa gibi2002@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
skara Re: Barcelona - Malaga 04.12.07, 17:33 Z Barcelony do Murcji to okolo 700 km. Daleko, caly dzien jazdy. Do Malagi prawie 1000km. Nie warto sie tyle mordowac. Lepiej poczekac, bo Norwegian na pewno bedzie mial promocje biletow i wtedy z Alicante masz wszedzie blisko. Odpowiedz Link Zgłoś