Gość: Maraska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 09:44 Hej Znacie moze jakies adresy www (albo inne namiary) na lokalne wypozyczalnie samochodow na Teneryfie? Bylabym wdzieczna Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joanna Re: Wypozyczalnie samochodow na Canarach IP: *.pkobp.pl 28.10.03, 12:32 hej ja znalazłam parę ciekawych stronek o kanarach.... są tam linki do wypożyczalni samochodów... może coś Ci się przyda www.teneryfarentacar.pl www.canarias24.com republika.pl/teneryfa/index.htm teneryfa_wyspy_kanaryjskie.w.interia.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STYRO Re: Wypozyczalnie samochodow na Canarach IP: 5.5.* / 80.58.19.* 28.10.03, 15:11 Witaj! Najwiecej samochodow widze tu z nalepkami nizacars, podejrzewam, ze jest to albo jedna z najlepszych, albo najtansza, albo po prostu inne nie oklejaja swoich samochodow hehehehe Wejdz na www.nizacars.com/nizacars.htm tam sa ceny itp.... A tak ogolnie gdybys chciala poczytac o Hiszpanii polecam www.hiszpania-online com a w niej forum www.forum.hiszpania-online.com/index.php Mam nadzieje, ze znajdziesz cos dla siebie... Gdyby cos to pytaj na GG lub pisz maila... Pozdrawiam z Tenerife STYRO GG4616106 styrospain@yahoo.es Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maraska Re: Wypozyczalnie samochodow na Canarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 15:24 Dzieki bardzo za info. Najtansza to ta firma chyba nie jest...:-) moze rzeczywisice najlepsza. Pytanko to mialabym owszem jedno. Ja do tej pory zawsze jadac gdzies dopiero na miejscu szukalam auta, ale na Teneryfe (jezeli) to wybieram sie w okresie sylwestrowym i znajomi mnie nastraszyli ze wtedy sa problemy z samochodami bo podobno wszystki powynajmowane. Orientujesz sie czy to mozliwe? Czy raczej mozna spokojnie jechac a im sie po prostu trafil taki rok? Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STYRO Re: Wypozyczalnie samochodow na Canarach IP: 5.5.* / 80.58.19.* 29.10.03, 02:05 Nie mam pojecia jak jest z samochodami w Sylwestra, popytam sie, podzwonie, zreszta jesli bedziesz wiedziala na 100% ze jedziesz mozesz auto zarezerwowac przez internet .... Ja dopiero kolo poniedzialku bede mial czas zeby to sprawdzic, zeby mi nie umknelo umowmy sie, ze mi wyslesz maila w niedziele wieczorem lub w poniedzialek przed 15.00 ok? Jakby cos to pytaj... Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maraska Re: Wypozyczalnie samochodow na Canarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 10:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maraska Re: Wypozyczalnie samochodow na Canarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 10:24 Dzieki przypomne sie:-) Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrea Re: Wypozyczalnie samochodow na Canarach IP: 5.5.* / 80.58.19.* 29.10.03, 14:34 Witaj Niestety to prawda z tymi problemami samochodowymi w okresie swiatecznym. Wlasciwie co roku powtarza sie ta sama sytuacja, ze przed samymi swietami nie mozna wypozyczyc samochodu w zadnej lub prawie zadnej wypozyczalni. Po prostu wszystkie sa wynajete, albo zarezerwowane - nawet te najdrozsze. Dlatego jesli chodzi o okres swiateczny radze Ci zarezerwowac samochod troche wczesniej - tydzien, albo jeszcze lepiej dwa tygodnie. Wiem o tym dobrze bo mieszkam na Teneryfie juz jakis czas i co roku mamy ten sam problem, poniewaz ilosc aut jest po prostu ograniczona. Jesli masz jeszcze jakies pytania chetnie na nie odpowiem. Z pozdrowieniami andrea@teneryfarentacar.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bah7 Re: Wypożyczalnie samochodow na Canarach IP: 195.117.159.* 30.10.03, 12:07 Gość portalu: Maraska napisał(a): > Ja do tej pory zawsze jadac gdzies dopiero na miejscu szukalam auta, ale na > Teneryfe (jezeli) to wybieram sie w okresie sylwestrowym i znajomi mnie > nastraszyli ze wtedy sa problemy z samochodami bo podobno wszystki > powynajmowane. Ależ Beatko ! Ja Ciebie nie straszyłem, tylko informowałem... ;-))) Nb. zrobiliśmy tym wynajętym autkiem ~1.500 km w 6 dni... I pamiętaj, lepiej nie zostawiaj w nim niczego !!! bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maraska Re: Wypożyczalnie samochodow na Canarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 09:59 No tak ale taka informacja to mnie wystraszyla:-) Jeszcze liczylam ze to po prostu byl taki rok, ale jak widze tam naprawde brakuje samochodow. niebywale... ile tam musie byc ludzi. I ja mam sie zamiar w to pakowac:-) Tak naprawde to nadal nie wiem czy pojedziemy i pewnie ejszcze dlugo nie bede wiedziala, ale nadzieje mozna miec. I na pewno nic nie zostawie... jak juz pojade:-) Pozdrawiam beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dunia Re: Wypozyczalnie samochodow na Canarach IP: *.kis.uni-freiburg.de 30.10.03, 13:45 www.email-car-hire.com/ Zalatwiaja samochody z roznych wypozyczalni (np. z www.recordrentacar.com), ale po nizszych cenach. Wypozyczalam za ich posrednictwem samochod na Gran Canarii, ale maja stacje na wielu lotniskach. Bardzo tanio, bezproblemowo, samochod prawie nowy. Polecam ! Dunia Odpowiedz Link Zgłoś