Dodaj do ulubionych

Wypozyczalnie samochodow na Canarach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 09:44
Hej
Znacie moze jakies adresy www (albo inne namiary) na lokalne wypozyczalnie
samochodow na Teneryfie? Bylabym wdzieczna
Pozdrawiam
Beata
Obserwuj wątek
    • Gość: Joanna Re: Wypozyczalnie samochodow na Canarach IP: *.pkobp.pl 28.10.03, 12:32
      hej
      ja znalazłam parę ciekawych stronek o kanarach.... są tam linki do wypożyczalni
      samochodów... może coś Ci się przyda
      www.teneryfarentacar.pl
      www.canarias24.com
      republika.pl/teneryfa/index.htm
      teneryfa_wyspy_kanaryjskie.w.interia.pl
      pozdrawiam

• Gość: STYRO Re: Wypozyczalnie samochodow na Canarach IP: 5.5.* / 80.58.19.* 28.10.03, 15:11
        Witaj!

Najwiecej samochodow widze tu z nalepkami nizacars, podejrzewam, ze jest to
        albo jedna z najlepszych, albo najtansza, albo po prostu inne nie oklejaja
        swoich samochodow hehehehe Wejdz na www.nizacars.com/nizacars.htm
        tam sa ceny itp....

A tak ogolnie gdybys chciala poczytac o Hiszpanii polecam www.hiszpania-online
        com a w niej forum www.forum.hiszpania-online.com/index.php Mam
        nadzieje, ze znajdziesz cos dla siebie... Gdyby cos to pytaj na GG lub pisz
        maila...

Pozdrawiam z Tenerife

STYRO
        GG4616106
        styrospain@yahoo.es
        • Gość: Maraska Re: Wypozyczalnie samochodow na Canarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 15:24
          Dzieki bardzo za info. Najtansza to ta firma chyba nie jest...:-) moze
          rzeczywisice najlepsza.
          Pytanko to mialabym owszem jedno.
          Ja do tej pory zawsze jadac gdzies dopiero na miejscu szukalam auta, ale na
          Teneryfe (jezeli) to wybieram sie w okresie sylwestrowym i znajomi mnie
          nastraszyli ze wtedy sa problemy z samochodami bo podobno wszystki
          powynajmowane. Orientujesz sie czy to mozliwe? Czy raczej mozna spokojnie
          jechac a im sie po prostu trafil taki rok?
          Pozdrawiam
          Beata
          • Gość: STYRO Re: Wypozyczalnie samochodow na Canarach IP: 5.5.* / 80.58.19.* 29.10.03, 02:05
            Nie mam pojecia jak jest z samochodami w Sylwestra, popytam sie, podzwonie,
            zreszta jesli bedziesz wiedziala na 100% ze jedziesz mozesz auto zarezerwowac
            przez internet .... Ja dopiero kolo poniedzialku bede mial czas zeby to
            sprawdzic, zeby mi nie umknelo umowmy sie, ze mi wyslesz maila w niedziele
            wieczorem lub w poniedzialek przed 15.00 ok? Jakby cos to pytaj...

Pozdrawiam serdecznie
            • Gość: Maraska Re: Wypozyczalnie samochodow na Canarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 10:23
            • Gość: Maraska Re: Wypozyczalnie samochodow na Canarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 10:24
              Dzieki przypomne sie:-)
              Pozdrawiam
              Beata
          • Gość: andrea Re: Wypozyczalnie samochodow na Canarach IP: 5.5.* / 80.58.19.* 29.10.03, 14:34
            Witaj

Niestety to prawda z tymi problemami samochodowymi w okresie swiatecznym.
            Wlasciwie co roku powtarza sie ta sama sytuacja, ze przed samymi swietami nie
            mozna wypozyczyc samochodu w zadnej lub prawie zadnej wypozyczalni.
            Po prostu wszystkie sa wynajete, albo zarezerwowane - nawet te najdrozsze.
            Dlatego jesli chodzi o okres swiateczny radze Ci zarezerwowac samochod troche
            wczesniej - tydzien, albo jeszcze lepiej dwa tygodnie.
            Wiem o tym dobrze bo mieszkam na Teneryfie juz jakis czas i co roku mamy ten
            sam problem, poniewaz ilosc aut jest po prostu ograniczona.

Jesli masz jeszcze jakies pytania chetnie na nie odpowiem.

Z pozdrowieniami
            andrea@teneryfarentacar.pl
          • Gość: bah7 Re: Wypożyczalnie samochodow na Canarach IP: 195.117.159.* 30.10.03, 12:07
            Gość portalu: Maraska napisał(a):
            > Ja do tej pory zawsze jadac gdzies dopiero na miejscu szukalam auta, ale na
            > Teneryfe (jezeli) to wybieram sie w okresie sylwestrowym i znajomi mnie
            > nastraszyli ze wtedy sa problemy z samochodami bo podobno wszystki
            > powynajmowane.

Ależ Beatko !

Ja Ciebie nie straszyłem, tylko informowałem... ;-)))
            Nb. zrobiliśmy tym wynajętym autkiem ~1.500 km w 6 dni...
            I pamiętaj, lepiej nie zostawiaj w nim niczego !!!

bah7
            • Gość: Maraska Re: Wypożyczalnie samochodow na Canarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 09:59
              No tak ale taka informacja to mnie wystraszyla:-)
              Jeszcze liczylam ze to po prostu byl taki rok, ale jak widze tam naprawde
              brakuje samochodow. niebywale... ile tam musie byc ludzi. I ja mam sie zamiar
              w to pakowac:-)
              Tak naprawde to nadal nie wiem czy pojedziemy i pewnie ejszcze dlugo nie bede
              wiedziala, ale nadzieje mozna miec.
              I na pewno nic nie zostawie... jak juz pojade:-)
              Pozdrawiam beata
    • Gość: Dunia Re: Wypozyczalnie samochodow na Canarach IP: *.kis.uni-freiburg.de 30.10.03, 13:45
      www.email-car-hire.com/
      Zalatwiaja samochody z roznych wypozyczalni (np. z www.recordrentacar.com), ale
      po nizszych cenach.

Wypozyczalam za ich posrednictwem samochod na Gran Canarii, ale maja stacje na
      wielu lotniskach. Bardzo tanio, bezproblemowo, samochod prawie nowy. Polecam !

Dunia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka