01.04.05, 18:47
Witam
Jestem po raz pierwszy na forum przepraszam tak jakoś wyszło.
Z przyczyn obiektywnych nie mogłem być na zebraniu a jestem ciekawy co do
uzgodnień w sprawie ochrony czy też monitoringu na naszym osiedlu jak i
innych tematów jakby ktoś z Państwa w wolnej chwili odpisał mi to bym był
bardzo zobowiązany.
Grzegorz Pawliński 55D m 8(czerwona kurtka)
Obserwuj wątek
    • zbigi_d Re: Zebranie 04.04.05, 17:35
      Witam,
      Najwazniejsze "ustalenia" w skrocie:
      - temat ochrony - fizyczna odpada (za drogo) - zostaje monitoring indywidualny.
      - zatwierdzony zostal plan na rok 2005 jak i rozliczenie roku 2004 (przynajmnije
      teoretycznie)
      - kwestia malowania klatek -> wciaz aktualna (koszt 17000 PLN) - wygladac ma to
      podobnie jak na innych osiedlach Terenixu na ktorych zostalo takie malowanie
      przeprowadzone - czyli lamperia + emulsja - calosc w stonowanych kolorkach -
      (w/g mnie nie wyglada to zle)

Z innych tematow poruszona byla min. kwestia uregulowania parkowania pod plotem
      -> a konkretnie egzekwowania tego zakazu (zakupienie blokad + zatrudnienie firmy
      ktora bedzie blokowac auta)

Suma sumarum -> bylo zbyt malo osob aby zatwierdzic nawet obnizone stawki na
      czynsz... czyli poki nie podpisze sie ponad 50% - uchwalone wnioski nie maja
      mocy prawnej...

To chyba tyle w wielkim skrocie.

pozdr
      Zbigi
      • agromag Re: Zebranie 04.04.05, 20:31
        Serdeczne dzięki
        O to mi chodziło by mieć ogólną orientację.
        Jestem za pomalowaniem klatek gdyż wygladają fatalnie co do parkowania to
        podpiszę się pod każdą propozycją uniemożliwiającą stawianie aut pod parkanem.
        Rozumiem że sprawa ogólnej ochrony upadła i jest to już indywidualny temat
        każdego z mieszkańców.
        Jeszcze raz dzięki
        Grzesiek
        • joannady Re: Zebranie 05.04.05, 10:40
          Cześć,

W sprawie ochrony, a włąściwie monitoringu - Uni Dom będzie chodził po
          mieszkaniach z ankietą w tej sprawie. Jeśli jesteś zainteresowany tematem wpisz
          się na listę. Z osobami, które chcą wejść w temat zrobimy oddzielne spotkanie z
          Solid Security, ustalimy warunlki współpracy itd. Kto będzie zainteresowany to
          później podpisze umowę.

Pozdr,

Aśka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka