bei o natko- zgresl ten wonteg! ja nie to fkleiłam... 27.01.05, 13:30 tz nie-doczytałam((((((((((((((( (((((((((SORRKI Odpowiedz Link
bei natko!!!! 27.01.05, 13:34 ....wielkie sorrki- błagam- prosze- natko!!!! Wytnij mój wątek...tzn linka którego wkleiłam...nie czytalam co jest na stronce- wpisalam sobie cosmo cuda w googlach- i przy nikłej uwadze karmiącek mamy- mignęlo mi tylko- że tam sa przepisy kulinarne-.... Odpowiedz Link
bei Re: o natko- zgresl ten wonteg! ja nie to fkleiła 27.01.05, 13:36 jagutko.......nie whodx tam....no hyba rze ze swoim Misiaczgiem....albo siem nie pszysnawaj- póblicznie rze tam byłaź.....cos mi siem widzi- nei znam rególaminó- ale hyba go nadrószyłam! Odpowiedz Link
nat.ka Re: to jezd dla dziefczyn.......i ich menszczyzn: 27.01.05, 13:38 może tak być? sorry jagódko, że usunęłam też twój post, ale dałaś tam linka, a bei sie zestresowała Odpowiedz Link
czarnajagoda Re: to jezd dla dziefczyn.......i ich menszczyzn: 27.01.05, 14:14 a, to byuo kopjoowne, wjenc nawet ńe bardzo wjedźauam co kopjóje, ale teras pszynajmiej wjem, rze to byuo zue, wjenc ńe mogem śem gńewać o skasowańe Odpowiedz Link
bei óóóóóóóóóófffffff- dzienki NADKO:) 27.01.05, 14:44 .......i sorkuję za zamieszanie)))))))))))...no- stronka taka- by czytać ale nie polecac na forum Odpowiedz Link
nat.ka Re: óóóóóóóóóófffffff- dzienki NADKO:) 27.01.05, 15:00 nie ma zprafy, ale jag na moje to ta strąka byua zópeunie niesła, taga ostro pszyprawiona Odpowiedz Link
czarnajagoda Re: óóóóóóóóóófffffff- dzienki NADKO:) 28.01.05, 12:40 a ó mńe prawie rzadna stonga śem ńe otfjera - ańi pikantna ańi óagodna ( Odpowiedz Link
nat.ka Re: óóóóóóóóóófffffff- dzienki NADKO:) 28.01.05, 13:09 serjo? a wejć w narzendzia-->opcje ynternetowe i zakuadka "zapespieczenia" i sobacz jagi masz poziom? Odpowiedz Link
czarnajagoda Re: óóóóóóóóóófffffff- dzienki NADKO:) 28.01.05, 14:10 pszy tem wolem ńe kąbinować bo nas pilnujom... i jag ktoś kto zauorzył te zabespjeczeńa zobaczy rze zdjente to morze mi co zuego zrobidź... boie śe... Odpowiedz Link
nat.ka Re: óóóóóóóóóófffffff- dzienki NADKO:) 28.01.05, 14:14 achaaaaaaaaaaaa tagie bóty. to fagtyczńe lepiei nie pszemieniaj bo bydzie kiha! dziadoki jedne, nie poswalajom obglondadź fainyh stron!!! Odpowiedz Link
czarnajagoda Re: óóóóóóóóóófffffff- dzienki NADKO:) 30.01.05, 20:18 no śfińe, po prostó śfińe Odpowiedz Link
bei a propopo "fajna strona" 30.01.05, 23:59 kacper561.webpark.pl/ fpisałam w gugle i o- wyzkoczylo to....tylko ona nie jezd fcale taka fajna Odpowiedz Link