Dodaj do ulubionych

to jezd dla dziefczyn.......i ich menszczyzn:) też

27.01.05, 13:27
bo...to dla nich siem staramysmile
Obserwuj wątek
    • bei o natko- zgresl ten wonteg! ja nie to fkleiłam... 27.01.05, 13:30
      tz nie-doczytałamsad((((((((((((((( (((((((((SORRKI
    • bei natko!!!! 27.01.05, 13:34
      ....wielkie sorrki- błagam- prosze- natko!!!!
      Wytnij mój wątek...tzn linka którego wkleiłam...nie czytalam co jest na stronce-
      wpisalam sobie cosmo cuda w googlach- i przy nikłej uwadze karmiącek mamy-
      mignęlo mi tylko- że tam sa przepisy kulinarne-....
    • bei Re: o natko- zgresl ten wonteg! ja nie to fkleiła 27.01.05, 13:36
      jagutko.......nie whodx tam....no hyba rze ze swoim Misiaczgiem....albo siem
      nie pszysnawaj- póblicznie rze tam byłaź.....cos mi siem widzi- nei znam
      rególaminó- ale hyba go nadrószyłam!
    • nat.ka Re: to jezd dla dziefczyn.......i ich menszczyzn: 27.01.05, 13:38
      może tak być? sorry jagódko, że usunęłam też twój post, ale dałaś tam linka, a
      bei sie zestresowałasmile
      • czarnajagoda Re: to jezd dla dziefczyn.......i ich menszczyzn: 27.01.05, 14:14
        a, to byuo kopjoowne, wjenc nawet ńe bardzo wjedźauam co kopjóje, ale teras
        pszynajmiej wjem, rze to byuo zue, wjenc ńe mogem śem gńewać o skasowańe
        • bei óóóóóóóóóófffffff- dzienki NADKO:) 27.01.05, 14:44
          smile.......i sorkuję za zamieszaniesmile)))))))))))...no- stronka taka- by czytać
          ale nie polecac na forumsmile
          • nat.ka Re: óóóóóóóóóófffffff- dzienki NADKO:) 27.01.05, 15:00
            nie ma zprafy, ale jag na moje to ta strąka byua zópeunie niesła, taga ostro
            pszyprawiona smile
            • czarnajagoda Re: óóóóóóóóóófffffff- dzienki NADKO:) 28.01.05, 12:40
              a ó mńe prawie rzadna stonga śem ńe otfjera - ańi pikantna ańi óagodna sad(
              • nat.ka Re: óóóóóóóóóófffffff- dzienki NADKO:) 28.01.05, 13:09
                serjo?
                a wejć w narzendzia-->opcje ynternetowe i zakuadka "zapespieczenia" i sobacz
                jagi masz poziom?
                • czarnajagoda Re: óóóóóóóóóófffffff- dzienki NADKO:) 28.01.05, 14:10
                  pszy tem wolem ńe kąbinować bo nas pilnujom... i jag ktoś kto zauorzył te
                  zabespjeczeńa zobaczy rze zdjente to morze mi co zuego zrobidź... boie śe...
                  • nat.ka Re: óóóóóóóóóófffffff- dzienki NADKO:) 28.01.05, 14:14
                    achaaaaaaaaaaaa tagie bóty. to fagtyczńe lepiei nie pszemieniaj bo bydzie kiha!
                    dziadoki jedne, nie poswalajom obglondadź fainyh stron!!!
                    • czarnajagoda Re: óóóóóóóóóófffffff- dzienki NADKO:) 30.01.05, 20:18
                      no śfińe, po prostó śfińe
    • bei a propopo "fajna strona" 30.01.05, 23:59
      kacper561.webpark.pl/
      fpisałam w gugle i o- wyzkoczylo to....tylko ona nie jezd fcale taka fajnasad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka