Dodaj do ulubionych

Teide w styczniu

IP: *.com.pl / *.com.pl 03.01.04, 21:56
kolejne pytanie dotyczy wjazdu koleką na wulkan Teide. Czy w styczniu jest to
możliwe, bo gdzies przeczytałam, ze kolejka nie jezdzi bo są silne wiatry czy
to prawda????
2. Pytanie- czy k\jakies lokalne biuro organizuje wycieczke na Lanzarotte
Obserwuj wątek
    • Gość: jaco Re: Teide w styczniu IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.13, 07:44
      No właśnie. Jakie są warunki na szczycie w zimie?
    • mocno.zdziwiona Re: Teide w styczniu 10.11.13, 14:24
      Wjeżdżałam w styczniu. Kolejka ogólnie chodzi cały rok.
      Tylko pamiętajcie żeby zdobyć pozwolenie na wejście na sam szczyt bo inaczej wjedziecie 100 metrów pod wierzchołek a szczytu nie zdobędziecie. Szkoda by było. Tu link:
      www.reservasparquesnacionales.es/real/parquesnac/usu/html/Previo-inicio-reserva-oapn.aspx?ii=6ENG&cen=2&act=%201
      • ortpol Re: Teide w styczniu 20.12.13, 00:56
        Dwa pytania:

1. Co to jest Lanzarotte?
        2. Odpowiedz jest prosta - bedzie wialo to kolejka nie kursuje, nie wieje, to kolejka kursuje. Pytanie czy bedzie wialo czy nie nalezy kierowac do wrozki.
        • Gość: Wesołek. Re: Teide w styczniu IP: *.Red-83-46-202.dynamicIP.rima-tde.net 21.12.13, 09:09
          Nie ma to jak odpowiedzieć na pytanie zadane prawie 10 lat temu, tylko po to, żeby się wyzłośliwić i przyczepić błędu w nazwie ;)
          • Gość: loteria Re: Teide w styczniu IP: *.30.238.161.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.12.13, 22:02
            Hehe, faktycznie post sprzed prawie 10 lat... gość, który go napisał zapewne miałby problemy z przypomnieniem sobie wogóle faktu jego napisania, a tu się ktoś na nim wyzłośliwia.... ech uroki forum... :-)
    • ortpol Re: Teide w styczniu 24.12.13, 13:20
      Bo jak widze na forum te wszystkie teidey, lanzarotte, fuerta i inne grand canarie to mnie krew zalewa. Wybiera sie, a tak naprawde to nie wie dokad. Analfabetyzm w czystej postaci. A ze post sprzed 10 lat to nie zauwazylem, wybaczcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka