nonstop 07.06.04, 11:53 hi kozmonautki! na wstempie mojego listó pragnołbym zapytać czy kfiatkuff dawanie jest trędne i kul? i jakie osdupki muszom mieć, no wjecie te wstonszki, kólki i inne takje ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nat.ka Re: kfiatki 07.06.04, 12:04 ja to mam katar od kfiata wienc mogem zrobić wstonrzke z tego, co mi z nosa wyleci Odpowiedz Link
nonstop Re: kfiatki 07.06.04, 12:12 e tam kłamiesz mie nautka kozmo gerlsom nie leci z nosa bo tampony urzywajo! (podobno) Odpowiedz Link
nat.ka Re: kfiatki 07.06.04, 12:23 o holera, a ja myślałam, rze tampony to sie gdzie indziej wtyka! wiesz, kozmo terz człowiek i z nosa terz morze pociec jakiś glót. Ty jezdeź kozmo boiem...i co? Ty se nie smarkasz?? Odpowiedz Link
nat.ka Re: kfiatki 07.06.04, 12:45 no sory, ale jag facet pżyniesie mi kfiata na lancz, to nieh sie nie dziwi! a właśnie, zapomniałam. Sagan ajlowe ju!!!!! Odpowiedz Link
nonstop Re: kfiatki 07.06.04, 12:47 waśnie waśnie mjało bydź o hfiatkach a nie jakiś turp... tyr.. trupizmach! Odpowiedz Link
mietowe_loczki Re: kfiatki 07.06.04, 15:56 podłók mnie to nik o trópah nic nie pizzał a kfiatki som ozdtadnio kozmo z biebrąkami (takie czerowne owatki) Odpowiedz Link
mietowe_loczki Re: kfiatki 07.06.04, 16:10 sie je nie ftyka ledż pżykleja (do kokart) i nie co rzywe tylko drewniane (te o watki) Odpowiedz Link
nonstop Re: kfiatki 07.06.04, 17:08 loki, podejżewam, rze one som ze stropianu (te biebrony) boby gdyby były drzewnnianne to by sie kokartki obciongłu i wlekły po tretóaże i siem by moszna było potknońć i obalić ale dzienks dzienks bejbiś Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: kfiatki 07.06.04, 17:37 Naljepiej to jak kfiatek ma lizdki zielone - na pszykóad rurza - to na te lizdki popszylepiać take tszerfone serdószka co na jih pisze ajlowju albo frzystkiego naljepszego... Odpowiedz Link
nonstop Re: kfiatki 07.06.04, 18:04 piedzygu no! o wiele wiem to rurza ma małe listki jak by sie naklejiło takie napiski na pszykład "Moja rzapko koffana" to czebaby lópe dodawać no hyba rze miałeś koleszko na myśli nenófara jak w tem fylmie albo no te wiktorie regie, ta to ma liście! mosznaby program tivi na miesionc wydrókować! piona gostek! Odpowiedz Link
piecyk.gazowy Re: kfiatki 07.06.04, 18:18 No pjona kórde! Tosz ja sam ficiaóem take serdószka popszylepjane na lizdkach! Tobje przeciesz kódre bym nie ściemniaóbym, a co? Odpowiedz Link