Gość: Brother IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.08, 22:13 Witam, czy był ktoś w tym roku w miejscowości Nerja w hotelu Jimesol? Jesli tak, jakie macie opinie o miejscu i hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eloeloelo Re: Costa del Sol - Nerja - Jimesol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 14:13 witam, byłem w tym roku w lipcu,ogolnie hotel jest ok,na dachu jest basen i jacuzzi krzesła miejsca do opalania,itd. pokoje są różne ja akurat bylem w małym ale są większe mają balkony ale nie wszystkie.jedzenie jest dobre wszczegolnosci polecam sniadania ktore są od 8 30 do 10 obiadokolacje od 19 30 do 22.szkoda ze trzeba długo czekac (w sumie cały dzien na kolację) człowiek robi sie głodny:P polozony jest w centrum i wszedzie jest blisko zarówno na plażę jak i do tutti frutti wszędzie ok 5min:)blisko znajduje sie także supermarket pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Costa del Sol - Nerja - Jimesol IP: *.spi.net.pl 13.08.08, 15:04 Polecam miejscowość Nerja - w jakimkolwiek hotelu.Prawdziwie andaluzyjskie miasteczko, z niezapomnianym urokiem i klimatem. To nie "blokowisko" jak inne miejscowości.Oprócz wycieczek tzw.fakultatywnych, warto się wybrać samemu autobusem za grosze do pięknych jaskiń albo Frigiliany, białego miasteczka w górach.Wszystko w obrębie pół godz.jazdy.Zobacz opinie o hotelu Perla Marina nawiązujące do miejscowości.Naprawdę warto tam być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia Re: Costa del Sol - Nerja - Jimesol IP: *.t-mobile.co.uk 20.04.09, 23:15 witam. Mam pytanie czy w miejscowosci Nerja istnieje tzw nocne zycie? Mam na ysli czy sa tak jakies dyskoteki czy fajne kluby gdzie mozna by bylo posiedziec wieczorkiem czy wyszalec sie w nocy ? :) I co warto zobaczyc? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia dyskoteki w nerji???? IP: *.t-mobile.co.uk 23.04.09, 20:43 witam. Mam pytanie czy w miejscowosci Nerja istnieje tzw nocne zycie? Mam na ysli czy sa tak jakies dyskoteki czy fajne kluby gdzie mozna by bylo posiedziec wieczorkiem czy wyszalec sie w nocy ? :) I co warto zobaczyc? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Costa del Sol - Nerja - Jimesol IP: *.Red-83-34-37.dynamicIP.rima-tde.net 01.04.09, 12:27 Mieszkam obok tego hotelu juz sporo lat. Jezeli chces cos o nim wiedziec , znajdz mnie na skype. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linkosza Re: Costa del Sol - Nerja - Jimesol IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 02.04.09, 02:04 Jadę do Nerji latem, do innego hotelu, ale cieszę się z każdej pozytywnej opinii, mimo, że już wybrałam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Costa del Sol - Nerja - Jimesol IP: *.chello.pl 12.04.09, 19:32 Bylismy w Nerja w zeszlym roku przez 2 tygodnie w czerwcu. Co prawda w innym hotelu ale miejscowosc bardzo fajna z prawdziwym Hiszpanskim klimatem. Zdecydowaniem polecamy. Jesli masz ochote to ponizej link do kilku fotek z Nerja i Andaluzji. www.otravels.eu/Nerja.php Odpowiedz Link Zgłoś
treborrr Co z kapielami? 20.04.09, 23:51 Też jadę z dziećmi i żoną i mam pytanko - jak w Nerja wygląda plaża? Chodzi mi o spadek do wody i temperaturę wody w sierpniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Co z kapielami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 19:05 jest kilka plaż, raczej takie drobnokamienieste, woda bedzie cieplutka, na plaży są wc i natryski, hotel można wziąść tańszy wiekiej różnicy nie ma, Jimasl jest przy główniejszej ulicy, możnaznaleźść spojniejsze miejsca choćby chaparill pozatym jedno z najciekawszych miejsc nie dajcie się wrbić w żadne teromlino torox (chyba jakś tak się to nazywa) Odpowiedz Link Zgłoś
treborrr Re: Co z kapielami? 22.04.09, 23:26 Wielkie dzięki. Hotel już zarezerwowaliśmy, trochę w ciemno, ale za to w miarę tani. Cóż, ryzyk-fizyk, zresztą, na Grenlandię nie jedziemy! Odpowiedz Link Zgłoś